- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
bizim burda herkes düğünden sonra yapıyo imam nikahını aslında çok saçma bir iki gün önce olsa nolcak gecenin 2sine kadar yorgun argın nikah muhabbeti bide öffffDilekalin bizimde dügünümüz olacak türkiyede dügünler kacta yapilir bilmiyorum acikcasi burada aksam 7 – 8 gibi bitiriyorlar dügünleri ama türkiyede demek gece yarisina kadar sürüyormus. Aaa damat bey aceleci davranmis demek kiii :))
Rozelinda evet ben türkiyede kalicam ailem yurt disinda yasiyor birde ben ana kuzusu oldugum icin hele ki annemden ayrilmak cok kötü olacak ben bazen müstakbel esime diyorum ilk gece hic umutlanma anca benim gözyaslarimin dinmesini bekleriz diyorum :))
Zuzu88 iyi ki namaza degindin onuda merak ediyodum hep ayri odalarda mi kildiniz namazinizi birde yanlis bilmiyorsam sadece iki rekat kiliniyor degilmi? Aha bir aceleci damat daha :))
Nunna olmayacak derken oluvermis demek ki :))
Greeneyesegs imam nikahi dügünden sonrami kiyiliyor oda ayri bir telas olacak desenize.. 3 ay bekledinizmi gercekten böylesi anlayisli es her zaman bulunmaz galiba.. ama yahu kizlar ben daha acisini düsünmeye firsat bulamadim diger ayrintilara takildigim icin ertelemek istiyorum o korkuyu :))
Esmergulum acikcasi ben neye dikkat edilmesi gerek diye merak ettim o yüzden sordum cekinmeyipte cevap verenlerede tesekkür ediyorum sonuc itibari ile kalkipta burda yazilanlari kimseye tasimicam ki zaten kimseyi tanimiyorum etmiyorum neyse tartisma sebebi olusturmak istemem topicte soru net ve acik isteyen cevap verir istemeyeni zorlamiyorum zaten :))
Ays83 bence imkanin varsa mutlaka otelde kal :))
Esmerr konuyu ben actim o yüzden tesekkürünü kabul ediyor rica ediyorum hehe.. Hmm hic hos bi davranis degil yahu.. Ilk gecenin sabahi hic misafirmi gelirmis yeni evli ciftlere.. :/
Lilypos neden kendi nevresimlerini götürdün sormama müsade varsa?