- 16 Eylül 2020
- 13
- 19
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
O hissettiğiniz pelvik taban kası. Vajinanızı çevreleyen kaslardan bir kısmı da vajinal deliğinizin etrafında bulunur. Duvar gibi hissetmenizin sebebi o kasları herhangi bir şeyin girişine izin vermeyecek derecede sıkmanız. Kanamanın sebebi de kas yırtılması.Ya tabiki lafın gelişi ama duvar gibi hissettim ne var bunda
O gün mutluluktan insan yorgunluğu hissetmiyor. Hatta sonraki sabah bile erkenden uyanmıştımMerhaba . Çok yakinda düğünümüz var. Müstakbel esimle bir konuda anlaşamadık. Ilk gece ilk gün olsun istiyor. Ben de hem yorgun oluruz düğünden sonra hem de balayında olsun istiyorum. Genelde nasil oluyor bilmiyorum ama balayını bekleyip orda olması garip mi olur ?
Bizde hemen olmadı tabi önce namaz kıldık sonra gerdege girdik bizGelinlik çıktıktan hemen sonra duşa girmeyi isterdim şahsen. O ter kokusu,gecenin yorgunluğu ancak öyle çıkar. Sonrasında da spontane gelişiyor zaten.
PekiBen ses geldi gibi bir cümle kurmadım.
Hissettim dedim sadece.
Konu sahibine relaks olması gerektiğini herkeste ayni olmadığını da söyledim zaten.
Otel deydik sabah 8de alamaya geldiler kahvaltıyı ailelerimiz ile yaptikTabi oluruna birakiriz da sabah ne aldınız anlamadim
Sadece almaya geldiler derken çarşaf olduğunu düşündükOtel deydik sabah 8de alamaya geldiler kahvaltıyı ailelerimiz ile yaptik
Yok canım ya yoldayım detaylı anlatamadim yeni eve geldim okuyunca öyle anladığınızı tahmin ettimSadece almaya geldiler derken çarşaf olduğunu düşündük
Kusura bakma aşkoYok canım ya yoldayım detaylı anlatamadim yeni eve geldim okuyunca öyle anladığınızı tahmin ettim
Önemli değil sen 2 gün önce rahatsizdin sonuç ne olduKusura bakma aşko
Ağrım devam ediyor pazartesi kolonoskopi yapacak doktorÖnemli değil sen 2 gün önce rahatsizdin sonuç ne oldu
Geçmiş olsun canımAğrım devam ediyor pazartesi kolonoskopi yapacak doktor
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım