• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece nelere dikkat etmeli?

ne güzel anlatmisin :nazar:

of of dügünde ki o hüzünlü kisimlari duyunca cok duyuglaniyorum benim icinde cok zor olacak cünkü ayrilik :((

ama bi sekilde mecbur toparlamamiz gerekiyor kendimizi sanirim yoksa depresyona filan gireriz Allah korusun..

güzel dualarin icin gönülden bir amin diyorum...

canım o anlık duygular çok karışık ve yoğun oluyor...heyecan,aileden ayrılma üzüntüsü,sevdiğine kavuşma mutluluğu hepsi aynı aynda yaşanıyor...ama inanki herşeye değer...ailenle aynı şehirde olacaksan hiç sorun etme derim...çünkü kısa sürede evini benimsiyor insan...şimdi anneme babama gittiğimde bile evime dönesim geliyor...kendi evimi özlüyorum valla :61:

amin insaAllah darisi bekarlarin basina :))

hehehe ya cidden bilmiyorum niye öyle dedigini ama öyle dedi yani cocuk yasimda trauma gecirecektim nerdeyse :9:

amin canım inşallah sorunsuz ve güzel bir şekilde geçer ....

valla travma geçirmeyecek gibi değil anlatılanlar :)))):16:

canım o anlık duygular çok karışık ve yoğun oluyor...heyecan,aileden ayrılma üzüntüsü,sevdiğine kavuşma mutluluğu hepsi aynı aynda yaşanıyor...ama inanki herşeye değer...ailenle aynı şehirde olacaksan hiç sorun etme derim...çünkü kısa sürede evini benimsiyor insan...şimdi anneme babama gittiğimde bile evime dönesim geliyor...kendi evimi özlüyorum valla :61:

ne güzel :)

ben yurt disindan türkiyeye tasincam yani ailemi coook uzaklarda birakicam :(

Sanirim ne demek istedigini anladim. Herifimde bana bi tatil evi gibi bi yerden bahs etmisti balayimizi orda yapariz diye konusuyorduk bi ara kalabalik bi yer olmadigini ve sakin oldugunu o yüzden oraya gitmek istedigini söylemisti. Ama o zaman gelince neye karar veririz bilmiyorum.

Ailenden ayrilmak cok zordu eminim dimi? Nasil alistin peki? Esininde bu durumda sana baya bi destek cikmasi gerekti dimi?

simdi tr'de gideceginiz yer onemli sakin bi yer de olur Abant gibi, ama bilindik tatil yerleri de olur. Biz burda Fransa'da alp daglarinda bi yere gittiydik.

Ailemden ayrilma tabi çok zor oldu ki ben ayrilma zamani gelmeden baya once baslamistim aglamaya. Nisanlandiktan sonraki 6 ay boyu çoguu gecelerde agladim sessiz sessiz. Bi de evlendigim gun 9 mayis tr'de anneler gunuydu, ve o gun ailemle telde konustuydum ne kotu olmustum. Milletin yaninda aglamayi sevmedigim icin çok zor tuttum kendimi. Geleli 2 kere gittim istanbula bu bakimdan iyi oldu, esim de destekçi oldu tabi olmadigi bazi zamanlarda da konustuk anlatttim durumumu.

mesela ben cok iyi hatirliyorum daha 12 13 yaslarindaydim bi abla bizde kaliyordu ki onun yasi o zamanlar 19 20 idi.. onun söyledigini hic unutmuyorum ayiptir söylemesi ' bi su bardagi kadar oluyor erkegin ki ' dedi.. ben o kücük yasimda kocaman su bardagini görüyorum ve cok korktum.. ki ne yalan söyleyim o korkum hala var :17:

yuh yuh :53::53: oha mi desem masallah desem bilemedim :27::27::9::9:

tabi once aile ama tr guzeldir yaa, hele ki gez gez bitmez yurtdisi gibi diiil; CANININ SIKILMASINA FIRSAT KALMAZ INS

ilk başlarda zor gelecek ama alışacaksın canım...hayatta her canlı bir yuva kuruyor...annenle babanda bir zamanlar ayrı ayrı yuvalardan uçmuşlar...hayat bir döngü...zamanı gelince sizin yavrularınız olacak aynı şeyleri onlar da yaşayacaklar...önemli olan her anın tadını çıkarmak...hayat çok kısa...hiç üzülme..

