- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
Eşim gayet anlayışlıydı ben acı hissedince bana bıraktı ve hiç zorlamadı.Acı çekeceksiniz agri olucak mecbur bence önce ona bi hazırlayın kendinizi dayancam ve olacak diye başlayın kimsenin ilk geceyi güllük gulistanlik geçirdiğini zannetmiyorum eşinizinde sabirli olması gerekli tabi sinirlenirse bu sizi daha çok etkiler bi kere olacak ve bitecek diye düşünün o psikolojiyi anlattıktan sonra 2. 3. Acısada pek umrunda olmuyor açıkcası
Biliyorum acı ve yanma olacak..Devam ettiremedim çünkü inanılmaz bir yanma hissediyorum
Ne güzel bence yapabilirsin sadece bi kez yaşayacaksın o anı o acıyı ve biticek böyle düşünEşim gayet anlayışlıydı ben acı hissedince bana bıraktı ve hiç zorlamadı.
Evet sürtünme yoluyla bir çok kez ilişkimiz oldu ama ilk kez deneyince sonuç ne yazık ki o zamanki gibi olmadı7 yıl sevgili 7 ay nişanlılık dönemiBana öyle olduğunu düşündürdü. 7 yıllık ilişkide cinsellik öncesi ön sevişmeler filan olmuştur herhalde Kalan vajinismus
İnanın acıda hiçbir problemim yok. Acı eşiğim de yüksektir hemen bırakmam. Ama resmen devam ettiremedim. Gitmedi yani ileriye. Yoksa oradan çocuk çıkıyor ne kadar genişleyebildiğinin farkındayımNe güzel bence yapabilirsin sadece bi kez yaşayacaksın o anı o acıyı ve biticek böyle düşün
40 dakika ön sevişme oldu. Kendimde problem aramıyorum inanın. Ama ben devam ettiremiyorum çünkü gidemiyor eşim ileriEşinizde de sorun olmasin ? Neden hemen kendinizde ariyorsunuz sorunu ?
Agri varsa demekki tam hazirlamiyor eşiniz sizi. Agriya odaklanmayin zevk almaya bakin orda duvar yok duvar kafanizin icinde psikolojik hepsi bunlar.
Kendinizi kastiginizdan dolayi. Halbuki korkulacak kasilacak bir durum yok. Vucudunuzu serbest birakin inşallah aşarsiniz yakin zamanda40 dakika ön sevişme oldu. Kendimde problem aramıyorum inanın. Ama ben devam ettiremiyorum çünkü gidemiyor eşim ileri
Anlıyorum bende ilk gecemi düşündüm siz öyle yazınca sanki etim kopuyormus gbiydi sonu hickirarak agliyarak bitmişti ama acıdan değil psikolojik olarak çok zayıf hissetmiştim kendimi belki saçma gelecek suan bazılarına ama öyle olmuştuİnanın acıda hiçbir problemim yok. Acı eşiğim de yüksektir hemen bırakmam. Ama resmen devam ettiremedim. Gitmedi yani ileriye. Yoksa oradan çocuk çıkıyor ne kadar genişleyebildiğinin farkındayım
Korkuyorsaniz bence korkmayin ısırmaz cunki. On sevismeyi uzun tutun sizden gelen siviyla bir bence tam birlesme olabilir o an birsey dusunmeyin ise odaklanin kendiliginden olurKızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?
Ben de yapamıyorum diye özür diledim ama eşim sorun olmadığını bekleyeceğini söyledi. Yani inanın korkum vs de yok. Zaten kan da geldi hiç yapamadık değilim ama tam olaral birleşme olmadıAnlıyorum bende ilk gecemi düşündüm siz öyle yazınca sanki etim kopuyormus gbiydi sonu hickirarak agliyarak bitmişti ama acıdan değil psikolojik olarak çok zayıf hissetmiştim kendimi belki saçma gelecek suan bazılarına ama öyle olmuştukendinize güvenin ve sadece zevk almaya odaklann acaba bu kezde acıcakmi devamı gelecekmi yoksa yine durmasını mı isticem bunları silin kafanızdan sil baştan yaşıyormuş gbi düşünün eninde sonunda olacak sonuçta ❤
Neredeyse 40 dk yakın ön sevişme ve kayganlaştırıcıyla denedik. Yeterince ıslaktım hatta. Olacaktır illaki biliyorum. Çok teşekkürler yorumunuz içinKorkuyorsaniz bence korkmayin ısırmaz cunki. On sevismeyi uzun tutun sizden gelen siviyla bir bence tam birlesme olabilir o an birsey dusunmeyin ise odaklanin kendiliginden olur
Evet parmakla alıştırma yapmak daha iyi güvi duruyor. Ne kadar geniş bir yapı olduğunu biliyorum vajinanın yoksa. Teşekkürlerİlk günlerde normal. Tek parmakla başlayarak gevşetmeye başlasın eşiniz. İçinize bir şey girebiliyor oluşunu hissedince rahatlarsınız. Yavaşça parmak sayısını arttırın. Tabii dümdüz değil hepsi sevişme dahilinde olmalı ki şevke gelip gevşeyebilin. Aynı zamanda bol bol kayganlaştırıcı, artı son aşamaya gelince tam birleşme anında nefesinizi verin. Dediklerimi uygulayın, sıkıntı kalmaz. Çok açık yazdım, geçmiş olsun
kegel egzersizi dene ben bir sene yapamadım kegel egzersizi ile çözdüm olayı biraz geç oldu tabi amaKızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?
Vajinusmuyum acaba dedim ama sonra baktım öyle olanlar hiç yapamıyor. Bizde yarıya kadar birleşme oldu ve kan geldi. Ben devam ettiremedim sadeceVajinismus böyle bişey değil. Hiç yapamazsınız öyle olsa. Ayrıca yaşadığınız şey çok normal ben neredeyse 1 yıla yakın sürede ancak alıştım acımada nyanma sızlama olmadan sevişebilmeye :) Birbirinize alışacaksınız,zamanla gevşeyeceksin. Çok normal. Bi sıkıntı yok yani rahat ol :) 4 yıllım evliyim zaman zaman benim bile oluyor bu şekilde kasılmalarım vucüt senden bağımsız şekilde kapatıyor kasları gergin olduğun zaman
Kegel zevki arttırmak içün değil miydi? Ben mi yanlış biliyorumkegel egzersizi dene ben bir sene yapamadım kegel egzersizi ile çözdüm olayı biraz geç oldu tabi amahatta dilatör ile egzersiz de yaptım ama kegel en etkilisi dene benim gibi bir sene uğraşma