• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece kanama gelmedi 😔

Eşin öyle dediyse neden görümceye çarşaf gösterdiniz?
Eşiniz ağırlığını koyamamış, onu da geçtim siz bile koyamamışsınız. Benden öyle birşey isteyecek insanın alnını karışlarım ben. Ne çarşafı ne kanı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya.
Dediğimi anladın mı sen (nasıl insanların içinde olduğumu bilmiyorsun) bende aval aval bakmadım heralde agzının payını verdım tabiki konusmayı da kimseden ögrenicek değilim. esim öyle şeyleri sıkıntı yapsaydı suan bu durumda değildik amma velakin bazı insanları sövsende öldursen de aynı

Dediğimi anladın mı sen (nasıl insanların içinde olduğumu bilmiyorsun) bende aval aval bakmadım heralde agzının payını verdım tabiki konusmayı da kimseden ögrenicek değilim. esim öyle şeyleri sıkıntı yapsaydı suan bu durumda değildik amma velakin bazı insanları sövsende öldursen de aynı
Ben ne demek istediğimi anlatamadım ya da siz anlamak istemiyorsunuz sanırım. Eşiniz kardeşine lafı söyleyip göstermeyebilirdi. Hepimiz aynı kültürde yaşıyoruz ülkenin doğusunda da var batısında da var hala bu gelenek ama çizgisini çeken çekebiliyor.

MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum😕
canım ben 2 aylık evliyim.İlk gece çok korktum eşimi yaklaştıramadım bile kendime.2.geceye ertelemek durumunda kaldık..Bnde kndimden eminm daha önce hiç ilişkim olmadı.İlişki esnasında tabii doğal olarak çok acı çektim dedim kan baya gelir heralde ama kan yok...Yani basbaya yok.Çok tedirgin oldum o an eşimin kafasından geçenleri daha fazla dinlememesi için inetneti açıp kndisine bu esnek zarı tanıtan bi yazı okuttum hatta bn çok müdahale etmek istemedim kndi açto kndi okudu kndi karar versn diye.Kendimi yedim bitirdm o gece.Ertesi gün yine ilişki sırasnda bi umut deniyorz leke gelse kabulümdu.Nitekim çok şükür 2.ilişkide leke geldi hatta yine kan gelmedi pembe su gibiydi.Eşim blki devam edilirse kan gelr dedi ama yok yani.Velhasılkelam pembe lekeyi gördktn snra hiç takmadım salıverdim düşünceleri.Eşimde bana güvendi çnki ondan çok bn trdirgn olmuştm o da skntı etmedi pembe lekedn snra şükür.

Ben ne demek istediğimi anlatamadım ya da siz anlamak istemiyorsunuz sanırım. Eşiniz kardeşine lafı söyleyip göstermeyebilirdi. Hepimiz aynı kültürde yaşıyoruz ülkenin doğusunda da var batısında da var hala bu gelenek ama çizgisini çeken çekebiliyor.
ne çarşafı ne kanı demişsiniz sonrada kültürden bahsetmişsiniz.Kültürümüzde çarşafa kan akıtmak var elbette ama kaynana görümceye gösterip göstermemek bizim elimizde.Siz bu ülkeden ne gibi şeyler bekliysnz ki kaçıncı yüzyıl vs diyosunuz,yani kusura bakmayında hergece başkasıyla yatan kızın kanı gelmez biliriz,ama biz bu zamana kadr korumuşz namusumuzu ve o hergece yatanlarla aynı kefeye koyulmayı tabiki istemeyiz bu yuzden bu kanı bitek eşimz değil bizde görmk isteriz.Ha bendede kan gelmedi leke gibiydi o zamanda ben sizin kafanızdaki laflar gibi konuşsaydım eşime ne kank senin alnını karışlarım yok kaçıncı yuzyıl bilmem ne kb. ama ne eşime saygım,ne benm namusuma saygm kalırdı.

