- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Bu kadar güzel anlatılmaz yahu :))Plan yapmayın.
Evde olmaz balayinda olacak diye de kendinizi şartlamayın.
Evde neden olmuyormuş? Keşke benim de kendi evimde olabilseydi.
Birlikte duvağınızı, tokaları çıkarırsınız.
Duşa girmek istediginizi soyler girersiniz. Sonra sonra siz çıkınca esiniz girer.
Siz geceliklerinizi giyer, deodorant, hafif parfüm kullanirsiniz.
Onun cikmasini beklersiniz.
Kullaniyorsaniz biraz şarap ile harika bir gece olur.
Korku dolu seyler okumaniza, dinlemenize hic gerek yok.
Seks harika bir sey.
Plan yapmayın.
Duşa girmek istediginizi soyler girersiniz. Sonra sonra siz çıkınca esiniz girer.
Seks harika bir sey.
Rica ederim.Çook tatlısiniz çok teşekkür ederim
Kizlik zari diye bisey yok canim .oyle patlayan catlayan yirtilan bisey yok endise etmeO kadar hissediliyor muuu
Aynen kizlik zarının biyolojik durumunu biliyorum çok korkmuyorum zaten bi tik tedirginlik var sadece çok teşekkür ederimRica ederim.
Zar denen yapıda zaten açıklık var.
Yoksa adet kanı nasil aksın?
Patlamaz, yırtılmaz, delinmez.
Bunlar çok saçma tanımlar.
Ayrica kan gelmek zorunda da değildir.
Ön sevismeye onem verin. Uzun tutun. Her şey cok kolaylıkla olacak eminim.olumsuz konusmalara kulak tıkayın. Bu sizin deneyiminiz, biricik ve size ozel. Baskalarininki gibi olmak zorunda degil.
Cok teşekkür ederim biliyorum onu da hissedilme olayini bilememistimKizlik zari diye bisey yok canim .oyle patlayan catlayan yirtilan bisey yok endise etme
Canim her sey olmasi gerektigi gibi oldugunda hissetmezsin bile emin olCok teşekkür ederim biliyorum onu da hissedilme olayini bilememistim
Merhaba . Çok yakinda düğünümüz var. Müstakbel esimle bir konuda anlaşamadık. Ilk gece ilk gün olsun istiyor. Ben de hem yorgun oluruz düğünden sonra hem de balayında olsun istiyorum. Genelde nasil oluyor bilmiyorum ama balayını bekleyip orda olması garip mi olur ?
Tabi ben zarın yırtıldığını hissettim adami bir attım üzerimden
Ya tabiki lafın gelişi ama duvar gibi hissettim ne var bundazarın yırtıldığını!
Insallah :)Canim her sey olmasi gerektigi gibi oldugunda hissetmezsin bile emin ol
HahahhAhahahhha o işler hiç bakmaz plan programa. Sen hele bi çıkar o gelinliği yorgunluğunuz geçiverir birden
TeşekkürlerPek oplanlınolmaz . Anı geldiğinde zaten olmuş bitmiş bi şekilde bulursun .
ama ister önceden yaşamış ol bazı şeyler ister ilk olsun o gelinlik çıkartırken erkekler galiba biraz daha yoğunlaşıyorlar .
Gelinliğinde yardım etsin güzelce duş al ( alın) sonra akışına bırakın konuştukça tadı kaçar bu konunun . Latince de buna çok uygun bir kelime var . carpe diem yani ( anı yaşa ) .
Hani çarşaf yırtılır ya caaarrt diye işte öyle bir sesTabi ben zarın yırtıldığını hissettim
Yok be ne sesiHani çarşaf yırtılır ya caaarrt diye işte öyle bir ses
Şaka şaka konu sahibi aman diyeyim yok öyle bir şey ve sesde yok sakın tedirgin olma olup biter farkına bile varmazsın. Sen anın tadını çıkarmaya o güzel duyguları eşinle birlikte yaşamaya odaklan sadece
öyle bişey hissedilmiyor aklınıza böyle şeyler sokmayın hıçKisiden kisiye degisiyordur belki
Lotus’cuğum iştahlandm canım sabah sabahPlan yapmayın.
Seks harika bir sey.