Ilk gece nelere dikkat etmeli?

slm kızlar
mayısta düğünüm var, düğünüm otelde olucak ve o gece orda kalıcaz biz herkezi uğurlucaz galiba
şimdiden ne götürmem gerektiğinin listesini yapmam gerek yazdıklarınızı okudum dogru yani bi şeyi unutsan olmaz birinden istenmeside ayıp ben utanırım galiba

ayyy yazık kocislere kasılıp kalırlar biz kurtlarımızı dökeriz de ya onlar...benimki zulalar gelin arabasına simdiden onun planını yapıyor zaten..

hayirli olsun simdiden :)) evet güzelcene bi liste hazirla hic bisey unutma o gün ve gece icin

Kendi eviniz varsa hiiç otellerde srunmeyin derim, ertesi gunu gidin bence. Biz beraber oturuyoruz esimin ailesi ertesi gun cikin yola dedi, benden once esim kabul etmedi ve dugunden sonra kendimizi vurduk yollara.

ben de yurtdisina geldim ailemi birakarak, pek huzunluydu.

Bizimki otel degildi aslinda, bir evdi. Burda çogu yerde boyle oluyor, 1 haftaligina kiraliyorsunuz evi. Bu yuzden çok iyiydi aslinda, tum bir ev mutfagiyla salonuyla bize aitti.
Neyse dugun ve ardindan 5 saatlik yolculukla sadece o gece yattik uyuduk. Hatta esimi ben zorladim bile diyebilirim. Garibim farkli yerler vs diye benim hazir olmami bekliyormus. Ben demeden konuyu açmaid bile. Bizim de ertesi gunu oldu, kanamam da biraz fazla oldu. Anneme ablama sordum normal oldugunu solediler. Buraya kadar iyiydi ama kendi yuzumden 1 hafta olmadan erkenden donduk. Simdi diyorum tekrar gitsek oooo hiç gelmem :d

Son düzenleme:

Sanirim ne demek istedigini anladim. Herifimde bana bi tatil evi gibi bi yerden bahs etmisti balayimizi orda yapariz diye konusuyorduk bi ara kalabalik bi yer olmadigini ve sakin oldugunu o yüzden oraya gitmek istedigini söylemisti. Ama o zaman gelince neye karar veririz bilmiyorum.

Ailenden ayrilmak cok zordu eminim dimi? Nasil alistin peki? Esininde bu durumda sana baya bi destek cikmasi gerekti dimi?

gerçekten herkesin içini dökmeyi beklediği bir konuymuş meğer... açan arkadaşa benden de bir teşekkür.. bizde nişanlımla konuştuk bu konuları herkes gibi tabiii.. :))) bizde ilk gece düğünümüzün olacağı salonun karşısındaki otelde kalıp, ertesi gün balayına gidecez.. evimiz biraz uzak. ertesigünde yola çıkacağımız için git, gel yapmaya gerek yok diye düşündük... bizde duş konusunun gerekli olduğunu düşünüdük.. sonrasında tabii namaz.. herkesin yaşadığı gibi bende de tedirginlikler var ama sevdiğim insan ile birlikte olacağım için her şeyin yolunda gideceğini umuyorum... bi de tabii karşı tarafın anlayışlı olması ve ilişkiye ön hazırlık önemli.. umarım hepimiz için her şey çok güzel olur kızlar...

bu arada çarşaf konusu gerçekten çok ilkelce... zaten bazı arkadaşlarımdan duyduğuma göre herkesin kanaması o gece olmayabiliyormuş... bizde sadece ertesi gün bir aile yakını telefon açıp her şeyin iyi olup olmadığını sorar...

otele çarşaf getirme konusunda haklısınız.. bizim bir arkadaşımızda otelin çarşafını alıp gelmişti.. kayınvalidesinin ilerde saçma bi şeyler söylemesine karşı... bazılarının çarşafı yıkamayıp yıllarca beklettiklerini bile duydum.. farklı gelenekler var tabii..

funda güzel yorumun icin tesekkür ederim..

yazdiklarindan yola cikarak dügünün yakin bir zamanda olacak diye tahmin ediyorum? simdiden mutluluklar dilerim insaAllah hersey gönlünce olur..

evet bende evlilik rehberi diye bir kitapta okumustum bazilarinda ilk gece hatta hic kanama olmayabiliyormus.. hatta bazilarinda kizlik zari o kadar icerdeymis ki ancak dogumdan sonra deliniyormus..

aslinda bu konuyu evlenecegimiz insanlada konusmak lazim.. o kadar cok kitap okudum ki ve haberler duydum ki erkek kadini bakire olmadigini düsünerekten birakiyor vs.. tabi bunlar belki eskide kalmis olan seyler belki artik bunlari erkeklerde biliyordur..

