• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece kanama gelmedi 😔

Servannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
83
28
38
27
MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum😕

MrB arkadaşlar size 1 bucuk yıldır aklımı kurcalayan Bu sorumu acıklığa kavuşturmak için buradayım düşüncelerinize ihtiyacım var. Düğün gecesi kanama gelmedi neden böyle oldu bende anlamadım kendime güveniyorum. Evlenene kadar birlikteliğim olmadı kimseyle hala anlamış değilim doktora da gitmedim bunun için. Bi ben mi boyle oldum😕
Kuzum madem kendime güveniyorum diyorsun. Eşinide al hemen bir doktora gidin. Zira böyle olmaz. Eşininde ister istemez kafasina yer eder olumsuz bir şekilde. Kızlık zarı esnek ise kanama meydana gelmiyor bazı kadinlarda.

Kuzum madem kendime güveniyorum diyorsun. Eşinide al hemen bir doktora gidin. Zira böyle olmaz. Eşininde ister istemez kafasina yer eder olumsuz bir şekilde. Kızlık zarı esnek ise kanama meydana gelmiyor bazı kadinlarda.
O gece kan gelmedi defalarca deneme ragmen psikolojimi bozdum. Görümcem geldi ertesi gun esim parmağını kesip damlattı ondan kurtulmak için herneyse atlattık sonra esime dedım ki ben ped koydum kan geldi dedim aklında kalmasın diye o da tm dedi ama hala içim rahat etmedi gidersem de ondan habersiz giderim cunku ben yalan söyledimmmm

Esnektir kanamaz. Herkes de kan gelcek diye birşey yok 5 kadından 3 tanesi esnek kızlık zarına sahip

Bakire olma ihtimaliniz var. Keşke eşinize yalan soylemeseydiniz ilk günden.
Doktora gitmeniz gerek.ilerde bebek isterseniz zar yüzünden hamile kalamazsin yani öyle tahmin ediyorum.

Esnektir kanamaz. Herkes de kan gelcek diye birşey yok 5 kadından 3 tanesi esnek kızlık zarına sahip
Doğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der mi

Doğumda yırtılır dedi bir arkadasım bu ne kadar dogru. Doktora gidersem esnek der mi

Der tabiki evet doğumda yirtiliyormus esnek olunca . İlk gün keşke eşinizi alıp doktora gitseydiniz aklınızda şüphe kalmaz di

Doktora gitmeniz gerek.ilerde bebek isterseniz zar yüzünden hamile kalamazsin yani öyle tahmin ediyorum.
Zaten o gece hamile kaldım ben. İşte korktum boyle bişeyin basıma geleceğini tahmin edemezdim Bi anda söyledim gitti işte o günden beri pesine düşmedim hep kendi kafamda kurcaladım

Zaten o gece hamile kaldım ben. İşte korktum boyle bişeyin basıma geleceğini tahmin edemezdim Bi anda söyledim gitti işte o günden beri pesine düşmedim hep kendi kafamda kurcaladım
Doğurdun mu? Normal doğum mu oldu?

Bi bucuk yıldır evliyim daha yeni agrı azalma oldu

Bebek olmuyorsa, doğumda yırtılır neden densin ki? Tabi ki de bebekle alakası yok ve kızlık zarınız esnek olabilir büyük ihtimallede öyledir zaten. Eşiniz açısından çokta sorun ettiğini düşünmüyorum bence sizde rahat olun. Farklı düşünseydi dr gitmeyi talep ederdi. Sizde emin adımlarla kabul ederdiniz. Bayağ zaman geçmiş üstünden bence kafanıza takmayın.

Jinekolojik muayene oldun mu hic alttan?
Smear testi falan?

Hayır smear testi belli mi oluyor
Ah hayatim ya seni yönlendirecek bir anne bir kardeş yokmu?
Neyse elimizden geleni yapalım o halde senin için.
Cinsel hayati olan her kadin yılda 1 kez Smear testi yaptırmalı. Bu test yapılırken çatal dediğimiz koltuğa oturuyorsun doktor vajinaya doğru bir tüp gibi birşey sokuyor falan ordan örnek aliyor. Sen bu testi yaptirsan zaten ne bekaret kalır ne kizlik😁

Kadin doğuma gidip bize anlattığını doktora anlatmalisin gersini muane ederek halleder.biz burdan sadece doktora gitmen gerektiğini söyleyebiliriz

Back