ilk başlarda zor gelecek ama alışacaksın canım...hayatta her canlı bir yuva kuruyor...annenle babanda bir zamanlar ayrı ayrı yuvalardan uçmuşlar...hayat bir döngü...zamanı gelince sizin yavrularınız olacak aynı şeyleri onlar da yaşayacaklar...önemli olan her anın tadını çıkarmak...hayat çok kısa...hiç üzülme..

haklisin tabi ki zamanla alismak zorundayim cünkü uzaga gidecegimin bilincinde olarak evlilige evet dedim bu kisiyle o yüzden alisacagim insaAllah.. güzel sözlerin icin tesekkür ederim..

simdi tr'de gideceginiz yer onemli sakin bi yer de olur Abant gibi, ama bilindik tatil yerleri de olur. Biz burda Fransa'da alp daglarinda bi yere gittiydik.

Ailemden ayrilma tabi çok zor oldu ki ben ayrilma zamani gelmeden baya once baslamistim aglamaya. Nisanlandiktan sonraki 6 ay boyu çoguu gecelerde agladim sessiz sessiz. Bi de evlendigim gun 9 mayis tr'de anneler gunuydu, ve o gun ailemle telde konustuydum ne kotu olmustum. Milletin yaninda aglamayi sevmedigim icin çok zor tuttum kendimi. Geleli 2 kere gittim istanbula bu bakimdan iyi oldu, esim de destekçi oldu tabi olmadigi bazi zamanlarda da konustuk anlatttim durumumu.

yuh yuh :53::53: oha mi desem masallah desem bilemedim :27::27::9::9:

tabi once aile ama tr guzeldir yaa, hele ki gez gez bitmez yurtdisi gibi diiil; CANININ SIKILMASINA FIRSAT KALMAZ INS

Ben yazin evlenecegim büyük bir ihtimalle yani ramazan bayrami ailemden gecirecegim ilk büyük gün olacak insaAllah onlarin yoklugu bana cok agir gelmez.

Türkiye tabi ki cok güzel ben kücüklügümden beri hep dönüs yapmak istemisimdir ama hayalimde hep ailemde gidecegim vardi oysa simdi kendi ailemi kurmak icin gidicem. Canim sIkilirmi bilmiyorum oda tabi gidecegim yasayacagim yere baglidir sanirim.

Çok hoş bir topic olmuş.
İlk geceyi 1. Dünya Savaşı gibi kanlı savaşlı anlatan insanların var olduğu bir toplumdayız malum:27:
Burada anlatılanlar tüm olumsuz hikayelerin üzerini örtüyor ama:69:
Sağolun varolun:71:

Çok hoş bir topic olmuş.
İlk geceyi 1. Dünya Savaşı gibi kanlı savaşlı anlatan insanların var olduğu bir toplumdayız malum:27:
Burada anlatılanlar tüm olumsuz hikayelerin üzerini örtüyor ama:69:
Sağolun varolun:71:

Sizler sagolun :)

Evet gercekten sanki bir savasa hazir olmamiz gerekiyor gibi hissediyoruz bazi bazi kendimiz :)

kızlar ben evleneli 8 ay oldu. ilk gece biz yatıp uyuduk çünkü ben reglidim. ama 5.günüydü.ertesi gün balayına gittik ve orda oldu yani otelde. ama olamadı tabi yani tam olarak. 1 ay olunca doktora gittik daha kızdım. eşim anlayışlıydı allahtan. ancak 2 - 3 ay sonra tam olarak beraber olabildik. korkutmak gibi olmasın arkadaşlar ama suç bende çok kasıyodum acıcak diye kastıkça daha çok acıyodu.sadece rahat olun o anın zevkini çıkarın bide bende hiç kan gelmedi doğru dürüst sadece 2 gece üst üste 2 damla bişey geldi yatağa bile geçmedi yani. ayrıca birşey sormak istiyorum düğün öncesi benle hiç kimse konuşmadı düğün telaşıyla bende kimseye soramadım tabi bide utanmaktan. biz namazı ilişkiden sonra kıldık. gerçi tam yapamamıştık ama

