- 31 Ağustos 2014
- 30
- 13
- 13
Kızlar merhaba bende nisanlıyım önümüzdeki yaz benimde düğünüm İnşaAllah ben de korkiyorum bu işten ya. Yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım. Biz nişanlımla biraz bu konu hakkında konusmustuk ben cok utandım kızardım ve hic bi bilgim yok bu konuda bu kadar bilgisiz olmama hem şaşırdı hemde sevindi. Ben ilk gece olmaz heralde yorgun oluriz uyuruz falan dedim sana hava hoş tabi ben 5 senedir bekliyorum daha da 1 senem var bana da yazık hiç avutma kendini öyle dedi bi korku bastırdı ki anlatamam :)
Bi de şu çarşaf olayı hala var mı ya Allah'tan benim kayınvalidem çok anlayslı ve modern bi insan yoksa ben terslerdim yani:) Burdaki anlatılan guzel hikayeleri gorunce hemen evlenmek istiyorum ya daha 10 ay var hic bitmicekmis gibi gözümde büyüdü Bende sevdiceemle kendi yuvamzda olmak istiyoruumm hep calısıyo 2 işte calısıyo garibim. Benimkinin yuzune hasret kaldm yahuu yani 3gun once gordum en son 10 dakkack ama ozledim napiyim Bu guzelliklerin hepsi darısı basımıza İnşaAllah kızlar :)
Bi de şu çarşaf olayı hala var mı ya Allah'tan benim kayınvalidem çok anlayslı ve modern bi insan yoksa ben terslerdim yani:) Burdaki anlatılan guzel hikayeleri gorunce hemen evlenmek istiyorum ya daha 10 ay var hic bitmicekmis gibi gözümde büyüdü Bende sevdiceemle kendi yuvamzda olmak istiyoruumm hep calısıyo 2 işte calısıyo garibim. Benimkinin yuzune hasret kaldm yahuu yani 3gun once gordum en son 10 dakkack ama ozledim napiyim Bu guzelliklerin hepsi darısı basımıza İnşaAllah kızlar :)