- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Bence gelinligini ilk eşin çıkarsın o anın heyecanıyla olur biterMerhaba . Çok yakinda düğünümüz var. Müstakbel esimle bir konuda anlaşamadık. Ilk gece ilk gün olsun istiyor. Ben de hem yorgun oluruz düğünden sonra hem de balayında olsun istiyorum. Genelde nasil oluyor bilmiyorum ama balayını bekleyip orda olması garip mi olur ?
Benim eşim sabredememişti beklemezdi yani ben de istedim de gerçiMerhaba . Çok yakinda düğünümüz var. Müstakbel esimle bir konuda anlaşamadık. Ilk gece ilk gün olsun istiyor. Ben de hem yorgun oluruz düğünden sonra hem de balayında olsun istiyorum. Genelde nasil oluyor bilmiyorum ama balayını bekleyip orda olması garip mi olur ?
Ya evet bu açıdan bakmamıştim ne bileyim ben hep balayıda olur diye düşünmüşümBence gelinligini ilk eşin çıkarsın o anın heyecanıyla olur biter
Yaa evet bu açıdan bakmamıstim daha iyi olabilir :)Benim eşim sabredememişti beklemezdi yani ben de istedim de gerçibiraz anlayışa da bağlı bişey ama gelinliğini felan onun çıkartması kendi evinizde olması daha güzel ve özel bence
Hahah tamamAkışına bırakın planlı programlı pek iyi olmaz. Gidişata göre
Bizde öyle olmuştu başım catliyordu eşime dedimki bana ağrı kesici bul hemenYa evet bu açıdan bakmamıştim ne bileyim ben hep balayıda olur diye düşünmüşüm
O kadar hissediliyor muuuBizde öyle olmuştu başım catliyordu eşime dedimki bana ağrı kesici bul hemen
Sonra beraber saçımı açtık sonra gelinliği eşim çıkardı heyecan yorgunluk derken oldu bitti☺
Tabi ben zarın yırtıldığını hissettim adami bir attım üzerimden
Sonrada uyuduk
Akışına bırakın planli yapilan seyler hoş olmuyorMerhaba . Çok yakinda düğünümüz var. Müstakbel esimle bir konuda anlaşamadık. Ilk gece ilk gün olsun istiyor. Ben de hem yorgun oluruz düğünden sonra hem de balayında olsun istiyorum. Genelde nasil oluyor bilmiyorum ama balayını bekleyip orda olması garip mi olur ?
Biraz zorlayınca duvar varmış gibi ben hissettim esimi itekledimO kadar hissediliyor muuu
Hi iyi bari teşekkür ederimBiraz zorlayınca duvar varmış gibi ben hissettim esimi itekledim
Lavaboya gittigimde de biraz kanama olmuştu.
Kuzenimin zorlamadan kanamasi durmamıştı ondan korktum bende herhalde.
Ama korkacak birşey yok canim relaks olacaksin kendini kasmayacaksın olacak bitecek herkeste aynı olacak diye birşey yok
Hayır hissedilmiyor .O kadar hissediliyor muuu
Aynen oluruna bırakmak en iyisiA
Akışına bırakın planli yapilan seyler hoş olmuyoro an zaten yorgunlukla uzanir sarilirsiniz, sonrasi gelir belki de gelmez. Plan yapmayin
Evet yaa ben de duşa girmek istiyorum önceGelinlik çıktıktan hemen sonra duşa girmeyi isterdim şahsen. O ter kokusu,gecenin yorgunluğu ancak öyle çıkar. Sonrasında da spontane gelişiyor zaten.
Kisiden kisiye degisiyordur belkiHayır hissedilmiyor .
Ben bsey hissetmedim
Zar yirtilmaz. Korku pompalıyorsunuz su anda üyeye ve deneyimsiz olanlara.Bizde öyle olmuştu başım catliyordu eşime dedimki bana ağrı kesici bul hemen
Sonra beraber saçımı açtık sonra gelinliği eşim çıkardı heyecan yorgunluk derken oldu bitti☺
Tabi ben zarın yırtıldığını hissettim adami bir attım üzerimden
Sonrada uyuduk
Aynen oluruna bırakmak en iyisi gibine kadar plan yapsanız da planlara sığacak şeyler değil bunlar. bunun pazarlığını yapmayın , akışına bırakın