aslinda öylesi daha güzel olsa gerek bende ilk defa dügünde öyle bisey gördüm komikti bide ama kiz duvagini eliyle tutuyor actirmiyordu :))
peki yüz görümlülügü olarak ne istenir ki ?
tikkat tikkattanımlanamayan su bardağı yaklaşıyor
bence bileklik de olur yüzük de. ama ordaki espri kolyeyi takarken yüzünü açmış oluyo heralde
Az önce bi konu gördüm bi arkadas ilk gecesini otelde gecirmek istiyormus ama kayinvalidesi bunu ayip olarak algiliyormus kendi evlerine gelmelerini uygun görüyormus.
O yüzden bu soru aklima geldi ve bilenlere sormak istedim.
Ilk gece diyelim ki otelde oldu. Nelere dikkat etmeli?
Simdi eminim güleceksiniz ama bilgisizligime verin :))
Dügünden otele geliyorsunuz yorgun baygin hatta ter kokusu ve size sarilan sizi öpen onlarca insanin kokusu üzerinize sinmistir. Sonra yüzünde makyaj yari akti yari duruyo saclarinizin modeli mahf olmus vs.
Yani otele vardiktan sonra bi banyo yapilir heralde degilmi hani gelin bi kendine gelsin sonra geceligini filan giysin sonrada damat girer dus alir oda bi kendine gelir.
Temiz temiz mis kokulu sonra ilk geceye adim atilir heralde dimi?
Bende suan kendime gülüyorum ama bu tür basit seyleri düsünmektende alamiyorum kendimi :))
evet canım kolyeyi takmak için duvağını açıyor zaten sonrasını görürsünüz
evet canım kolyeyi takmak için duvağını açıyor zaten sonrasını görürsünüz
böyle olması çok daha güzel ama bazen dayanamayan çiftlerde olabiliyor...
Ama bana sorarsan biz 3 gün evdeydik sonra tatile çıktık
sonrasını görürüz derken :18::18::18:
bizede nasip olursa inş görürüz canım.
şuan tarih belirsiz ama yaza düşünüyoruz biz de bakalım. konunun açılması iyi olmuş. konu sahibine tşkler
sonrasını görürüz derken :18::18::18:
bizede nasip olursa inş görürüz canım.
şuan tarih belirsiz ama yaza düşünüyoruz biz de bakalım. konunun açılması iyi olmuş. konu sahibine tşkler
evet sonrasini görüsünüz derkeni merak ettim bende simdi hangi manada demek istedin :))
evet hehe dayanamayanlarda olabiliyor demek ki :))
dügünmü yaza olacak? hadi hayirli olsun senide tebrik ederim simdiden anlasilan bi benim daha cok var dügüne :))
ben tesekkür ederim :))
evet sonrasini görüsünüz derkeni merak ettim bende simdi hangi manada demek istedin :))
dügünmü yaza olacak? hadi hayirli olsun senide tebrik ederim simdiden anlasilan bi benim daha cok var dügüne :))
ben tesekkür ederim :))
sonrası size kalmış artık kızlareşiniz duvağınızı açıp güzel bi hediye takarsa siz de teşekkür öpücüğü verirsiniz,:123: sonra o size öpücük verir. sonra artık ister sarılıp uyuyun ister koklaşın
nisanlik döneminden sonra dügüne kadar en zor dönemdir hep öyle derler cünkü herkesi bir heyecan bir stres basiyor bu durumda gelin ve damat panige kapilmamasi gerek bence birbirine tutunmalari gerekiyor yani simdi böyle sunlar bunlar hall edilecek denilince belki insana basit gelebilir ama bence dikkat etmedigin zaman bu olaylar seni cok yipratabilir..
neyse ki sende az kalmis atlattin sayilir :)) amin insaAllah hersey diledigimiz gibi hayirlisiyla olur..
evet benim daha bir bucuk sene var hemen hemen Allah sabir versin benim gibilere :))
seninde bayağı uzun sürmüş canım ya ama neyse aşmışsınız sorunu allahtanah canim beniim valla ayni sorunlari yasamisiz ama bende 1 bucuk sene sürdü bende senin yasadikalrini yasadim yani cok iyi anliyorum ama dedigin gibi siz siz olun korkulacak hic biseysi yok kasmayin kendinizi banda dr. zamaninda seni korkutan oldumu diye sordu yani anltarak bende evet dedim hani yabanci arkadalrim vardi onlarda rahatlikla herseyi anlatiyordu bilmem bicak saplamasi gibi ne bilyim cok korkunc acisi var diyerek onlarin etkisinde kalmistim dr. da öyle dedi zaten aman kizlar valla yine söylürum kasmayin kendinizi korkulacak hic ama hic bisey yok
sen düşünme canım ne kadar çok düşünürsen o kadar sorun oluyoriste sorun da orda kimseyi dinlememek yani bunu basarabilmek :))
herkesin farkli farkli hikayesi var kimi icin iskence gibi kimi icin rüya gibi ilk gece..
o gece insanin aklinda o kadar düsünce varken kendini kasmamak mümkün mü acaba?
