Selam kızlar. Bir yıllık evliyim ve vajinismus sorunu yaşadığım için tam anlamıyla ilişkiye giremedik aylarca. Eşim sağ olsun çok anlayışlı davranıyor bu konuda, işleri ağırdan alıyorduk. Öyle bir amacımız ya da eşimin zorlaması olmamasına rağmen bir saniyelik, acı bile sayılamayacak bir histen sonra tamamının içeride olduğunu hissettim. Biraz kanamam da olunca bekaretimi kaybettiğimi ve artık sorun yaşamayacağımızı düşündüm. O rahatlıkla birkaç gün sonra eşim tekrar denedi ve bu sefer yoğun bir acıyla ve birkaç saat süren kanamayla karşılaştım.
İlkinde ufak bir yırtık oluşmuştur, ikincide tam anlamıyla yortılma olmuştur diye düşünüyorum fakat yine de korkuyorum. Ya tekrar kanarsa diye denemek istemiyorum. Bu konularda akıl danışabileceğim biri yok, internetten de cevap buşamadım ne yazık ki Lütfen bana bir akıl verin. Sizce tekrar kanama olur mu? Ya da normal midir birden fazla kez kanama olması?
İlkinde ufak bir yırtık oluşmuştur, ikincide tam anlamıyla yortılma olmuştur diye düşünüyorum fakat yine de korkuyorum. Ya tekrar kanarsa diye denemek istemiyorum. Bu konularda akıl danışabileceğim biri yok, internetten de cevap buşamadım ne yazık ki Lütfen bana bir akıl verin. Sizce tekrar kanama olur mu? Ya da normal midir birden fazla kez kanama olması?