Bende merak ediyorum kızzevde değilde otelde olmak eminim çok daha rahat olacaktır. Hani herkesden uzakta başbaşa. Ama bahsettiğin gibi kimi damat aceleci olabilir yada yorgun argın olup, az bi dinleneyimmi der.
Ben mesela ayrı şehire gelin gideceğim, eminimki ailemden ayrılmak zor olacak, epey duygulu sahneler yaşarım gibiondan sonra nasıl rahat olurum ki diye düşünüyorum hüzünlü, stresli
ben de kayınvalidemlerin üst katında oturacağım. off benim de kafam karışık acaba biz de mi otele gitsek.ya onlar aşağıdayken ben acayip kasılırım. pazartesi gece düğün, balayı çarşamba günü. 2 gece otelde kalıp kimseyi görmeden kaçsam mı acaba? ben çok utanırım onları görünce.
otelde kalmak en iyisi beni etesi sabah kaynanamlar kahvaltıya çağırdılar sinir olmuştum ben eşimle başbaşa kahvaltı yapmak isterdim bide eltiyi göndermiş çarşaf için tabi bizim kararımız bu konuda belliydi göstermicektik hiçbişey cevabını verdim zaten ama otelde olsaydık hiç böyle şeylerle uğraşmıcaktık.biz ertesi gün balayına gittiğimiz için o gece mecburen evde kaldık
Buqün tamda böyle bir topik arıyordum ki karşıma çıktııTopiği açan arkaşıma teşekkür ediyorum...
Dün akşam yan dairemize yeni evli çiftler geldi. 15- 20 kişi yanlarında vardır pata küte pata küte apartmanda bir aşşağı bir yukarı gecenin 12 sinde... Hey allahım
Sabahta işlerimiz vardı annemle okula gidecektik erkek kalkmıştık. Aradan 5 - 10 dakika geçmedi zil çalıo bizim bastım otomatiğe bir hanfendi tanımam etmem. Hızlı hızlı çıkıo merdivenlerden sanki arkasından atlı kovalıyo
Kapattım kapıyı grdim içeri ama meraklıyımya baktım aradan bizim yeni evlilere baskın yapamaya gelmiş meğersem...
Çok uyuz oldum sabah sabah karga .... Yemeden afedersiniz kızlarr niye geldiki şimdi bu kadınn ???
Ayıp değil mi yahuu
allahım ne iğrenç adetler var ya
biz de otelde kalmıştık ben kendi gelin nevresimlerimi götürmüştüm, eve dönünce yıkadım katladım kenara koydum tabi. kayınvalidemler sağolsun biz balayına gidince bizim evimizde kaldıkları için görmüş nevresimleri yıkanmış vaziyette anneme söylemiş gördüm yıkamış ben de ütüledim demiş. aferin , tabi bravo çok iyi iş yapmışsın dicektim
Dilekalin bizimde dügünümüz olacak türkiyede dügünler kacta yapilir bilmiyorum acikcasi burada aksam 7 – 8 gibi bitiriyorlar dügünleri ama türkiyede demek gece yarisina kadar sürüyormus. Aaa damat bey aceleci davranmis demek kiii :))
Rozelinda evet ben türkiyede kalicam ailem yurt disinda yasiyor birde ben ana kuzusu oldugum icin hele ki annemden ayrilmak cok kötü olacak ben bazen müstakbel esime diyorum ilk gece hic umutlanma anca benim gözyaslarimin dinmesini bekleriz diyorum :))
Zuzu88 iyi ki namaza degindin onuda merak ediyodum hep ayri odalarda mi kildiniz namazinizi birde yanlis bilmiyorsam sadece iki rekat kiliniyor degilmi? Aha bir aceleci damat daha :))
Nunna olmayacak derken oluvermis demek ki :))
Greeneyesegs imam nikahi dügünden sonrami kiyiliyor oda ayri bir telas olacak desenize.. 3 ay bekledinizmi gercekten böylesi anlayisli es her zaman bulunmaz galiba.. ama yahu kizlar ben daha acisini düsünmeye firsat bulamadim diger ayrintilara takildigim icin ertelemek istiyorum o korkuyu :))
Esmergulum acikcasi ben neye dikkat edilmesi gerek diye merak ettim o yüzden sordum cekinmeyipte cevap verenlerede tesekkür ediyorum sonuc itibari ile kalkipta burda yazilanlari kimseye tasimicam ki zaten kimseyi tanimiyorum etmiyorum neyse tartisma sebebi olusturmak istemem topicte soru net ve acik isteyen cevap verir istemeyeni zorlamiyorum zaten :))
Ays83 bence imkanin varsa mutlaka otelde kal :))
Esmerr konuyu ben actim o yüzden tesekkürünü kabul ediyor rica ediyorum hehe.. Hmm hic hos bi davranis degil yahu.. Ilk gecenin sabahi hic misafirmi gelirmis yeni evli ciftlere.. :/
Lilypos neden kendi nevresimlerini götürdün sormama müsade varsa?
canım otelinkileri çok beğenmedim açıkcası mavi bi nevresim atmışlar ben beyaz olsun istemiştim o yüzden pike setim vardı gelin home den aldığım onu serdim. çok hijyenik gözükmedi otelinki gözüme 5 yıldızlı otel de olsa. bi de onu o halde bırakmak istemedim yani evime götürdüm yıkadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?