• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece nelere dikkat etmeli?

Süper bi topic :)
Benim regl'imde bi tuhaf.. 3 ayda bi oluyorum. Ve sevgilim diyoki eğer bu 3 ay bi gün bizim evlendiğimiz güne denk gelirse ölürüm ben diyo :) Ama şans tabi. Ve düğündeki yorgunluk falan benimkinde pek olmucak sanırm:) Ben kalkmıcam yerimden bi dans ederim bidada kalkmam yorulmamam lazım gece yorulcaz zaten diyo pislik:)
Bide ben en çok şundan korkuyorum kan falan bazılarından baya bi fazla geliyomuş =( hastanelik falan oluyolarmış. Korkunç..
Ayrıca kaynananın çarşaf görmeside cidden çok ama çok yanlış :20: Ama benim kaynanada bakmak ister gibime geliyo. İstemekle kalır ama sadece:)
Ben biz banyoda girdik ilişkiye suyla gitti derim :60:

benim herifim tam tersini diyor ya kurtlarini dökecek benim herif bana kavustugu icin :))

evet bende cok kötü seyler duyuyorum hatta gecen yaz bir arkadasim evlendi cok fazla kanamasi olmus.. bazende ilk gece kiz cok aci cektigi icin olmasi gereken sonuca ulasilamiyormus..

bunlar cok ürkütücü seyler.. birde üzerine rozelinda arkadasimizin da dedigi gibi ayrilik hüzün stres vs bunlarin hepsi eklenicek... o geceyi sag salim atlamak nasip olsun ne diyeyim artik :))

carsaf görmek cirkin bir adettir baska bisey diyemiyorum buna...

biz icki icmedigimiz icin dügün gecesi de icki olmayacak ama horon tepe tepe baya bi yoruluruz heralde.. en azindan damat bey baya bi horon tepecek öyle diyo :))

yok valla bende nisanda içmesine izin vermedim bütün fotograflarda 5 karıs suratla cıkmıs normalde cok güzel zeybek oynar o gece tık yoktu..biraz benzin alması lazım düğünde..:9::9:bekler artık 1 gece napiim..:9::9:

5 yildizli oteller olmasina ragmen neden hijyenik degiller ki :(

Evet pırıl pırıl görünür, ama hijyen olmadığını düşünüyorum bende..
Çünkü temizlik için kullanılan bezler tek seferlik bezler değil.. Temizlik bezini her yere kullanabiliyorlar. Önemli olan onlar için sadece temiz görünmesi.

Küvet sağlığımız için önemli bir ayrıntı, dikkat edilmesi gerekiyor bence.

İlk gecesini otelde geçirenlerdenim..
Otele giriş ayrı bir aksiyondur.
Kapıdaki görevliler Oooo efendim hayırlı olsun ,tebrik ederiz muhabbeti yaparlar.
Üstünüzde gelinlik biraz da utanma adamlara cevap verirsiniz..
Saat olmuş 00:30
Odaya girilir... Önce bir saf saf bakarsın gülersin birbirine..
Ayakkabıyı fıydırırsın ayaklar bitmiş tükenmiştir..
Sonra damadın saç açma işkencesi başlar ..
Tek tek dağılır tutamlar..Gelin tacının ucu kafayı oymuştur bende öyle olmuştu.
Ya bir duş alsam da uyusam mı ki derken bir bakarsın evlenmişsin bir sarsılırsın falan :)
Duşlar alınır.. güzel ama doğru düzgün giyinmek gerekmektedir gecelik falan fişman olmaz niye?
Namaz kılınacak.. Namaz da kılınır sonra gecenin kritiğine başlanır.
Bir bakmışsın kritik sen olmuşsun :23:
Tekrarı yaşanmayacak kadar güzel bir gecedir.
Cinsellikten ibaret değil kesinlikle,bizimki çok komik,çok duygusal çok maneviyat doluydu.
Allah herkese sevdiği adamla yuva kurmayı nasip etsin.

not:bizde imam nikahı nişanda hmm pek ciddiyetli bulmadığımız şekilde kıyıldı.
babam pek itibar etmedi ki düğün günü evden çıkma yapılmadan önce tekrar kıyıldı.
Akşama düğün salonunda da nikah kıyıldı..

epey okudum arkadaşlar karşılıklkı negüzel sohbetler etmişsiniz kimi yerde çok güldüm kimi yerde çok korktum,gerildim o gün nasıl olcak diye düşününce.çok zor geliyor gözüme..