ben bundan cok korkuyorum...
neyse ki sende atlatmisin sonunda :))
mesela ben cok iyi hatirliyorum daha 12 13 yaslarindaydim bi abla bizde kaliyordu ki onun yasi o zamanlar 19 20 idi.. onun söyledigini hic unutmuyorum ayiptir söylemesi ' bi su bardagi kadar oluyor erkegin ki ' dedi.. ben o kücük yasimda kocaman su bardagini görüyorum ve cok korktum.. ki ne yalan söyleyim o korkum hala var
Desenize ben ucuza gitmişim
O telaşla yüz görümlüğünü falan düşünecek halimiz yoktu ilk gecede valla
su bardağı olayı bence abartıdan baska bişey değil okadar olurmu hiççç
saol canım. bu aralar bi küs bi barışığız. bide benim atamamı bekliyoruz nereye olursa artık ona göre netleştiricez tarihi
hehehe biz ona öpcük verriz, o bize öpcük verir, biz ona o bizeböle oyun oynuyo ayağına yatarız ilkgece herkes öpücüklerden tiksinmiş bi şekilde sabahlarıs
ah ah ne güzel heyecanlar bunlar...neredeyse 5 aylık evliyim bende...tadını cıkarın o günün kızlar...
sabah uyandığımda kalbim pır pır ediyodu gerçi pek uyuyabildiğim de söylenemez heyecandan...kuaför fotoğrafçı derken düğün salonunda bulduk kendimizi...düğünüm gündüz 1 deydi...ilk dans sonra takı olayı (en felaketi buydu tam 4,5 saat sürdü takı ayakta dikilmekten belim kopmuştu ama tahsilat sağlamdı o teselli etti en azından) takı bittiğinde saat 4,5 olmuştu normalde düğünün 5 te bitmesi gerekiyordu ama biz henüz oynamaya başlamamıştık bile saolsun nişanımız da aynı salonda olduğundan salon sahibi düğünü biraz daha uzattı 6 gibi bitmişti...en zoru ondan sonrasıydı...ee nolcak şimdi dedim içimden anneme babama kardeşime sarılırken okadar çok ağlamıştım ki ayrılmak istemedim bi an beni de alın neden burda bırakıyosunuz demişim anneme
canım annem tavuk baklava filan aldırmış karnımız aç olur diye onları tutuşturdu elime...saflığı üstümden attıktan sonra arkadaşlarımızın bizi beklediğini farkettim üstümüzde gelinlik damatlık yemeğe gittik...çok güzeldi herkes bize bakıyodu elime birsürü bebek tutuşturdular...yemeğimizi yedikten sonra evimize geldik hep birlikte...arkamızdan imam geldi nikahımız kıyıldı...sonra arkadaşlarımız gittiler...abdestimizi aldık namazımızı kıldık dualarımızı ettik...kocacık saçımdaki sanırım 100 küsür tokayı çıkarmakla uğraştı...sonra duşumuzu aldık...bir güzel rahatladık...öyle çok yorulmuştum ki ayaklarımı hissetmiyodum çünkü 1 gün öncesi kına gecem vardı baya döktürmüştüm ayakkabılar felaket acıttı ayağımı aklınızda olsun şıklığı bi yana rahat edebileceğiniz ayakkabılar tercih edin o gece...uzandık tv karşısına kocacıkla günün kritiğini yaptık...ikimizde rüyada gibiydikk...sonra nolduğunu anlamadıkkk mis gibi yatağımızda bulduk kendimiziama üzgünüm ki hiçbişey olmadı ben kendimi kastım baya...bundan sonraki 4 gece de birşey olmadı sonra balayında olan oldu
bekar ve evlenecek olan arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum...etrafınızda anlatılan hikayelere inanmayın...kafanızı öyle mi olacak böyle mi olacak soruları ile doldurmayın...acı duyma hissi kişinin fiziksel yapısı ve kendini kasması ile alakalı...herşeyi akışına bırakın sonrası çok güzel çünküüü
amma yazmışım yahusayenizde aynı günü tekrar yaşadım sankii
evli arkadaşlara mutlu huzurlu bir yuva bekar arkadaşlara da yuva kuracak sabır ve selamet diliyorumm
cidden size de sabır versin Allah canım... ben en azından telaşın bir kısmını atlattım... bi de insan çok sevince bir an önce evlenmek istiyo.. onun için bazen bana aylar bile çok geliyo.. Allah herkese sevgi ve aşk dolu bir evlilik nasip etsin yoksa bu stresler hiç aşılmazdı...
sen düşünme canım ne kadar çok düşünürsen o kadar sorun oluyor
akışına bırak olayı
eşinde sevgiyle yaklaştıktan acele etmedikten sonra sorun olmayacaktır.......
şükür atlattık darısı sizlere :)
yok daha neler fil mi yahu :))))
amin amin insaAllah.. zamanin bazten hiiic gecmek bilmedigini bende cok iyi biliyorum.. ama en sonunda eminim 'aa ne kadar cabuk geldi gecti hersey' diyeceksiniz mutluluklar dilerim simdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?