• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece korkusu!!

MUTSUZUM27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
126
0
0
Gaziantep
hanımlar 2 ay sonra evlenicem zaman azaldıkça beni ilk gece korkusu sardı yani etraftan duyuyorum bununla ilgili ilk gecede çok sıkıntı çeken çiftler var ne önerirsiniz.. korkmaya değer mi???:1::1::1:

bu korkuyu tek yaşayan ben miyim acaba
yani aslında sevdiğin insanla birlikte olma düşüncesi çok güzel ama işin bide bilinmeyen tarafı var:15:

bu korkuyu tek yaşayan ben miyim acaba
yani aslında sevdiğin insanla birlikte olma düşüncesi çok güzel ama işin bide bilinmeyen tarafı var:15:

zor Allah yardımcın olsun :1::1:
çok fazla yorum yapmak istiyorumm... eh biraz poponun üstüne oturmada zorlanabilirsin ilk 1-2 ay :51:

çok fazla yorum yapmak istiyorumm... eh biraz poponun üstüne oturmada zorlanabilirsin ilk 1-2 ay :51:

şaka yapıyor olmalısın o kadar da değildir herhalde canım..ben evlendikten 2 hafta sonra işe devam edicem ne yaparım o zaman yaa valla herkes dalga geçer benle:1::1::1::1:

Canım valla ben bekarım yardımcı olamam ama kuzenim evlendikten sonra sormuştum ona nasıl çok korkulcak birşey varmı diye. Tamamen rahatlamakla ilgiliymiş problem. Rahat olunca acımadığını söyledi abartılcak bir şey yokmuş:26:

ironi yaptin herhalde öyle düsünüyorum...cunku cok abartmissin :1::1:

konu sahibi korkacak birsey yok etrafta korkutanlara kulak asma,rahat ol...:34:

ironi yaptin herhalde öyle düsünüyorum...cunku cok abartmissin :1::1:

konu sahibi korkacak birsey yok etrafta korkutanlara kulak asma,rahat ol...:34:
:46::46:kesınlıkle katılıyorum 1-2 ay poponun ustune oturamamak normal dogumda bile olmuyor:52::52:en azından hamıle bı kadın olarak bunu bılıyorumm .. bence sevdıgın ınsanla aynı ten aynı nefeste bır olmak cok guzel. ben 20 yasındayımm ve yenı de evlıyımm .. cok da rahattım oldu bıttıı .. kurban kesmıyor adamm ılk seferde zor oluyor ama sonrası cok rahat:16::16:

Canım valla ben bekarım yardımcı olamam ama kuzenim evlendikten sonra sormuştum ona nasıl çok korkulcak birşey varmı diye. Tamamen rahatlamakla ilgiliymiş problem. Rahat olunca acımadığını söyledi abartılcak bir şey yokmuş:26:

konuyu gördüm merak etim sohbete yardımcı olmak için dahil oldum kusura kalamayın.Öncelikle mutluluklar dilerim evlenecek olanlara Allah bi yastıkta kocatsın :))ilk geceye gelince psikoloji olarak rahat olmak tabiki çook önemli özellikle erkek de bitiyor davranışları çok önemli anlayışlı olmalı acele etmemeli bununla beraber acı konusu kişden kişiye değişir mi bilemem ama ben oturmakta ilk gün çok zorlandım ve 4 gün boyunca azar azar kan geldi ped tutmak zorunda kalmıstım ama adet değildim bunu belirteyım zaten ilk geceden sonra en az 4 gun ilişki olmaması lazım çünkü zaten yara daha kötü olur yani ağrınız çok olur.

sizin gibi bir arkadaşım vardı. evlendi. beni korkuttu. ballandıra ballandıra korkutup,sonrada gidip eşiyle beraber olup zevk alıyordur eminim.çünkü o anlattığı gibi olsaydı tekrar tekrar yapamazdı değil mi. onun yüzünden vajinismus oldum.şimdi parmak egzersizi yapıyorum. 2 parmak 3 parmak giriyor hiç acımıyor. hafif bir yanma dışında. kimseyi takma canım

:46::46:kesınlıkle katılıyorum 1-2 ay poponun ustune oturamamak normal dogumda bile olmuyor:52::52:en azından hamıle bı kadın olarak bunu bılıyorumm .. bence sevdıgın ınsanla aynı ten aynı nefeste bır olmak cok guzel. ben 20 yasındayımm ve yenı de evlıyımm .. cok da rahattım oldu bıttıı .. kurban kesmıyor adamm ılk seferde zor oluyor ama sonrası cok rahat:16::16:

katılıyorum size 1/2 ay da çok fazla abartı ben sadece sabah akşama kadar oturmakta zorlanmıstım diğer gün hiç bi sey kalmamıstı sadece biraz kanamam vardı.

