- 31 Ağustos 2014
- 30
- 13
- 13
Az önce bi konu gördüm bi arkadas ilk gecesini otelde gecirmek istiyormus ama kayinvalidesi bunu ayip olarak algiliyormus kendi evlerine gelmelerini uygun görüyormus.
O yüzden bu soru aklima geldi ve bilenlere sormak istedim.
Ilk gece diyelim ki otelde oldu. Nelere dikkat etmeli?
Simdi eminim güleceksiniz ama bilgisizligime verin :))
Dügünden otele geliyorsunuz yorgun baygin hatta ter kokusu ve size sarilan sizi öpen onlarca insanin kokusu üzerinize sinmistir. Sonra yüzünde makyaj yari akti yari duruyo saclarinizin modeli mahf olmus vs.
Yani otele vardiktan sonra bi banyo yapilir heralde degilmi hani gelin bi kendine gelsin sonra geceligini filan giysin sonrada damat girer dus alir oda bi kendine gelir.
Temiz temiz mis kokulu sonra ilk geceye adim atilir heralde dimi?
Bende suan kendime gülüyorum ama bu tür basit seyleri düsünmektende alamiyorum kendimi :))
ah canimm :) biz mesela geldik eve ben cok agladim babam annem agliyor diye cok etkilendim eve geldim hüzunluyum tabi sacimi acti sonra dusa girdi bende girdim.. sonra acliktan öluyoduk yemeklerimizi hazirlamislardi isitip yedik sonrada sarilip uyuduk cünku hüzunlu halimi görmustu kiyamadi cok guzeldi bu benim icin ertesi gün olmustu....ve 1 gun sonrasida balayina gittik ah ah superdi rabbim bu yolda olanlarada nasip etsin...:)Az önce bi konu gördüm bi arkadas ilk gecesini otelde gecirmek istiyormus ama kayinvalidesi bunu ayip olarak algiliyormus kendi evlerine gelmelerini uygun görüyormus.
O yüzden bu soru aklima geldi ve bilenlere sormak istedim.
Ilk gece diyelim ki otelde oldu. Nelere dikkat etmeli?
Simdi eminim güleceksiniz ama bilgisizligime verin :))
Dügünden otele geliyorsunuz yorgun baygin hatta ter kokusu ve size sarilan sizi öpen onlarca insanin kokusu üzerinize sinmistir. Sonra yüzünde makyaj yari akti yari duruyo saclarinizin modeli mahf olmus vs.
Yani otele vardiktan sonra bi banyo yapilir heralde degilmi hani gelin bi kendine gelsin sonra geceligini filan giysin sonrada damat girer dus alir oda bi kendine gelir.
Temiz temiz mis kokulu sonra ilk geceye adim atilir heralde dimi?
Bende suan kendime gülüyorum ama bu tür basit seyleri düsünmektende alamiyorum kendimi :))
Ne güzel yaa 10 ay hemen gecsin istiyorum hic bitmicekmis gibi geliyo guzel anıları duydukca gozumde buyuyo: (ah canimm :) biz mesela geldik eve ben cok agladim babam annem agliyor diye cok etkilendim eve geldim hüzunluyum tabi sacimi acti sonra dusa girdi bende girdim.. sonra acliktan öluyoduk yemeklerimizi hazirlamislardi isitip yedik sonrada sarilip uyuduk cünku hüzunlu halimi görmustu kiyamadi cok guzeldi bu benim icin ertesi gün olmustu....ve 1 gun sonrasida balayina gittik ah ah superdi rabbim bu yolda olanlarada nasip etsin...:)
güzel düsün umarim esin cok anlayisli olur cok sukur rabbime... ama bu gunlerinde tadini cikar 9 ay nisanli kaldik dolu dolu tadini cikardim zaman gelir merk etme cok mutlu ol insallah canim..ama balayi olayini evinizde 2 gun gecirip gidin bence hemde orada mikrop falan kapmayin dikkat edinNe güzel yaa 10 ay hemen gecsin istiyorum hic bitmicekmis gibi geliyo guzel anıları duydukca gozumde buyuyo: (
