Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılzar evlenirken deli gibi ağlamak istemiyorum.nasıl engellemeliyiz bilen varmı.ailemle aynı şehirde olacağım büyük ihtimal,ama yinede duygusallık işte,ama çirkin görünmek istemiyorum benn:95:
evet karadenizli olmak bir ayrıcalık canım bence de.. hele herifinde karadenizli olursa tadından yenmiyo yani :))) benim hem az kaldı hem çok var canım ya... bazen az kaldı diyip telaşa kapılıyorum... bazen aman gelsin bitsinde aşkımla yuvamızda yaşamaya başlayalım artık diyorum... şimdi uzaklardayızda özlem çok oluyo yani ( hazırlık işleri fena değil aslında canım.. lojmanda oturcağımız için şu an nişanlımın oturduğu ev olcak yani.. eşya işlerinide hallettik.. halı, perde işleri kaldı sadece.. düğün salonu işleriyle kayınpederim büyük bir heves ilgilendi zaten... gelinlik, kınalık ufak tefek çeyizişleri kaldı canım.. ama bazen yinede düşününce panik olyuorum.. güzel telaşlar diyo herkes ama cidden büyük telaşlar.. insan başa gelince anlıyo canım ya.. inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olur.. senin pek yakın değil herhalde.. hayırlısı olsun canım hemşerim...
bendee varımmm 17 temmuzda evleniyorum ama nedense ayrılığı falan ben daha çok düşünüyorum:
ilk gece yüzgörümlüğü istemeyi unutmayın kızlar:)
ben pırlanta kolye istemiştim ucu minik kalp şeklinde hep, ömür boyu her gün takıyım diye. yüz görümlüğü olarak takmıştı eşim.süpriz olmuştu.
inşallah bu sorunu yaşamazsın canım
çünkü bendeki hikayesi birazda acıdır bu durumun
regl bitene kadar bekledik o dönemde herşey güzeldi
ama iş tam o aşamaya gelince olmadı ((
anlatılan korkunç hikayeler yüzünden olmadı, olamadı
ve üstünden 1-2 ay geçti
allahtan eşim anlayışlıydı ve sorun yaşatmadı
ama ağladığım geceleri ben bilirim
boşanmak bile geçti aklımdan
eşime haksızlık yapamazdım
neyse o benim gibi düşünmedi
ve dr a gittik dr zarın çok ince neden korkuyorsun
büyük ihtimalle kanama bile olmaz dedi
bende o gazla geldim eve ama bizim eve değil
yazdı ve hiç istemediğim bir yerde kaynanamın evinde oldu :))))
dr un dediği gibi hiç ama hiç acı hissetmedim
anlamadım desem yeridir :)
baktım kanama bile yok silince uçuk pembe renginde bir şey
allahım dedim ben bu kadar basiy birşey için mi bu kadar bekledim dedim sonra
benden tüm evleneklere tavsiye asla kasmayın kendinizi
düşündükçe değişik senaryolar çıkıyor
ve asla kimseyi dinlemeyin
..................
ah canim beniim valla ayni sorunlari yasamisiz ama bende 1 bucuk sene sürdü bende senin yasadikalrini yasadim yani cok iyi anliyorum ama dedigin gibi siz siz olun korkulacak hic biseysi yok kasmayin kendinizi banda dr. zamaninda seni korkutan oldumu diye sordu yani anltarak bende evet dedim hani yabanci arkadalrim vardi onlarda rahatlikla herseyi anlatiyordu bilmem bicak saplamasi gibi ne bilyim cok korkunc acisi var diyerek onlarin etkisinde kalmistim dr. da öyle dedi zaten aman kizlar valla yine söylürum kasmayin kendinizi korkulacak hic ama hic bisey yok
kılzar evlenirken deli gibi ağlamak istemiyorum.nasıl engellemeliyiz bilen varmı.ailemle aynı şehirde olacağım büyük ihtimal,ama yinede duygusallık işte,ama çirkin görünmek istemiyorum benn:95:
ben düşününce bile gözlerim doluyo,ağlayıncada kolay kolay kendime gelemem
moralim alt üst olur toparlanamam gibi geliyo,sırf bu yüzden kına gecesi bile istemiyorum
gecenin ilerleyen saatlerinde naparım bilmiyorum :82: çemkiririm heralde annemi isterim diye :84:
ben hiç ağlamadım ağlamayacağım diyordum ama taki babam belime kurdele bağlarken koptum benim babam çok sert biridir hiç onu duygusal bile görmemiştim içini çekmeye basladı sarıldı bi ağladıkı sormayın ozman bende tutamadım kendimi ağlama babacım diyordum merdivenlerden indirdi beni arabaya bindim bi ağladım bi ağladım hıçkıra hıçkıra eşimde benimle bir ağladı makyaj falan hersey bitti sonra tekrar gittik kuaföre yapıldı evden ayrılalı daha yarım saat olmuştu ben 2kere aramıştım babamı iyimisin diye çok zorrr beeee
bende evlenelı 5 sene oldu bızım dugunumzu oldu dugun 5 de bıtınce eve geldık karnımızı doyurduk sonra gelınlıgımı cıkartmak ıstedım gorumcem yardım ettı gelınlıgımı cıkardık rahat kıyafetler gıydık ( sımdık arkadslar dıckekı nıye damat cıkartmadı eglenmeye gdıyorduk gelınlıgım cok agırdı omuzlarım yara olmusdu sırf tas oldugu ıcın ) genclerle toplandık eglenmeye gıttık bır guzel felekten gun caldık sonra eve geldık kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorduk o zman evıme gecdık sacımdakı tokalrı bır guzelce esım cıkarrı delıre delıre sonra dusa gırdık cıkdık heveslı heveslı gecelıgımı gıydım tabı eısmın hevesı kursagında kaldı hıc topluklu aykabı gıymedıgımden ayaklarım mahvolmusdu adama don arkanı yat dedım sarıldık uyuduk ertesı gunde alısveırse gıttık ordanda balayına
sahi yüz görümlülügü ne zaman takilir?
ben en son gittigim dügünde kiz orada duvagini actirmadi damat orda yüz görümlülügünü verdi..
nasil olmasi gerekiyor?
balayı odamıza çekildiğimizde duvağımı açmadan önce takmıştı eşim bana. herkesin içinde değil de özel olması daha güzel sanki.
mesela ben cok iyi hatirliyorum daha 12 13 yaslarindaydim bi abla bizde kaliyordu ki onun yasi o zamanlar 19 20 idi.. onun söyledigini hic unutmuyorum ayiptir söylemesi ' bi su bardagi kadar oluyor erkegin ki ' dedi.. ben o kücük yasimda kocaman su bardagini görüyorum ve cok korktum.. ki ne yalan söyleyim o korkum hala var
anaaam su bardağı mı:18::18:
o ablaya çok yazık ama sayesinde sabah sabah yüzüm güldü
canım her gün takmak istedğin bişey aldırabilirsin çok abartılı bişe olmasına gerek yok. ben hiç çıkarmıyorum kolyemi boynumdan çok romantik bişey, hem hayat boyu kararmıcak kalıcı bişey oldu
tikkat tikkat tanımlanamayan su bardağı yaklaşıyorsimdi bende gülüyorum ama cidden söylüyorum korkutmuyor degil hani o sözler insani
hm mesela bileklikte istenebilirmi? ben ya bileklik ya kolye takarim cok fazla taki takan biri degilim cünkü :))