belki ilk gun oturmak aci verebilir bilmiyorum ben yasamadim hic aci,
ama 1-2 ay cok abarti yani,
ben evlenmeden oncede duymustum yok cok agriyor yok bilmem ne,
hic birini yasamadim en iyisi etrafa kulak asmamak:45:

korkmana hiçgerek yok yeterki kendini kasma kendini kasarsan zarar veririsin olmuyo yapamiyorum dersen cok uzun surer korkma önemliolan ilk olarak birbirinize alişmaniz lazim kasarsan bacaklarin acir tabiki oturamassin ben cok kişi gordum gayet rahatlardi hiçbirşey olmamiş gibiydi bende dahil buna yaz olsa birde denize havuza filan girme diycem mikrop kapabilirsin

katılıyorum size 1/2 ay da çok fazla abartı ben sadece sabah akşama kadar oturmakta zorlanmıstım diğer gün hiç bi sey kalmamıstı sadece biraz kanamam vardı.
evet cok hafıf bır kanama olmustu o kadar

belki ilk gun oturmak aci verebilir bilmiyorum ben yasamadim hic aci,
ama 1-2 ay cok abarti yani,
ben evlenmeden oncede duymustum yok cok agriyor yok bilmem ne,
hic birini yasamadim en iyisi etrafa kulak asmamak:45:
ya hayatım zaten korkunc bısey olsa her aksam nıye yapsın karı kocalar .. yada ben cok rahattımmmm :ssz::ssz:

Gece korkuyorsan gündüz dene :))) diyecegim, igrenc bir espiri olucak :34:
:92:
bence guzeldii:) sahsen tabiii

aci mi olmuyo ben bilmiyorum hiç anlamadim bile sadece pırt diye bir ses hissedersin içinde okadar yani ilk gece bir kere yapmalisin ben kalktim gezdim ole oturamama gibi bir problemim olmadi

evet cok hafıf bır kanama olmustu o kadar

ya hayatım zaten korkunc bısey olsa her aksam nıye yapsın karı kocalar .. yada ben cok rahattımmmm :ssz::ssz:

bence guzeldii:) sahsen tabiii

simdi her aksamla ilk gece ayni degilki esler alismis oluyor sonralarda ama ilk gece adi ustunde daha once yasanmamis ya onun korkusu onemli olan rahat olmak...

yani oncelikle milletin lafina kulak asmayi birakmaniz gerek.. bir kere herkesin cok farkli geciyor bu durum.. ama kesinlikle rahat olmalisin .. kasma kendini.. ve ilk defa bunu yasiyan bir insan icin kasmamak elde degil.. benim cok isime yarayan ve sana altin degerinde bir tavsiyem su ki kesinlikle kas gevsetici kullan iliski olmadan onceki sabah.. ve vajina sulandirici urunler var.. onlardan kullan.. sonra cok cok rahat edersin, bana da dua edersin :34::34:

benimde ciddi bi ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ama daha var tabi :38: valla kendimi bildim bileli ilk gece napıcam die hep düşünürüm :18: ufacık aşıdan korkuyorum yaa ağlıyorum hep :5: gerçi insanın sevdiğiyle bi bütün olması güzeldir ama o geceyi atlatınca güzeldir bence çok korkuyorum vajinismus olucam diye :43: artık genç kız oldum banada anlatmaya başladılar bi kadın oturamıyosun üstüne demişti elini kes onun gibi bi acı hissediceksın demişti hiç unutamadım o dediğini :50: inş acımaz rahatlıkla atlatırız :31:

Ya bu konuyu burada yazmak ne kadar dogru bilemiyorum,
korkunuzu anlayabiliyorum ama bunu bir kadin dogumcu veya saglik ocagindaki
bir hemsireye/ebeye danissaniz o da sizi hem dogum kontrol yöntemleri hem cinsellik hakkinda
bilgilendirse daha saglikli olmaz mi?
Saglik ocaklarinda bu tür hizmetler mevcut.
Hem kulaktan dolma, kisiye özel olan neticelerden etkilenmez dogru bir bicimde bilinclenirsiniz.
Cinsellik konusunda tabu olarak bakmiyorum elbette, fakat bu konu cok önemli.
Öyle forumlardan alinan bilgilerle gecistirilmemeli.
Tipki dogum hikayelerinde oldugu gibi biri korkunc bir tecrübesini paylasir sizi olumsuz etkiler, sizde
olmayacagi varsa bile sirf etkilendiginizden ötürü kötü seyler yasayabilirsiniz.
Dolayisiyla bir uzmana danismakta fayda var.
Tabi bu benim fikrim.

Back