Yani inanın bir korkum vs yok ama neden böyle olduğunu anlayamadı. Acıdan devam edemiyorum ilişkiyeVajinismus konularını bir okuyun isterseniz
Been. İlk gece ve sonrası çok zordu. Sakin kalmayı dene kasma kendiniKızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?
Yani inanın bir korkum vs yok ama neden böyle olduğunu anlayamadı. Acıdan devam edemiyorum ilişkiye
Ben daha tecrübeli olur diye o üstteyken denedim. Sonra ben üste geçtim belki daha kolay olur diye ama yine de devam ettiremedimGeldi gelmez mii...
Kontrol sende olursa baslarda bayagi etkili olabiliyor..Canın yansa da kontrol sendeyken kolaylasiyor..Denemediysen üstte sen ol canim.
Daha da korkar ya bi de kesin ben de vajinismusum diye düşünebilir.Vajinismus konularını bir okuyun isterseniz
Ben de bunu yazacaktım ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutup iyice tahrik olmalısınız.acele etmeyin zamanla olur ön sevişmeyi uzun tutun iyice gevşeyin
Eşim de sen üstte ol dedi. Öyle de denedik ama yine de devam ettiremedimGeldi gelmez mii...
Kontrol sende olursa baslarda bayagi etkili olabiliyor..Canın yansa da kontrol sendeyken kolaylasiyor..Denemediysen üstte sen ol canim.
Alkol aldım bir de gevşeyeyim diye. Gayette iyi ve istekliydim. Eşim de gayet anlayışlı ve yavaş yaklaştı. Kan vs de geldi ama tam olarak devam ettiremedim.Bol ön sevişme, kayganlastirici ve sen ustte olacak şekilde, çiş yapar gibi vajina kasını açarak otur. Derin nefes al, alkol kullanıyorsaniz biraz şarap cok iyi gelir.
Daha da korkar ya bi de kesin ben de vajinismusum diye düşünebilir.
Ettirmen lazim ben üst pozisyona gecme olayini kesfetmesem 6 ay sonunda hala beceremezdim bu isiEşim de sen üstte ol dedi. Öyle de denedik ama yine de devam ettiremedim
Acı çekeceksiniz agri olucak mecbur bence önce ona bi hazırlayın kendinizi dayancam ve olacak diye başlayın kimsenin ilk geceyi güllük gulistanlik geçirdiğini zannetmiyorum eşinizinde sabirli olması gerekli tabi sinirlenirse bu sizi daha çok etkiler bi kere olacak ve bitecek diye düşünün o psikolojiyi anlattıktan sonra 2. 3. Acısada pek umrunda olmuyor açıkcasıEşim de sen üstte ol dedi. Öyle de denedik ama yine de devam ettiremedim
Devam ettiremedim çünkü inanılmaz bir yanma hissediyorumEttirmen lazim ben üst pozisyona gecme olayini kesfetmesem 6 ay sonunda hala beceremezdim bu isi
Üstteyken acıyı hissettigin kisimda bekle bir süre bekleyince geciyor sonra devam..
Olmayacak diye birsey yok ayrıca karamsar olmamalisin..
Düsünsene Dunya nufusunu..Zor olsa bu kadar insan ürermiydi de..(benim teselli modum buydu kendime )