İlk gece olamayışı

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
Kızlar merhaba
Ben yeni evlendim. Eşimle ilk kez denedik kan geldi ama içime tam olarak alamıyorum. Resmen bir duvar gibi kalıyor orda ve tam olarak içeri alamıyorum penisi. Kayganlaştırıcı vs sürerek denedik ama yine de başaramadım içime almayı. Neden olabilir acaba? Ne yapmal gerekir başına gelmiş olan var mı?

Been. İlk gece ve sonrası çok zordu. Sakin kalmayı dene kasma kendini

Geldi gelmez mii...
Kontrol sende olursa baslarda bayagi etkili olabiliyor..Canın yansa da kontrol sendeyken kolaylasiyor..Denemediysen üstte sen ol canim.
Ben daha tecrübeli olur diye o üstteyken denedim. Sonra ben üste geçtim belki daha kolay olur diye ama yine de devam ettiremedim

Bol ön sevişme, kayganlastirici ve sen ustte olacak şekilde, çiş yapar gibi vajina kasını açarak otur. Derin nefes al, alkol kullanıyorsaniz biraz şarap cok iyi gelir.

İlk 2 hafta öyleydi dediğiniz gibi bir duvar vardı sanki ama canınız aciyor diye vazgeçmeyin daha kötü sonuçlar elde edersiniz biraz dişinizi sıkın emin olun geçecek

Bol ön sevişme, kayganlastirici ve sen ustte olacak şekilde, çiş yapar gibi vajina kasını açarak otur. Derin nefes al, alkol kullanıyorsaniz biraz şarap cok iyi gelir.
Alkol aldım bir de gevşeyeyim diye. Gayette iyi ve istekliydim. Eşim de gayet anlayışlı ve yavaş yaklaştı. Kan vs de geldi ama tam olarak devam ettiremedim.

Tam birleşme olacak diye kendini şartlama. Sadece Sevişin zamanla kademe kademe ilerleyin. Hemen yaşamak zorunda değilsiniz. Belki de birbirinize alışmaya ihtiyacınız var. Daha önce hiç yakınlaşmadıysanız normal bir durum.

Eşim de sen üstte ol dedi. Öyle de denedik ama yine de devam ettiremedim
Ettirmen lazim ben üst pozisyona gecme olayini kesfetmesem 6 ay sonunda hala beceremezdim bu isi
Üstteyken acıyı hissettigin kisimda bekle bir süre bekleyince geciyor sonra devam..
Olmayacak diye birsey yok ayrıca karamsar olmamalisin..
Düsünsene Dunya nufusunu..Zor olsa bu kadar insan ürermiydi de.. (benim teselli modum buydu kendime)

Eklemeyi unutmuşum, acıyı yaşadığın oda dışında olursa daha iyi olur. Acı çekilen odada olumsuz şartlama olmuş oluyor.
Mesela yatak odasinda acı olduysa salona geçin. Yerde düz zeminde daha kolay olur.
acımayacak, aci olmayacak gibi cumleler soyleyerek sakinlestirmek yerine, cok keyifli olacak, kolaylikla olacak, zevk alacağım gibi olumlu cumlelerle sakinlestir. Acı ağrı kelimelerini içeren cumlelerde beyin acıyı algılıyor ve yine ona şartlanıyor.

Eşim de sen üstte ol dedi. Öyle de denedik ama yine de devam ettiremedim
Acı çekeceksiniz agri olucak mecbur bence önce ona bi hazırlayın kendinizi dayancam ve olacak diye başlayın kimsenin ilk geceyi güllük gulistanlik geçirdiğini zannetmiyorum eşinizinde sabirli olması gerekli tabi sinirlenirse bu sizi daha çok etkiler bi kere olacak ve bitecek diye düşünün o psikolojiyi anlattıktan sonra 2. 3. Acısada pek umrunda olmuyor açıkcası

Devam ettiremedim çünkü inanılmaz bir yanma hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…