- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
kızlar ben buraya çok korktuğumu yazmıştım daha evvel...
atlatan biri olarak diyorum ki sakın korkmayın....
Kesinlikle katılıyorum canım,hadi sana da geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun...a.s.
kızlar ben buraya çok korktuğumu yazmıştım daha evvel...
atlatan biri olarak diyorum ki sakın korkmayın....
Ya hanimlar bisey sorucam ama meraktan,bazi arkadaslar oral moral yazmis,o ne ya,oral olmuyor falan deniliyor,seymi yani nasil desem dudaktan öpüsmekmi,ee o oralsa,ön sevisme olmadan mi direk gol atiliyor yani,cünkü bazilari onu yapmiyoruz demisde,affiniza siginiyorum,evli degilim ama cok merak ederim böyle seyleri,bir an önce evleneyimde ilk gecem olsun isterim ben sahsen hic korkmam...kaydirigubbakcemile
Ya hanimlar bisey sorucam ama meraktan,bazi arkadaslar oral moral yazmis,o ne ya,oral olmuyor falan deniliyor,seymi yani nasil desem dudaktan öpüsmekmi,ee o oralsa,ön sevisme olmadan mi direk gol atiliyor yani,cünkü bazilari onu yapmiyoruz demisde,affiniza siginiyorum,evli degilim ama cok merak ederim böyle seyleri,bir an önce evleneyimde ilk gecem olsun isterim ben sahsen hic korkmam...kaydirigubbakcemile
he cevaplar gelmisama vallaha oralin ne oldugunu tam kavrayamadim bugüne kadar,bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip dimi ama
ne kadar kan geliyo?
bide bazılarının ilk gece kan felmiyomuş doğrumu daha sonra geliyomuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?