- Konu Sahibi MUTSUZUM27
hanımlar 2 ay sonra evlenicem zaman azaldıkça beni ilk gece korkusu sardı yani etraftan duyuyorum bununla ilgili ilk gecede çok sıkıntı çeken çiftler var ne önerirsiniz.. korkmaya değer mi???![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu korkuyu tek yaşayan ben miyim acaba
yani aslında sevdiğin insanla birlikte olma düşüncesi çok güzel ama işin bide bilinmeyen tarafı var![]()
zor Allah yardımcın olsun
çok fazla yorum yapmak istiyorumm... eh biraz poponun üstüne oturmada zorlanabilirsin ilk 1-2 ay![]()
çok fazla yorum yapmak istiyorumm... eh biraz poponun üstüne oturmada zorlanabilirsin ilk 1-2 ay![]()
ironi yaptin herhalde öyle düsünüyorum...cunku cok abartmissin
konu sahibi korkacak birsey yok etrafta korkutanlara kulak asma,rahat ol...![]()
Canım valla ben bekarım yardımcı olamam ama kuzenim evlendikten sonra sormuştum ona nasıl çok korkulcak birşey varmı diye. Tamamen rahatlamakla ilgiliymiş problem. Rahat olunca acımadığını söyledi abartılcak bir şey yokmuş:26:
kesınlıkle katılıyorum 1-2 ay poponun ustune oturamamak normal dogumda bile olmuyor
en azından hamıle bı kadın olarak bunu bılıyorumm .. bence sevdıgın ınsanla aynı ten aynı nefeste bır olmak cok guzel. ben 20 yasındayımm ve yenı de evlıyımm .. cok da rahattım oldu bıttıı .. kurban kesmıyor adamm ılk seferde zor oluyor ama sonrası cok rahat
![]()
evet cok hafıf bır kanama olmustu o kadarkatılıyorum size 1/2 ay da çok fazla abartı ben sadece sabah akşama kadar oturmakta zorlanmıstım diğer gün hiç bi sey kalmamıstı sadece biraz kanamam vardı.
ya hayatım zaten korkunc bısey olsa her aksam nıye yapsın karı kocalar .. yada ben cok rahattımmmmbelki ilk gun oturmak aci verebilir bilmiyorum ben yasamadim hic aci,
ama 1-2 ay cok abarti yani,
ben evlenmeden oncede duymustum yok cok agriyor yok bilmem ne,
hic birini yasamadim en iyisi etrafa kulak asmamak![]()
bence guzeldii:) sahsen tabiiiGece korkuyorsan gündüz dene :))) diyecegim, igrenc bir espiri olucak
:92:
evet cok hafıf bır kanama olmustu o kadar
ya hayatım zaten korkunc bısey olsa her aksam nıye yapsın karı kocalar .. yada ben cok rahattımmmm
bence guzeldii:) sahsen tabiii