Bu başlık çok güzel olmuş ya. Allah herkese uzun ve mutlu evlilikler nasip etsin. Daha benim yaş erken hatta sevgilim bile yok ama bu hikayeleri okudukça insan sizin adınıza sevinip kendini içinde heyecanlanıyor :))
Çarşaf olayı kadar saçma birşey yoktur heralde. Allahım benim ailemde böyle birşey yok. Ayrıca sayenizde şükür namazınıda öğrendim.

Şimdi ilk gece nelere dikkat edilmeli deniyor ama bana sorarsaniz mesele ilk gece değil. Birçok genç kiz evlenmeden önce arkadaşlarından, kuzenlerinden vs. aldığı bilgilerle abartılı ilk gece hikayeleri duyduğu için ilk geceye önyargılı bakıyorlar maalesef.
Açıkçası bende de vardı ilk başta. Tabi bu konuları genç kızken konuşmak ayıp. Sağdan soldan duyduklarımla bilgi sahibi oluyorduk.
Bu korkumu nasıl atlattım isterseniz başımdan geçeni anlatayım:
Eşimle imam nikahini dugunden 1 ay önce kiydik. nikahi kiydiktan 2-3 gün sonra telefonda konuşurken eşim pat diye bana cinsellik hakkında ne biliyorsun diye sordu. ilkin çok utandim tabi. Yüzümün kizardigini, kan ter icinde kaldığımı hatirliyorum :) ses tonumdan anlamış olacak ki artık evli olduğumuzu bunları konuşmamiz gerektiğini hatirlatarak beni teskin etti. Ben de çok fazla şey bilmiyorum dedim. Bana ne zaman adet olacağımi sordu. Utancimdan yerin dibine geçtim.:oops::KK15:
ilk baslarda Sürekli o bana soru soruyordu. Sonradan rahatladigimi farkettim. Artık ben de ona onun vucuduyla ilgili soru soruyordum. Yani cinselliği eşimden öğrendim desem yeridir. Genç kızken çok afedersiniz penisin sertlestiginde kol kadar uzun olduğu ilk gecede bundan ötürü ağrı olduğu şehir efsanesini duymuştum. Bunu bile eşime sordum biliyor musunuz :))
Çok da mahrem şeyler anlatmak istemiyorum ama eşimle yaptığım o telefon görüşmesinden sonra çok rahatlamistim. Zaten birbirimizi çok seviyorduk. O telefon görüşmesinden sonra bende korkunun yerini artık arzu alıyordu. artık ilk gecedeki korkuyu değil heyecani düşünmeye başladım. Bilmiyorum belki bunda eşimin tavirlarinin etkisi çok olmuştur ama size tavsiyem düğünden 1 ay önce nikâh kıyın ve bu meseleleri muhakkak konuşun. Belki bilmediğiniz şeyler de vardır internetten güvenilir sitelerden de yardım alabilirsiniz.
belki ilk gecemi merak edenler olabilir. Onu da söyleyeyim. Hiç ama hiç acı olmadı. Kanamam oldu ama bunu atraksiyondan ötürü sonradan farkettim:)) Darısı sizin başınıza kizlar :)

Genç kızken çok afedersiniz p... sertlestiginde kol kadar uzun olduğu ilk gecede bundan ötürü ağrı olduğu şehir efsanesini duymuştum

ay buna çok güldüm :KK70::KK70:

Türk kızları olarak bayaa sevimliyiz bence sırf böyle düşündüğümüz için :KK23:

biz de rahatça konuşabilenlerdeniz, o yüzden ilk geceye ilk gece gözüyle bakıp kendimi korkutmuyorum, yatıp uyuyup dinlenmeyi umut ediyorum :KK59:

