Kuzum madem kendime güveniyorum diyorsun. Eşinide al hemen bir doktora gidin. Zira böyle olmaz. Eşininde ister istemez kafasina yer eder olumsuz bir şekilde. Kızlık zarı esnek ise kanama meydana gelmiyor bazı kadinlarda.MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum
O gece kan gelmedi defalarca deneme ragmen psikolojimi bozdum. Görümcem geldi ertesi gun esim parmağını kesip damlattı ondan kurtulmak için herneyse atlattık sonra esime dedım ki ben ped koydum kan geldi dedim aklında kalmasın diye o da tm dedi ama hala içim rahat etmedi gidersem de ondan habersiz giderim cunku ben yalan söyledimmmmKuzum madem kendime güveniyorum diyorsun. Eşinide al hemen bir doktora gidin. Zira böyle olmaz. Eşininde ister istemez kafasina yer eder olumsuz bir şekilde. Kızlık zarı esnek ise kanama meydana gelmiyor bazı kadinlarda.
MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum
Doğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der miEsnektir kanamaz. Herkes de kan gelcek diye birşey yok 5 kadından 3 tanesi esnek kızlık zarına sahip
Doğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der mi
Zaten o gece hamile kaldım ben. İşte korktum boyle bişeyin basıma geleceğini tahmin edemezdim Bi anda söyledim gitti işte o günden beri pesine düşmedim hep kendi kafamda kurcaladımBakire olma ihtimaliniz var. Keşke eşinize yalan soylemeseydiniz ilk günden.
Doktora gitmeniz gerek.ilerde bebek isterseniz zar yüzünden hamile kalamazsin yani öyle tahmin ediyorum.
Der tabikiiDoğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der mi
Der hayatim jinekolojik muayene yapacak. Doktor bilemezse kim bilecek?Doğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der mi
Doğurdun mu? Normal doğum mu oldu?Zaten o gece hamile kaldım ben. İşte korktum boyle bişeyin basıma geleceğini tahmin edemezdim Bi anda söyledim gitti işte o günden beri pesine düşmedim hep kendi kafamda kurcaladım
Evt sezeryan oldumDoğurdun mu?
Bakire olma ihtimaliniz var. Keşke eşinize yalan soylemeseydiniz ilk günden.
Doktora gitmeniz gerek.ilerde bebek isterseniz zar yüzünden hamile kalamazsin yani öyle tahmin ediyorum.
Ozaman hala duruyodur zarınEvt sezeryan oldum
Hayır smear testi belli mi oluyorJinekolojik muayene oldun mu hic alttan?
Smear testi falan?
Ah hayatim ya seni yönlendirecek bir anne bir kardeş yokmu?Hayır smear testi belli mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?