- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
Bu çok mantıklı ben de düşünüyorum ama bi taraftan da ne diycem doktora o nasıl tepki verecek uygunmu değilmi diye ama korkuyorum da bi taraftan.. eyvahedigeldismile
nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur
açıkçası çocukken düşüp kızlık zarı yırtılanlarda var.Bir arkadaşımın başına gelmiş bi durum ancak erkek onu ilk defa yapıp yapmadığını zaten darlığından anlar.Birde karşınızdaki insanın sizin sözünüze inanmıyorsa o kişi zaten doğru insan değildir.üstelik kişisel düşüncem bir ömür boyu acısıyla tatlısıyla sizinle geçirmek için mi evleniyor yoksa zarla mı evleniyor? O kadar da takılınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.karşılıklı dürüstlük ve saygı herşeyin üzerindedir. ben ilk geceden korkmuyorum henüz 4 ay var tarih yakınlaşınca ne olur bilemiyorum.
nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur
uuu en çok yorum yapılan konulardan biri bu olsa gerek =) ben o geceden korkmuyorum bir ilk olacak ama ona da kendime de güveniyorum sadece ilerleyen günlerde keyif alamayacak kadar canım yanarsa üzülürüm yanacaksa bir gece yansın yaff sonrası güzel geçsin de aklinialirimsmile
kimse de korkmasın herkesin bünyesi farklı onunla en yakın olacağınız an o olacak düşünsenize sevdiğiniz adam..
uuu en çok yorum yapılan konulardan biri bu olsa gerek =) ben o geceden korkmuyorum bir ilk olacak ama ona da kendime de güveniyorum sadece ilerleyen günlerde keyif alamayacak kadar canım yanarsa üzülürüm yanacaksa bir gece yansın yaff sonrası güzel geçsin de aklinialirimsmile
kimse de korkmasın herkesin bünyesi farklı onunla en yakın olacağınız an o olacak düşünsenize sevdiğiniz adam..
Neden tepki versinkiii . . .Yanlız Muayne olmadan önce kesinlikle söylemelisin ben bekarm ve herhangi bir birliktelik yaşamadım diye sositososito
Bu konuda çok çektiğim için Sizinde aynı sıkıntıyı çekmemnizi istiorum. . .
Çnkü bazen kızlık zarı çok kalın olup ancak küçük bi müdahale ile açılabiliyor CADIARZU
İlişki Yaşamadan neden zar yırtılsınkiii
Eee hadi oldu diyelimm kafamçokkarıştı
Ama sende zaten diyorsn birşey olmadan olmş diye . . Kendinden emin değilmisinkiiSana inanmıcakk insanlada evlenmen doğru olmaz zaten sengözlerimebaksanab
Bence Evliligi sadece ilk gece ile bagdastirma. Cünkü evlilik bunun üzerine kurulmuyor canim. Gerekirse zamani geldiginde Doktora gidersin, ama simdiden onun stresini yasamana gerek yok bence. Hatta daha yasinda kücük. Eher erkek arkadasin, hayatinin erkegi ise, hic birseyden korkmana gerek yok. O uaten zamani gelince senin korkunu alir.
bende çok korkuyorum vallabilmiyorumkismilekabusum hatta diyebilirim öffff:çok üzgünüm:
peki bende bişey sormak istiyorum tabi uygunsa bn evli değilim ama ilişkiye girdim buda normal günümüzde bnim sormak istediğim şey bn tarik olamıyorum ne yapmalıyım ve erkek ark evlenme aşamasındayız
Bende korkuyoruum gercekten =( yaa neden hepimiz korkuyoruz boyle..:gitme:
yaa belkide hiç yapmadigimiz bisey bilmedigimiz bisey oldugu içindir.. ya ben utanirim :kedi:
ben duymustum ki aciyomus ( o yuzden korkuyorum) hatta bi kac kez iliskiden sonra da aciya biliyomus yani bünye ye göre de degisebiliyormus, bide batiyomus gibi olabiliyomus (...) dogru mu ki ???
yani ben evli degilim bilmiyorum kizlar, tecrübeli filan degilim ..
:bbo:
sizce de boyle mi revindell veya vazgecilmezim , ne biliim tecrübeli kizlar yardimci olurmusunuz, beni de aydinlatirsaniz sevinriim
kaydirigubbakcemile3 kız ne batması ne acıması güzelim yapmayın Allah aşkına ...
canım benimmmm korkmanızı gerektirecek inan bir durum yok,ilişki sırasında acıda değil ufak bir kas kasılması gibi birşey olur ufacık bir acı yani kolunuzu çimdirdiğiniz kadar bişey yani... hem kızlık zarı yırtılana kadar duyuyorsun bu acıyı.. ya bebişim bu kesinlikle eşine bağlı yani sana sert davranırsa canın gerçekten yanabilir.. yavaş yavaş anladınmı yerimseniben olmadı diyorsan özelden mesaj at ayrıntılı yazıcam valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?