Ya herseyı acık net Bi sekilde izah mı etmem gerek illaki anlamanız için. Zorla girdi odaya baktı umarım simdi anlamışsındır eşim kardeşinin boyle yapıcagını bildiği için zaten parmağını kesip kanattı

ne çarşafı ne kanı demişsiniz sonrada kültürden bahsetmişsiniz.Kültürümüzde çarşafa kan akıtmak var elbette ama kaynana görümceye gösterip göstermemek bizim elimizde.Siz bu ülkeden ne gibi şeyler bekliysnz ki kaçıncı yüzyıl vs diyosunuz,yani kusura bakmayında hergece başkasıyla yatan kızın kanı gelmez biliriz,ama biz bu zamana kadr korumuşz namusumuzu ve o hergece yatanlarla aynı kefeye koyulmayı tabiki istemeyiz bu yuzden bu kanı bitek eşimz değil bizde görmk isteriz.Ha bendede kan gelmedi leke gibiydi o zamanda ben sizin kafanızdaki laflar gibi konuşsaydım eşime ne kank senin alnını karışlarım yok kaçıncı yuzyıl bilmem ne kb. ama ne eşime saygım,ne benm namusuma saygm kalırdı.
Yazdıklarınızı okurken kanım dondu.

Vay arkadaş normal doğum gerçekleşen e kadar 3 kez çatalda muayene oldum hadi normalde gitmedi zar o zaman giderdi yani.. Hiç mi muayene olmadın o zaman sorsaydın...
Geçenki kayın konusuna çok eğlenceliymis burası neden daha önce üye olmadım ki yazmıştınız. Eğlenmek için mi açtınız acaba bu konuyu da?
Bir buçuk yıl önce kapanmış konu çocuğunuz olmuş bitmiş gitmiş.
Konu sahibini görünce direk aklıma yazdığınız gelmişti bende farkettim bu durumu :işsiz:

MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum😕
Yahu kardeşim bur kadın olarak kendin bile böyle düşünüp duruyosan başkası nasıl dusunmesin. . Kan gelmeyebilir yada nadir de olsa zar kendi yirtilabilir bırakın artık kan geldi gelmedi ya

Arkadaşlar insanlar in ne yaşadığını içinde neler olduğunu bilemezsiniz...Öyle ahkâm kesmekle olmuyor bu işler.Maalesf O bir damla kan yüzünden kadinlar öldürülüyor,baba evine gönderiliyor o yüzden yorum yapmadan önce 10 defa düşünün keşke olmasa böyle şeyler ama insanlar farklı herkes aynı düşünmüyor

Gerçekler kadin olduğu halde saçma sapan yazanlara tavsiyem gidin bir tedavi olun

Arkadaşlar insanlar in ne yaşadığını içinde neler olduğunu bilemezsiniz...Öyle ahkâm kesmekle olmuyor bu işler.Maalesf O bir damla kan yüzünden kadinlar öldürülüyor,baba evine gönderiliyor o yüzden yorum yapmadan önce 10 defa düşünün keşke olmasa böyle şeyler ama insanlar farklı herkes aynı düşünmüyor
Öyle insanlara yanasmicaksin kurucak kalicak işte kosede

Ya herseyı acık net Bi sekilde izah mı etmem gerek illaki anlamanız için. Zorla girdi odaya baktı umarım simdi anlamışsındır eşim kardeşinin boyle yapıcagını bildiği için zaten parmağını kesip kanattı
Evet herşeyi net bir şekilde izah etmeniz gerekiyor anlamamız için.
Hah o zaman böyle diyeceksin hanımefendi, görümcem hadsizlik edip odaya girip çarşafı gördü diyeceksiniz. Sizin anlatımınızda eşiniz kan gelmediği için kardeşinden çekinip çarşafa kan damlatıp kendi isteğiyle gösterdi anlamı çıkıyor.

Maalesef ki oyle durumların içerisindeyiz de kimse anlamıyor ki asarım yok keserim yok bilmem ne o güç herkes de var zaten lakin boyle adetler devam ediyor

Sizin kafaniza hala neden takiliyor anlamadim esiniz sorun etmemiş evliliginizde bir problem olmamış. Çocuğunuz da olmus. Allah bağışlasın. Neden bu kadar taktınız? Ve siz evlenmeden esinizin ailesinin böyle oldugunu biliyor muydunuz? Çünkü yapilan cok ama cok cirkin bisey. Gorusmuyorsunuzdur herhalde görümceyle falan bunun uzerine?
Yatak odaniza girmiş zorla

