- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Doğru belki de haklısınız, o zaman adet geciktirici iyi bir fikir olabilirBeraber geçirecekleri ilk gece sonuçta daha nasıl tabir etsin kiBirde neden rahat rahat yapmak varken gizli gizli yapıp kendisini tehlikeye atsın herşey vaktinde güzel diye düşünüyorum.
Eşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.
Benim de nikah gecesi eşimin kol düğmelerini çıkarma ve gömleğinin düğmelerini açma fantezim vardı :) (ama öyle olmadı) Herşey o gece hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Büyük beklentilere girmeyin, Küçük ayrıntılara takılmayın,. Siz ömür boyu birlikte olacaksınız zaten. Daha güzel günleriniz de olacak. Hem adet gününüz değişkenlik de gösterebilir düğün stresi falan da etkiler. Belki o gün adet olmayabilirsiniz. Olursanız da sorun etmeyin.
İnşallah yaBacm daha 4 ay var stresten günlerin oynar merak etme
Kendi bedensel durumuna göre tercih edilebilir tabiki mesela ben tiroid ilacı kullanıyorum hormon içerikli olduğu için vücudumun hormon düzenini bozacak bir ilaç almam doğum kontrol kapıda hormon olduğu için doğal yöntemlerle korunduk mesela ama sağlıklı bir insansa neden olmasınDoğru belki de haklısınız, o zaman adet geciktirici iyi bir fikir olabilir
Canım eczaneye git adet geciktirici istiyorum de al gün de bir tane tok karnına bıraktıktan sonra 3 gün içinde Adet oluyorsunKullanımı vs ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz
İmkanınız varsa düğüne kadar lazer epilasyon yaptırın, Büyük oranda azalır o zamana kadarBende inanın hep bundan korktum . Birde ağda var ki benim tüylerim de hemen çıkıyor o sürede onlar da çıkacak
İnşallah sapma olur da . Öyle çok aman aman kanama olmuyor o yüzden pedi sıkıntı etmiyorumKız hep günü gününü tutuyor mu ? Öyle olsada boşver nolucak. Ben daha çok o gelinlikle pedimi nasıl değişecegimi düşünürdüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?