Süper bi topic :)
Benim regl'imde bi tuhaf.. 3 ayda bi oluyorum. Ve sevgilim diyoki eğer bu 3 ay bi gün bizim evlendiğimiz güne denk gelirse ölürüm ben diyo :) Ama şans tabi. Ve düğündeki yorgunluk falan benimkinde pek olmucak sanırm:) Ben kalkmıcam yerimden bi dans ederim bidada kalkmam yorulmamam lazım gece yorulcaz zaten diyo pislik:)
Bide ben en çok şundan korkuyorum kan falan bazılarından baya bi fazla geliyomuş =( hastanelik falan oluyolarmış. Korkunç..
Ayrıca kaynananın çarşaf görmeside cidden çok ama çok yanlış Ama benim kaynanada bakmak ister gibime geliyo. İstemekle kalır ama sadece:)
Ben biz banyoda girdik ilişkiye suyla gitti derim
benim herifim tam tersini diyor ya kurtlarini dökecek benim herif bana kavustugu icin :))
evet bende cok kötü seyler duyuyorum hatta gecen yaz bir arkadasim evlendi cok fazla kanamasi olmus.. bazende ilk gece kiz cok aci cektigi icin olmasi gereken sonuca ulasilamiyormus..
bunlar cok ürkütücü seyler.. birde üzerine rozelinda arkadasimizin da dedigi gibi ayrilik hüzün stres vs bunlarin hepsi eklenicek... o geceyi sag salim atlamak nasip olsun ne diyeyim artik :))
carsaf görmek cirkin bir adettir baska bisey diyemiyorum buna...