Çarşaf olayına kayınvalidenin bakmasını bende saçma buluyorum.Valla benden istese ben önce oğlunun geçmişine bak derdim herhalde :)) şaka bir yana ben göstermek istemezdim sonuçta eşim ile benim aramda olan bir şey.

bizde direk evimize geldik:))
duş aldık sırayla namazımı kıldık...çok yorgundum ben gecelik mecelik giyemedim hatta hiçbirşey giydirmedi bana:KK53: ölece yattık:KK37: sadece tenimiz temas etti çok masumane:KK69:
:KK9::KK9:

Bizde de aynen öyle oldu..İnsan da süslenecek hal kalmıyor.. Kalsa da eş zaman bırakmıyor demek ki.. Bende tuhaflık bizde sanıyordum :D

Heepinizin hikayesi ayri guzel ve ozel olmus,imrendim gercekten. Bizimde guzeldi karnimizi doyzrduk oturduk sohbet etti yattik uyuduk ama malesef o isi beceremedik ve yok isti yok calisiyordum ha bugun ha yarin derken koca 3 yilim gecmis hala olmadi :( herkezin ne guzel olmus bitmis,o sacma sapan anlatilan hikayelerden nefret ediyorum hepsi onlar yuzunden...
Insallah yeni evlenecekler cok guzel unutulmaz bir gece yasarsiniz ❤

Bizimki de hala andığımız çok komik bir geceydi :)

Burda okuduğum arkadaşlar gibi biz de çokça konuşuyorduk bu muhabbeti. Hatta bizimki yelteniyordu ne var nikahımız da var yapalım diye (uzakta olduğumuz için nikah çok önce kıyıldı). Ama ben o gece olacak ve özel olacak diye direttim. Haliyle kalan süreçte de hep muhabbeti döndü. Şöyle yaparız böyle ederiz diye konuşuldu bile :)

Neyse düğünden çıktık yorgun argın. Zaten bir otelde havuz kenarında yapmıştık düğünü. Ordan da otele uğurlandık. Ev moduna geçtik odaya girdikten sonra. Daha sonra da ev moduna geçtik. Bizimki atladı tabi o kadar bekliyor :)) Tam önsevişmenin ortaları, ben açım yemek yiyelim biraz öyle devam ederiz falan moduna girdim. O da ısrarla şimdi durmasın nolur gaza geldim falan dedi. Tabi ki ısrar ettim ve yemek yedik. Yemekten sonra tekrar o işe giriştik ama bizimki hareketlenemedi yorgunluk artı yemek sonrası doygunluktan dolayı sanırım. Uğraştık olmadı biz de yatıp uyuduk.

Acısı sabah çıktı :)

Bırakın bu aptalca saplantıları .Otelde olmazmış .Yahu kocasıyla birlikte olacak kadın .İster otelde olur ister evde ister arabada .Uçkurumuzun da kahyası oluyor bu büyükler .Hiç kulak asmayın bu tür söylemlere.Düğünden sonra elbetteki o halde gerdeğe girilmez .Gelinliğin ağırlığı ,sıcaklığı ,kasveti zaten sizi terletmiştir yormuştur .Duş almakta hiç bir sakınca yok .Sonuçta amazon ormanlarındaki vahşi hayvanlar değiliz .Kulak asmayın kimseye gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın.Düğün günü fazla sıvı tüketmemeye gayret edin sadece .Gelinlikle tuvalete girmek çok zor .Mutluluklar ........

Heepinizin hikayesi ayri guzel ve ozel olmus,imrendim gercekten. Bizimde guzeldi karnimizi doyzrduk oturduk sohbet etti yattik uyuduk ama malesef o isi beceremedik ve yok isti yok calisiyordum ha bugun ha yarin derken koca 3 yilim gecmis hala olmadi :KK43: herkezin ne guzel olmus bitmis,o sacma sapan anlatilan hikayelerden nefret ediyorum hepsi onlar yuzunden...
Insallah yeni evlenecekler cok guzel unutulmaz bir gece yasarsiniz ❤
3 yıldır hala olmadı mı canım? Eşin sorun yapmadı mı ya ben nişanlımı düşündüm de koca 3 yıl delirirdi heralde :(

Back