birde namazi eklemeyi unuttum cokca dua etmeyi unutma mutluklargüzel düsün umarim esin cok anlayisli olur cok sukur rabbime... ama bu gunlerinde tadini cikar 9 ay nisanli kaldik dolu dolu tadini cikardim zaman gelir merk etme cok mutlu ol insallah canim..ama balayi olayini evinizde 2 gun gecirip gidin bence hemde orada mikrop falan kapmayin dikkat edin
Amiin canım bnim ne guzel dileklerde bulundun cok sağol sizde hep mutlu olun İnşaAllah.. Ben zaten kayınvalidemle oturmcm yani aynı ilçe içinde ama kirada oturcaz o yuzden evimize gidicez ben otelde hicten yapamam o isi :) balayınada dedigin gibi iki gun sonra anca. Cunku ikimizde evlilik icin cabalamaktan ustumuze dogru duzgun bisey aldıgımız yok ertesi gun alısverise ckmayı dusunuyoruz bakalım kısmet canım. Dusununce bile heyecanlanıyorum :)güzel düsün umarim esin cok anlayisli olur cok sukur rabbime... ama bu gunlerinde tadini cikar 9 ay nisanli kaldik dolu dolu tadini cikardim zaman gelir merk etme cok mutlu ol insallah canim..ama balayi olayini evinizde 2 gun gecirip gidin bence hemde orada mikrop falan kapmayin dikkat edin
amiiiinnnnn canimmm aminn hepimiz insallah...namazinda evinin huzuru bereketi sevginizin sayginizin hic bozulmamsi icinde dua et unutma mcxAmiin canım bnim ne guzel dileklerde bulundun cok sağol sizde hep mutlu olun İnşaAllah.. Ben zaten kayınvalidemle oturmcm yani aynı ilçe içinde ama kirada oturcaz o yuzden evimize gidicez ben otelde hicten yapamam o isi :) balayınada dedigin gibi iki gun sonra anca. Cunku ikimizde evlilik icin cabalamaktan ustumuze dogru duzgun bisey aldıgımız yok ertesi gun alısverise ckmayı dusunuyoruz bakalım kısmet canım. Dusununce bile heyecanlanıyorum :)
Yok yok unutmam :) zaten nisanlıma soyledim o aksam icmek yok kınadan 1-2 gun once gitsn icsin arkadaslaryla kınada dugunde icmicek namaz kılmadan olmaz :) bu arada bende 1.5 yıldr nisanlym daha da 10 ayımız var :)birde namazi eklemeyi unuttum cokca dua etmeyi unutma mutluklar
Hep ediyorun canım yer gök duayla ayakta duruyor zaten hepimizin mutlulugu daim olsun İNŞAALLAH :)amiiiinnnnn canimmm aminn hepimiz insallah...namazinda evinin huzuru bereketi sevginizin sayginizin hic bozulmamsi icinde dua et unutma mcx
olsun canim cabuk gecer takma zamani yasayamaya bak ilk gece olmasi icinde sartlama kendini inan cok yorgun huzunlu oluyor insan dinlen akisina birakYok yok unutmam :) zaten nisanlıma soyledim o aksam icmek yok kınadan 1-2 gun once gitsn icsin arkadaslaryla kınada dugunde icmicek namaz kılmadan olmaz :) bu arada bende 1.5 yıldr nisanlym daha da 10 ayımız var :)
Doğru söylüyosun elbet olur yani evlendikten sonra butun geceler bizim :) huzun mutluluk korku sevinc heyecan hepsi bi arada nasl olcak bakalım :)olsun canim cabuk gecer takma zamani yasayamaya bak ilk gece olmasi icinde sartlama kendini inan cok yorgun huzunlu oluyor insan dinlen akisina birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?