Ilk gece - balayı

Plan yapmayın.

Evde olmaz balayinda olacak diye de kendinizi şartlamayın.

Evde neden olmuyormuş? Keşke benim de kendi evimde olabilseydi.

Birlikte duvağınızı, tokaları çıkarırsınız.

Duşa girmek istediginizi soyler girersiniz. Sonra sonra siz çıkınca esiniz girer.

Siz geceliklerinizi giyer, deodorant, hafif parfüm kullanirsiniz.

Onun cikmasini beklersiniz.

Kullaniyorsaniz biraz şarap ile harika bir gece olur.

Korku dolu seyler okumaniza, dinlemenize hic gerek yok.

Seks harika bir sey.

Bu kadar güzel anlatılmaz yahu :))

Çook tatlısiniz çok teşekkür ederim

Çook tatlısiniz çok teşekkür ederim
Rica ederim.

Zar denen yapıda zaten açıklık var.
Yoksa adet kanı nasil aksın?
Patlamaz, yırtılmaz, delinmez.
Bunlar çok saçma tanımlar.
Ayrica kan gelmek zorunda da değildir.

Ön sevismeye onem verin. Uzun tutun. Her şey cok kolaylıkla olacak eminim. olumsuz konusmalara kulak tıkayın. Bu sizin deneyiminiz, biricik ve size ozel. Baskalarininki gibi olmak zorunda degil.

Aynen kizlik zarının biyolojik durumunu biliyorum çok korkmuyorum zaten bi tik tedirginlik var sadece çok teşekkür ederim

Ahahahhha o işler hiç bakmaz plan programa. Sen hele bi çıkar o gelinliği yorgunluğunuz geçiverir birden

Pek oplanlınolmaz . Anı geldiğinde zaten olmuş bitmiş bi şekilde bulursun .

ama ister önceden yaşamış ol bazı şeyler ister ilk olsun o gelinlik çıkartırken erkekler galiba biraz daha yoğunlaşıyorlar .
Gelinliğinde yardım etsin güzelce duş al ( alın) sonra akışına bırakın konuştukça tadı kaçar bu konunun . Latince de buna çok uygun bir kelime var . carpe diem yani ( anı yaşa ) .

Teşekkürler

Tabi ben zarın yırtıldığını hissettim
Hani çarşaf yırtılır ya caaarrt diye işte öyle bir ses

Şaka şaka konu sahibi aman diyeyim yok öyle bir şey ve sesde yok sakın tedirgin olma olup biter farkına bile varmazsın. Sen anın tadını çıkarmaya o güzel duyguları eşinle birlikte yaşamaya odaklan sadece

Yok be ne sesi
Herkeste beğenmedim atmış yorumuma
Hissettim sonuçta heralde bende birşey duymadım ama tedirgin oldum zorlama filan olmasin diye ne var bunda

bence plan yapmayın. canınız isterse doğaçlama sevişin gitsin ayol. ne sonra olsun dıye kasın ne de o gece ille olsun diye plan yapın. bırakın oluverıyorsa o an olsun gelınlığı çıkartmaya yardım eder zaten baktınız adım atamıyorsunuz hıç havanızda degılsınız obur gun olur yanı

Lotus’cuğum iştahlandm canım sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…