Ilk gece - balayı

İlk gece denedik 1 ay o zarı aşamadık bazen işler planladığın gibi gitmiyor

İlk gece denedik 1 ay o zarı aşamadık bazen işler planladığın gibi gitmiyor
Annemin arkadaslariyla sohbetlerinde sizin gibi teyzeler vardi. Korkuyla, ne kadar aciyla olduğunu anlatan. Onlari dinledigim icin vajinismusla ugrastim evliligimin basinda. Bu korkutmalar o donemlerde kaldi saniyordum. Ayni bilgisizlik devam ediyormus. Yeter! Kimse sizin "acı" dolu tecrubelerinizi dinlemek zorunda degil. Bundan ne gibi bir ders cikarmasini bekliyorsunuz?

Ya ne acayip insanlarsınız, yepyeni hayata adım atacak hemcinsinize yok yırtıldı yok 1 ay duvarı aşamadık bilmem ne. Duvar zihninizde, yırtık da patlak da..

Sevgili konu sahibi, öncelikle kuracağın ailede sağlık huzur mutluluk bir ömür boyu sürsün diliyorum. Allahım böyle de mutluluk aşk tutku var mıymış, ne sevap işledim de bana böyle bir mutluluk nasip etsin dedirtsin size anatomiyi biliyormuşsunuz zaten. Size naçizane tavsiyem bol bol önsevişme :) alkol alıyorsanız çok başarılı bir kas gevşetici rahatlatıcı etkisi olduğunu diyorlar :) akışına bırakın önünüzdeki şahane günlerin hayaliyle mest olun. Ayrıca ben olsam balayında saatlerce duvardan duvara çarpa çarpa sevişmek isterdim o yüzden ilk gece yapar sonrasında rahatça balayına giderdim

Konunun basini okur okumaz vermek istedim.
Ortalarinda istegim vermeye evrildi.
Duvardan duvara kısmında da buna dönüştü.

Allah aşkına anlaşamayacak ne var .ne dertler var
Belki adam ilk gece yorgunluktan bayılacak siz isteyeceksiniz hatta kızacaksınız gelinliğimi çıkarmadan uyudu diye . Belki de ikinizde isteyeceksiniz .bi o gece gelsin de öyle düşünürsünüz .gereksiz polemiklere girmeye gerek yok

Konunun basini okur okumaz vermek istedim.
Ortalarinda istegim vermeye evrildi.
Duvardan duvara kısmında da buna dönüştü.
Bence de çoklu ifade verme seçeneği gelmeli aynı anda kahkaha atıp kalpler fışkırarak gözlerimizden beğenmek istiyoruz, suç mu

O an akışına bırakın derim biz düğün günü eve geldik duş aldık bizim burada gündüz olur düğünler 6 gibi eve gelmiştik 8 gibi gittik yemek yedik falan sonra gecesi olmustu

İlk gece adı üstünde yorgunluk ayrı gerdek ayrı bence biz gece 2 de girdik odaya sabaha kadar uyumadik dinlendik sohbet ettik kendiliğinden o moda girdik sabah 8 de almaya geldiler bizim iş yeni bitmisti korkulacak bişey yok anlayacan

Sen de hoşgeldin linç tayfa oradaki işin esprisiydi acı yok yazdıklarımda sakin ol anafikir plan yapma akışı yaşa ama işte bazılarına anlatacaksın açıklayacaksın olmadı gıdıklayacaksın

Sen de hoşgeldin linç tayfa oradaki işin esprisiydi acı yok yazdıklarımda sakin ol anafikir plan yapma akışı yaşa ama işte bazılarına anlatacaksın açıklayacaksın olmadı gıdıklayacaksın
Linç niyetim yok. 1 ay boyunca birlesme sorunu yasayan birinden daha anlayisli bir yorum beklerdim. 1 ay zarı aşamadık demek korkudan baska bir sey hissettirmez. Bunu okuyan Kimsenin aklina "aa tmm o zaman akışı yaşayayim" gelmez.

Sen böyle şeyler yazdığında söz sana bunu yazmayacağım ürküp korkma halbuki biz eşimle gülerdik halimize ozaman acı da perişanlıkta gelmemişti aklımıza da işte hayata nasıl bakarsan öyle anlam çıkarırsın demekki Linç part 2 bittiyse bana müsade lotuscum

Yok be ne sesi
Herkeste beğenmedim atmış yorumuma
Hissettim sonuçta heralde bende birşey duymadım ama tedirgin oldum zorlama filan olmasin diye ne var bunda
Öyle ses vs diye bahsedersen hiç yaşamamış olan konu sahibi daha çok tedirgin olur ama. Şahsen ben hiç yaşamamış olsam ve bu cümleleri okusam ilk senin cümlene takılırdım. Sonuçta basit bir olay öyle bir zorluk, ses, abartılacak bir durum yok. Buna değilde oradaki duygulara, aşka, sevgiye odaklanılmalı gerisi akıp gidiyor zaten.

Oncelikle güzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim oluruna birakicam :)

Tabi oluruna birakiriz da sabah ne aldınız anlamadim

Ben ses geldi gibi bir cümle kurmadım.
Hissettim dedim sadece.
Konu sahibine relaks olması gerektiğini herkeste ayni olmadığını da söyledim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…