Siz ne yazdığımı idrak edemiyorsanız benim problemim değil. Kültürümüzde ne yazık ki hala tek tük bulunan doğusunda da batısında da yaşanan bir gelenek dedim ve öncesinde söyledim "hangi yüzyılda yaşıyoruz ki hala kan gösteriyoruz" dedim, yazınızdanda anlaşılıyor ki türkçeniz pek iyi değil. Ayrıca bir kadın ister her gece başkasıyla yatar ister yatmaz sizi ne ilgilendirir? Siz bakire olarak evlenmiş olabilirsiniz ama bakire olmayanlara bu şekilde sallayamazsınız orada bir durun. Namusu 2 bacak arasında aramayın, namus insanın kalbindedir, namus insanın aklındadır. İsteyen bakire evlenir isteyen bakire evlenmez bakirelik bir saygı gerektirecek durum değil. Kan saygı getirmez. Ayrıca ben eşim bana soramaz mı dedim, türkçenizin yanında göz probleminizde var sanırım, yazmadığım şeyleri yazmışım gibi söylüyorsunuz. Ben eşimden başka kimse karışamaz alnını karışlarım onun. Gelip görümce bana "ee kan" derse de orada ağzının cevabını veririm, eğer kocam o kardeşine sesini çıkarmıyorsa da evden çıktığımız gibi mahkemede alırız soluğu. Evlendikten sonra eşimden başka kimse benim namusum ya da bakireliğime laf söyleyemez, merak edemez. Bu karı koca arasında olan özel birşeydir. Ben bakire evlenseydim de sizin gibi büyük beylik laflar etmezdim, onun bunun karşısında çarşaf göstererek kendimi aşağılamazdım. Benden de kan gelmeseydi ve eşim bana sorsaydı bakireyim derdim ve emin olun sözüme güvenirdi. Çünkü ben kendimi biliyorum. Neden 2 3 damla kan beni onun gözünde yüceltsin ya da küçültsün ki? Bu arada bende değilim ve bekarım. Hayatımdaki insan bunu biliyor ve bunun konusunu açmadı. Ha başında bana olmaz deseydi de sorun yapmayıp saygı duyardım çünkü tekrarlıyorum herkesin bakire eş istemeye hakkı vardır, bu tercihtir. Ama benim sevgilim bu zamana kadar bir kere sormuş değil ve eminim ki ailesinden ve kendisinden sizin gördüğünüz değerin daha fazlasını görüyorum. Çünkü ben insanları kalıplara sokmuyorum, sizin gibi bakire olmayıp başkalarıyla beraber olan insanlara namussuz yaftası yapıştırmıyorum. Ve yetiştireceğiz çocuklara üzülüyorum, onları da bu zihniyette yetiştirmeyin.

Ben bu ülkeden çok şey bekliyorum ama sizin gibi insanlara saygı duymayanlar, milletin namusuna dil uzatanları gördükçe öyle bir soğuyorum ki, buz gibi oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet herşeyi net bir şekilde izah etmeniz gerekiyor anlamamız için.
Hah o zaman böyle diyeceksin hanımefendi, görümcem hadsizlik edip odaya girip çarşafı gördü diyeceksiniz. Sizin anlatımınızda eşiniz kan gelmediği için kardeşinden çekinip çarşafa kan damlatıp kendi isteğiyle gösterdi anlamı çıkıyor.
Esim cekınseydi eger bunu yer edip benimle muhatap olurdu once . Korkutugundan veya kan gelmedi diye cekındıgınden dolayı
Kardeşine gösterme niyetinde degıldi. Kardeşinin yaptığı zorbalık tı malesef ondan kurtulmak için boyle bısey yaptı daha sonra bana soyleme gereginde bile bulunmadı

Sizin kafaniza hala neden takiliyor anlamadim esiniz sorun etmemiş evliliginizde bir problem olmamış. Çocuğunuz da olmus. Allah bağışlasın. Neden bu kadar taktınız? Ve siz evlenmeden esinizin ailesinin böyle oldugunu biliyor muydunuz? Çünkü yapilan cok ama cok cirkin bisey. Gorusmuyorsunuzdur herhalde görümceyle falan bunun uzerine?
Yatak odaniza girmiş zorla
İkimizde zaten konuşmuyoruz. iyi anlayışlı beni seven birini bulmusum banane ailesinden. Haklısın da ben sadece kendi kafamda kurcaladım baya.

Back