ne güzel anlatmisin
of of dügünde ki o hüzünlü kisimlari duyunca cok duyuglaniyorum benim icinde cok zor olacak cünkü ayrilik(
ama bi sekilde mecbur toparlamamiz gerekiyor kendimizi sanirim yoksa depresyona filan gireriz Allah korusun..
güzel dualarin icin gönülden bir amin diyorum...
amin insaAllah darisi bekarlarin basina :))
hehehe ya cidden bilmiyorum niye öyle dedigini ama öyle dedi yani cocuk yasimda trauma gecirecektim nerdeyse
canım o anlık duygular çok karışık ve yoğun oluyor...heyecan,aileden ayrılma üzüntüsü,sevdiğine kavuşma mutluluğu hepsi aynı aynda yaşanıyor...ama inanki herşeye değer...ailenle aynı şehirde olacaksan hiç sorun etme derim...çünkü kısa sürede evini benimsiyor insan...şimdi anneme babama gittiğimde bile evime dönesim geliyor...kendi evimi özlüyorum valla
amin canım inşallah sorunsuz ve güzel bir şekilde geçer ....
valla travma geçirmeyecek gibi değil anlatılanlar :))))
Sanirim ne demek istedigini anladim. Herifimde bana bi tatil evi gibi bi yerden bahs etmisti balayimizi orda yapariz diye konusuyorduk bi ara kalabalik bi yer olmadigini ve sakin oldugunu o yüzden oraya gitmek istedigini söylemisti. Ama o zaman gelince neye karar veririz bilmiyorum.
Ailenden ayrilmak cok zordu eminim dimi? Nasil alistin peki? Esininde bu durumda sana baya bi destek cikmasi gerekti dimi?
mesela ben cok iyi hatirliyorum daha 12 13 yaslarindaydim bi abla bizde kaliyordu ki onun yasi o zamanlar 19 20 idi.. onun söyledigini hic unutmuyorum ayiptir söylemesi ' bi su bardagi kadar oluyor erkegin ki ' dedi.. ben o kücük yasimda kocaman su bardagini görüyorum ve cok korktum.. ki ne yalan söyleyim o korkum hala var
ne güzel :)
ben yurt disindan türkiyeye tasincam yani ailemi coook uzaklarda birakicam
ne güzel :)
ben yurt disindan türkiyeye tasincam yani ailemi coook uzaklarda birakicam
ilk başlarda zor gelecek ama alışacaksın canım...hayatta her canlı bir yuva kuruyor...annenle babanda bir zamanlar ayrı ayrı yuvalardan uçmuşlar...hayat bir döngü...zamanı gelince sizin yavrularınız olacak aynı şeyleri onlar da yaşayacaklar...önemli olan her anın tadını çıkarmak...hayat çok kısa...hiç üzülme..
simdi tr'de gideceginiz yer onemli sakin bi yer de olur Abant gibi, ama bilindik tatil yerleri de olur. Biz burda Fransa'da alp daglarinda bi yere gittiydik.
Ailemden ayrilma tabi çok zor oldu ki ben ayrilma zamani gelmeden baya once baslamistim aglamaya. Nisanlandiktan sonraki 6 ay boyu çoguu gecelerde agladim sessiz sessiz. Bi de evlendigim gun 9 mayis tr'de anneler gunuydu, ve o gun ailemle telde konustuydum ne kotu olmustum. Milletin yaninda aglamayi sevmedigim icin çok zor tuttum kendimi. Geleli 2 kere gittim istanbula bu bakimdan iyi oldu, esim de destekçi oldu tabi olmadigi bazi zamanlarda da konustuk anlatttim durumumu.
yuh yuhoha mi desem masallah desem bilemedim
tabi once aile ama tr guzeldir yaa, hele ki gez gez bitmez yurtdisi gibi diiil; CANININ SIKILMASINA FIRSAT KALMAZ INS
Çok hoş bir topic olmuş.
İlk geceyi 1. Dünya Savaşı gibi kanlı savaşlı anlatan insanların var olduğu bir toplumdayız malum
Burada anlatılanlar tüm olumsuz hikayelerin üzerini örtüyor ama
Sağolun varolun
Genç kızken çok afedersiniz p... sertlestiginde kol kadar uzun olduğu ilk gecede bundan ötürü ağrı olduğu şehir efsanesini duymuştum
bizde direk evimize geldik:))
duş aldık sırayla namazımı kıldık...çok yorgundum ben gecelik mecelik giyemedim hatta hiçbirşey giydirmedi banaölece yattık sadece tenimiz temas etti çok masumane
3 yıldır hala olmadı mı canım? Eşin sorun yapmadı mı ya ben nişanlımı düşündüm de koca 3 yıl delirirdi heraldeHeepinizin hikayesi ayri guzel ve ozel olmus,imrendim gercekten. Bizimde guzeldi karnimizi doyzrduk oturduk sohbet etti yattik uyuduk ama malesef o isi beceremedik ve yok isti yok calisiyordum ha bugun ha yarin derken koca 3 yilim gecmis hala olmadiherkezin ne guzel olmus bitmis,o sacma sapan anlatilan hikayelerden nefret ediyorum hepsi onlar yuzunden...
Insallah yeni evlenecekler cok guzel unutulmaz bir gece yasarsiniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?