Müslümanlık insanları yargılamamayı, onları hor görmemeyi de emrediyor. Sen bunlara uyuyor musun? Ayrıca ne yaram olacak tam olarak? Sevgilim var diyorum sevgilim, adama bugün söylesem yarın 40 gün 40 gece sürecek düğün yapar bana. Sen ne diyorsun ya?

benim namusum bacak aramda değil, sen namusu sadece ince bir zardan ibaret görüp kendini değersizleştiriyorsan bu benim sorunum değil. Ben bir zardan ibaret değilim, ben sadece ilişkiye girdiğim için namussuz olacaksam varsın ki namussuzum. Ama senden daha fazla değer görüyorum, bak bunu nereden biliyorum biliyor musun, kocana gösterdiğin o İnternet sayfalarından.. Kendine daha doğrusu kocana güvenmiyorsun çünkü eğer kan gelmediyse bakire değilsindir, bakire değilsen kocan belki de gerçek yüzünü gösterip kızacak ki sende kocanın önüne açıp koyuyorsun.. Ya düşünüyorum gerçekten, anlamaya çalışıyorum seni. Ama olmuyor yok ben anlayamıyorum, insanların kendi hayatına nasıl bu kadar karışma haddine bulunuyorsunuz, sanane benim namusumdan, sanane ya sanane. İster bakire olurum ister bakire olmam. İster yatarım, ister yatmam,sanane. Ne demek aynı kefeye koyulmamak, biz kadınız hepimiz eşitiz. Sırf sen bakire evlendin diye benden daha değerli nasıl olabilirsin? Aklı selim birisine söylesen neresiyle güleceğini şaşırır adam. Bak benim yaram yok ama senin vardır bizimle bir problemin.Ama bak asıl bana laf saydırırken senin yaranın olduğunu düşündüm,daha doğrusu ayağı yere sağlam basan yaptıklarının arkasında duran insanları kıskandığını.. Gerçi insan neyi eksikse en çok onu sorgularmış... Neyse. Daha fazla yazmayacağım sana, parmaklarımı senin için yormayacağım. Bu arada yılı M. Ö 1600 yıllar falan sanıyorsun ama söyleyeyim yıl M.S 2020,hani uzay çağı denilen çağdayız. Millet aya adam yolluyor, dünyanın eş gezegeni bulunuyor biz hala bakirelik tartışıyoruz.