• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece korkusu!!

ben evlenmeden önce hiç korkmuyordum hatta hiç acıma olmicak herşey çok kolay olacak diyordum kendi kendime hep şu bi anda duygularına yenik düşen Türk filmerindeki kızlara hiç bişi olmuyosa canları acımadan yapabiliyorlarsa bende yapabilirim diyordum.
ama zor oldu. ama görüyorum ki herkeze göre farklı oluyormuş. zaten öyle bi günde filan olup bitmiyo. benim 15 gün boyunca kanamam oldu her seferden sonra ama yılmadım bu işi görev edindim herdefasında birazcık birazcık 15 gunun sonunda bitti gitti. ve anladımki iş tamamen benim kendimi kasmamdan kaynaklıymış korkudan kasıyorsun ve iş zorlaşıyor canın acıyo. şu kas gevşeticiler ve sulandırıcılar işe yarıyo.kolay gelsin bakalım....

ben de korkuyorum ama kişiye özel olduğunu bildiğim için rahatım şimdilik, düğüne yakın yine biraz kafama takılır ama düğün telaşından aklıma bile gelmez bir an önce olsa bitse off

kendını rahat bırak eşine güven ve zevkini çıkarmaya bak :23: korkacak hiçbişey yok

seviyorsun o da senı sevıyro sonucta birbirinize zarar verecek değilsiniz..korkma hiçbişey olmıycak

hatta ne dıoye korkmusum diceksın bi süre sonraa :) belkı hafıf bı acıma hıssedersın kı ben hıssetmedım :)

öle oturulucak kalkılmıycak gibi dğeil yanı yok öle bişey ama kendını sıkmıycaksın gevsıyceksın

ısıgınız loş olsun odanız sıcak olsun sogukta gerılebılıo ınsan :1: bol bol koklaşın :23: sonra

gelin asıl meseleye bak demişlerdi diceksın :9:

Son düzenleme:
yeni evli biri olarak kesinlikle korkma derim ben
korkulacak bşy yok ben korkmuyodum çok rahat oldu kendini kasan insanlar zorlanıyolar
yaşadıktan sonra aaa bunun için mi korkmuşum ne safmışım diyeceksin eminim

her şey eşinize bağlı. eşiniz anlayışlı ve yumuşak davranırsa anlamazsınız bile. ben anlamamıştım şahsen. korkulacak bi şey yok. tabi ki hissediceksiniz ama acı değil. korkarsanız acır, korkmazsanız acımaz. korkmayın cidden, korkulacak bi şey yok. abartıldığı gibi hiç değil.

böyle şeylere kafanızı çok yorup stres altında bırakmayın kendinizi.

ayrıca bi süre oturamayanlara yürürken aksayanlara şaşırıyorum hiç öyle olmuyo bence ne kendimde ne de arkadaşlarım da görmedim öyle bşy orda bşy

ayrıca bi süre oturamayanlara yürürken aksayanlara şaşırıyorum hiç öyle olmuyo bence ne kendimde ne de arkadaşlarım da görmedim öyle bşy orda bşy

neden şaşırıyorsun arkadaşım bilmiyorsun yaşamamışsın, şaşırılcak bişe yok ... nadirde olsa böle durumlar söz konusu olabiliyor her v...a aynı değildir bazısı küçük olabilir kızlık zarı kalın olabilir ıslanma tam olmadan ilişki olabilir eşde tecrübesiz bilgisiz olunca bu durum kaçınılmazdır netticede orası bir organ ve usulunce yaklaşılmalı ...herkeste olmayabilir ...
konu sahibi arkadaşıma tavsiyem korkacak bişe yok çünkü dünyadaki en güzel deneyimi yaşıcaksın emin ol sakın tavsiyem bol bol s.v.ş.m.k olur sana

neden şaşırıyorsun arkadaşım bilmiyorsun yaşamamışsın, şaşırılcak bişe yok ... nadirde olsa böle durumlar söz konusu olabiliyor her v...a aynı değildir bazısı küçük olabilir kızlık zarı kalın olabilir ıslanma tam olmadan ilişki olabilir eşde tecrübesiz bilgisiz olunca bu durum kaçınılmazdır netticede orası bir organ ve usulunce yaklaşılmalı ...herkeste olmayabilir ...
konu sahibi arkadaşıma tavsiyem korkacak bişe yok çünkü dünyadaki en güzel deneyimi yaşıcaksın emin ol sakın tavsiyem bol bol s.v.ş.m.k olur sana

elbette bünyeden bünyeye çok farkeder, ben herkesten farklı bir şey duyuyorum
farkına bile varmadım diyen de var, of çok zor oluyo diyen de var

ıslanmaktan kastınızı anlamadım ama..
yani şöyle söyleyeyim aslında bende ki tedirginliğin sebebi hani bazı kızların ilk gecesinde kanama olmuyomuş yaa esnek falan diolar ondan birazcık korkuyorum..

tabi ki kişiye göre değişir kendini kasarsan ve yeterince ıslanmazsa acır ama sadece ilişki sırasında sonrasında tamamen psikoljik olarak etkilenirmiş bayanlar doktorlar da söylüyo zaten ya da oturan yerleri ağrıyosa onların kocaları yönünü şaşırmış olabilir

ıslanmaktan kastınızı anlamadım ama..
yani şöyle söyleyeyim aslında bende ki tedirginliğin sebebi hani bazı kızların ilk gecesinde kanama olmuyomuş yaa esnek falan diolar ondan birazcık korkuyorum..

canım ıslanmaktan kasıt önce sevişmeye başlayacaksın yavaş yavaş vajina kendini hazırlayacak isteyecek o zaman acı falan olmayacak
ayrıca acı zarın yırtılmasıyla alakalı değil içine girerken kandini kasıp zorlanmasıyla alakalı zar acıyan bşy değil yani zar yırtılmış olsun daha sonraki ilişkilerde kendini kasarsan yine acıyabilir alışana kadar
ama herkesin dediği gibi gerçekten korkulacak hçby yok

Son düzenleme:
canımm sakın ama sakın korkma benım 3 yılım zehır oldu bukorku yuzunden ve evlendıkten 3 yıl sonra ben bu sorunu astıgımda neden sımdıye kadar beklemısım dedım bunun ıcınmıymıs dedım bende agrım olur yuruyemem kanamam olur dıye cok korkmustum sımdı gecen gunlere ah cekıyorum....sana tavsıyem kesınlıkle korkma olabıldıgın kadar rahat ol ve eczaneden su bazlı jel al belkı o heyecanla ıslaklık olmayabılır onun faydası cok oluyor...

Back