ama bence damat beyle bu meseleyi konusmakta yarar var..

bazisi cok kanama gecirecek derken bi bakarsin hic kan gelmez herkesin bedeni farkli sonucta..

inanasim gelmiyor yillarca bir carsafi saklamak.. yani insanlari nasil bir psikolojiye sokuyorlar bu yüzden :S yazik gercekten...

düğünüm 3 temmuz canım... bu konuyu damatla konuşmak çok önemli tabii... ben bu konuyu açtığımda kan gelmeme meselesini, insan tedirgin oluyor tabi... nişanlım kızdı bana... önemli olanın güven olduğunu. kesinlikle kafasında hiçbir şeyin olmayacağını söylüyor tabiii.. ama yine de inşallah her şey olması gerektiği gibi olur..

bu arada herif, horon :))))) sen de bizim taraflardansın kesin... 3 temmuzda horona bekleriz bizim düğüne :))))

karadenizli olmak ayricaliktir :))) tevafuk iste :) 3 temmuz az kalmis desene hazirliklar nasil gidiyor peki ilk gece korkusu heyecani haric..

evet karadenizli olmak bir ayrıcalık canım bence de.. hele herifinde karadenizli olursa tadından yenmiyo yani :))) benim hem az kaldı hem çok var canım ya... bazen az kaldı diyip telaşa kapılıyorum... bazen aman gelsin bitsinde aşkımla yuvamızda yaşamaya başlayalım artık diyorum... şimdi uzaklardayızda özlem çok oluyo yani ( hazırlık işleri fena değil aslında canım.. lojmanda oturcağımız için şu an nişanlımın oturduğu ev olcak yani.. eşya işlerinide hallettik.. halı, perde işleri kaldı sadece.. düğün salonu işleriyle kayınpederim büyük bir heves ilgilendi zaten... gelinlik, kınalık ufak tefek çeyizişleri kaldı canım.. ama bazen yinede düşününce panik olyuorum.. güzel telaşlar diyo herkes ama cidden büyük telaşlar.. insan başa gelince anlıyo canım ya.. inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olur.. senin pek yakın değil herhalde.. hayırlısı olsun canım hemşerim...

bendee varımmm 17 temmuzda evleniyorum ama nedense ayrılığı falan ben daha çok düşünüyorum:

ilk gece yüzgörümlüğü istemeyi unutmayın kızlar:)
ben pırlanta kolye istemiştim ucu minik kalp şeklinde hep, ömür boyu her gün takıyım diye. yüz görümlüğü olarak takmıştı eşim.süpriz olmuştu.

evyaaah en cokta ondan korkuyorum :)) benim regl dönemim biraz düzensiz cünkü...
süpriz bi sekilde geli veriyor..

yani cogu arkadaslar evde olmamayi tercih ediyor demek ki...

inşallah bu sorunu yaşamazsın canım
çünkü bendeki hikayesi birazda acıdır bu durumun
regl bitene kadar bekledik o dönemde herşey güzeldi
ama iş tam o aşamaya gelince olmadı ((
anlatılan korkunç hikayeler yüzünden olmadı, olamadı
ve üstünden 1-2 ay geçti
allahtan eşim anlayışlıydı ve sorun yaşatmadı
ama ağladığım geceleri ben bilirim
boşanmak bile geçti aklımdan
eşime haksızlık yapamazdım
neyse o benim gibi düşünmedi
ve dr a gittik dr zarın çok ince neden korkuyorsun
büyük ihtimalle kanama bile olmaz dedi
bende o gazla geldim eve ama bizim eve değil
yazdı ve hiç istemediğim bir yerde kaynanamın evinde oldu :))))
dr un dediği gibi hiç ama hiç acı hissetmedim
anlamadım desem yeridir :)
baktım kanama bile yok silince uçuk pembe renginde bir şey
allahım dedim ben bu kadar basiy birşey için mi bu kadar bekledim dedim sonra
benden tüm evleneklere tavsiye asla kasmayın kendinizi
düşündükçe değişik senaryolar çıkıyor
ve asla kimseyi dinlemeyin
..................

ah canim beniim valla ayni sorunlari yasamisiz ama bende 1 bucuk sene sürdü bende senin yasadikalrini yasadim yani cok iyi anliyorum ama dedigin gibi siz siz olun korkulacak hic biseysi yok kasmayin kendinizi banda dr. zamaninda seni korkutan oldumu diye sordu yani anltarak bende evet dedim hani yabanci arkadalrim vardi onlarda rahatlikla herseyi anlatiyordu bilmem bicak saplamasi gibi ne bilyim cok korkunc acisi var diyerek onlarin etkisinde kalmistim dr. da öyle dedi zaten aman kizlar valla yine söylürum kasmayin kendinizi korkulacak hic ama hic bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…