• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece kanama

Kesinlikle katılıyorum gitsin hatta zorla götürsün. O seçsin doktoru ve yanında beraberinde
Aynen. Hatta doktora gidip kanıtlamak bile bi kadın için küçük düşürücü bir durum ama haklı olduğunuzu anlamış olur. Ve sizin yerinizde olsam bu konunun üstünü örtmezdim
Çok şükür kendimden eminim öncesinde Böyle birşey olmadı doktor da böyle bişey olup olmadığı nasıl ortaya çıkar acaba
Her şey yeni olduğu için doktor anlar ama çok geçmeden gidin

Hala şu ilk gece kanama oldu olmadı konuları aciliyor ya aciyorum kadınlarımıza.. yapılan bu iğrenç baskılar bitmedi gitti... kendi vücuduyla ne yaşadığını ya da yaşamadığını bi de ispatlamak zorunda kalmak ne kadar aşağılayıcı..

her kadin farklidir kimisinde az kimisinde cok gelir kimisindede hic gelmez toplum olarak hep farkli ve yanlis yorumlsnmis neymis efendim carsaf kan olacakmis sinek isirigi kadar soluk renkli birdey ölye abartilfigu kadar birsey degil yani keske peceteyle silseydiniz ha ona innanayan buna da innamzdi illa gözüyle görecek öyle birsey olsa zaten niye evlensinki kisi anlamis degilim bunun korkusuyle cik gecmeden bi doktora gidin yoksa ömür biyu aklinda süphe kalir en azindan doktor birsey söylerde rahat ederler inanirlar

her kadin farklidir kimisinde az kimisinde cok gelir kimisindede hic gelmez toplum olarak hep farkli ve yanlis yorumlsnmis neymis efendim carsaf kan olacakmis sinek isirigi kadar soluk renkli birdey ölye abartilfigu kadar birsey degil yani keske peceteyle silseydiniz ha ona innanayan buna da innamzdi illa gözüyle görecek öyle birsey olsa zaten niye evlensinki kisi anlamis degilim bunun korkusuyle cik gecmeden bi doktora gidin yoksa ömür biyu aklinda süphe kalir en azindan doktor birsey söylerde rahat ederler inanirlar
ne yaptın dr gittınız mi
bende cok merak ediyorum gitti mi acaba doktora.

Ama zorlanıo yani hemen olmuyo anlaması lazım. Yine de soyleyin gösterin yada doktora gidin.

Merhaba
İlk gecede birlikteliğimiz olduktan sonra o an kanamam olmadı adet dönemindeysen uçta bişey hissedilir ha geldi ha gelecek olur ya öyle hissettim ve yürüdüm biraz evin içinde insin diye sonra WC gittiğimde kanama oldu ama eşim o an onun yanında olmadığı için şüpheli duruyor normal değil mi sizce ne yapmalıyım
Wc de olan kanamayı gösterseydınız o zaman

Merhaba
İlk gecede birlikteliğimiz olduktan sonra o an kanamam olmadı adet dönemindeysen uçta bişey hissedilir ha geldi ha gelecek olur ya öyle hissettim ve yürüdüm biraz evin içinde insin diye sonra WC gittiğimde kanama oldu ama eşim o an onun yanında olmadığı için şüpheli duruyor normal değil mi sizce ne yapmalıyım
Benimde olmadı normal bence eşin buna şüpe yaparsa onun ayıbı

Merhaba
Nasıl yani? Kan gelmedi diye eşiniz sizden şüphe edecek diye ciddi ciddi bunu kafanıza takıp buraya mı yazdınız. Bayrak mı bu görmesi gereken insanlar olsun? Sizin bedeniniz. Sizden şüphe edecek insanla evlendiğiniz için bence oturun üzülün. Sonra da kendinize saygı duymadığınız için. Yapılan önerilere bak gidip muayene olmanız söylenmiş. Benim namusumdan biri şüphe edecek diye ben gidip muayene olacağım öyle mi? Ne kadınlar yetişiyor ya Rab

Kanıtlamak bile benim fikrimce çok saçma. Kadın yapmadım diyorsa inanmalı. Sonuçta bir ömür paylaşacaksınız. Yıllar boyunca görmedi dimi size süpheyle mi bakacak ?
Hay aklınla bin yaşa arkadaşım. Yapılan yorumlara bakar mısın tuvaleti gösterseydin diyorlar ya şaka gibi. Bir kadının kendine saygısı olmayınca kimse de saygı duymaz

Hay aklınla bin yaşa arkadaşım. Yapılan yorumlara bakar mısın tuvaleti gösterseydin diyorlar ya şaka gibi. Bir kadının kendine saygısı olmayınca kimse de saygı duymaz
Canımcımmm "Önce kendine saygı". Neden kendilerini bu kadar küçük düşürürler bilmem. Ben gibi düşünenleri görünce aşşırı mutlu oluyorum 😁

Back