- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
Ben yeniden evlenmek herseyi ilk bastan super yasamak istiyorum? aceb kabul eder mi rabbim :kedi:
su oral moral olayina ben hic alisamadimkafamçokkarıştı:1no2:
2 ay 10 gün sonra benim düğünümde
önceleri korkucağımı sanmıyordum ama şaka gibi zaman yaklaşıyor ve ben korkmaya başlıyorum:kedi:
keşke kabul etse eşin.ne güzel olur sositososito
nie alışamdınkiii . . . :1ninca: ayy biraz önce sen bana aktik veriodun şmdk ben sana kaydirigubbakcemile3 ama şunu söliyimm en çok haz oraldan alınıo bence kafamçokkarıştı
2 ay 10 gün sonra benim düğünümde
önceleri korkucağımı sanmıyordum ama şaka gibi zaman yaklaşıyor ve ben korkmaya başlıyorum:kedi:
arkadaşlar konu kesilivermiş.neden bitti acaba bu konu?
ilk geceden korkmak mı... ne varki korkacak?
çok doğal bi süreç.. keşke her gecem ilk gecem gibi geçse:):)
ya kimisi de çok sadist kendimi kastım demiyorda acıdan öldüm bittim diye korkutuyor...iç kanamdan ölüp ölüp dirildi sanki...
bizimki de bekledı benı baya ılk şey için..8 yıl bekledıgı yetmedıgı gıbı :)))
ilk geceden yapabılenlerı cok merak edıyorum ben de ..gözünüzü karartıp giriyormusunuzu olaya..
biz yaptık o işi coktan ama 10 gundur bız de de tık yok..kocam yazık beklıyor oyle..
ayy hiç istemiyorum ben
Aaaaa niye istemiyosun kız,valla biz bi gün ara veriyoruz diğer günler ver allahım ver ver allahım verrr...delikafadulden
sıcaktan dıyıp gecelım..
sevemedım ben o ısı,siz hızlısın yav..sizin 1 yıllık evlı halınızı düşünemıyorum ben ..
:jeyyar:
sen var ya çok fenasınkaydirigubbakcemile3ver allahım ver hakaydirigubbakcemile3
ee profesör olmak kolay mı demikaydirigubbakcemile3
Aaa tabi ki şekerim;sıcak mıcak işlemiyo bize koyuyoruz vantilatörü oohh püfür püfür,kaydirigubbakcemile3,şaka bi yana ama gerçekten sıcakta kötü oluyo yaa,bakalım kışın nolcakdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?