ahh ahh aynı durumdayım seninle ve sadece 4 güncük kaldı..:(

aaaaa negüzelll çok sevindim tatlım..benim daha var.:21: ama ozaman sen boşver böyle karamsar şeyleri.olumlu düşün.sen bana bakma :70: hele sevdiğinle evleniyosan bundan güzle mutluluk olmaz.karşılıklı anlayış sevgi yakınlık herşeye bedeldir

aaaaa negüzelll çok sevindim tatlım..benim daha var.:21: ama ozaman sen boşver böyle karamsar şeyleri.olumlu düşün.sen bana bakma :70: hele sevdiğinle evleniyosan bundan güzle mutluluk olmaz.karşılıklı anlayış sevgi yakınlık herşeye bedeldir[/QU

canımm teşekkür ederim...sevdiğim adamla evleniyorum çok şükür herkese nasip etsin Allah..rahat olmaya çalışıyorum ama bakalım neler olacak..;)

canımm teşekkür ederim...sevdiğim adamla evleniyorum çok şükür herkese nasip etsin Allah..rahat olmaya çalışıyorum ama bakalım neler olacak..;)[/QUOTE]

ayyyy amin amin canımm.seninde çok mutlu olmanı dilerim.herşeyi takmamak lazım ya.:10::10:

harika bi topik olmuş bende paslaymalıyım dedim ve burdayım
bizim iki düğün oldu benim memlketimdeki düğünden sonra orada tuttuğumuz otelde kaldık ve duş alıp uyuduk ertesi sabah bursaya geldik burdaki düğün hazzırlıkları basladı ve akşama düğün oldu annemleri geçirdik düğünden sonra çok ağladım evimize geldik eşim benim memleketimdeki düğünden sonra otelde yapalım diye çok istedi ama ben evimizde olsun dedim imam nikahımızda 2gün önceden kıyılmıştı duş aldık abdest aldık namz kıldık çok acıkmıştık içimizde makarna yaptım yedik sonra geceliğimi giydim yatağa gectik denedik olmadı saat gece 4dü ben ağlamaya basladım çok korkuyordum sonra yine denedik olmadı sarılıp uyuduk ertesi günde antalyaya balayına gitmiştik ve gider gitmez oldu önce eşim çok anlayışlı davrandı ve otelin çarsafıda battı herkez anlamıştır artık amaaan ne yapayım hiç yapaamayacağım sanıyorum ama ama hiç korkulacak bişey değilmiş sakın stres yapmayın

YAA KIZLAR NİYE KORKUYASANIZ OKADAR ZEVKLİKİ ACIYI FALAN UNUTUYOSUNUZ o an sevdiginle en güzel günündesin en mutlu günündesin bak şimdi benim dügün gecemi hatırladım 10 yıl önceye gittim hiççççççççççç acımaz sizde eşinizle kaptırırsanız kendinizi hiç sıkıntı yapmayın ve otele gidin ben gidemedim cünkü evimdeydi cünkü aynı şehirdeydim içimde uhde kaldı oranın havası farklıdır hepinize mutluluklar:64::64:

YAA KIZLAR NİYE KORKUYASANIZ OKADAR ZEVKLİKİ ACIYI FALAN UNUTUYOSUNUZ o an sevdiginle en güzel günündesin en mutlu günündesin bak şimdi benim dügün gecemi hatırladım 10 yıl önceye gittim hiççççççççççç acımaz sizde eşinizle kaptırırsanız kendinizi hiç sıkıntı yapmayın ve otele gidin ben gidemedim cünkü evimdeydi cünkü aynı şehirdeydim içimde uhde kaldı oranın havası farklıdır hepinize mutluluklar:64::64:

ilahi kız :60::60: helal olsun valla sana.bu samimiyet ve cesaretine.ne güzel dedin beyaaa boşverrrr :64::64::64: elalalem ne derse desin haddeeee :60::60:

Rozelinda evet ben türkiyede kalicam ailem yurt disinda yasiyor birde ben ana kuzusu oldugum icin hele ki annemden ayrilmak cok kötü olacak ben bazen müstakbel esime diyorum ilk gece hic umutlanma anca benim gözyaslarimin dinmesini bekleriz diyorum :))

Ayy canım sorma, bende çok düşünüyorum, ağlayacağız bir sürü, moralimiz bozuk olacak. Tuhaf bir his olacak, hem hüzün, hem mutluluk, sonra aile özlemi:14: Allah yardımcımız olsun.

yok valla bende nisanda içmesine izin vermedim bütün fotograflarda 5 karıs suratla cıkmıs normalde cok güzel zeybek oynar o gece tık yoktu..biraz benzin alması lazım düğünde..:9::9:bekler artık 1 gece napiim..:9::9:

Benim de aklımdan geçti , benimkide rahatlamak için kesin içeyim der, ben izin vermem:1: bakalım bizde durum nasıl olacak:26: Bizde gerçi nışan olmadı henüz, aile içinde olacak. İçmesi sıkar da, düğünde gizli gizli götürür gibi:1:

ben de kayınvalidemlerin üst katında oturacağım. off benim de kafam karışık acaba biz de mi otele gitsek.ya onlar aşağıdayken ben acayip kasılırım. pazartesi gece düğün, balayı çarşamba günü. 2 gece otelde kalıp kimseyi görmeden kaçsam mı acaba? ben çok utanırım onları görünce.

üst katında oturacağım derken..eviniz ayrı değilmi..yani kapınız ayrı..ayrı bir daireyse neyi sorun ediyorsunki canım...
bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum:)

Back