• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece adet 😟

Beraber geçirecekleri ilk gece sonuçta daha nasıl tabir etsin ki 🤷🏻‍♀️ Birde neden rahat rahat yapmak varken gizli gizli yapıp kendisini tehlikeye atsın herşey vaktinde güzel diye düşünüyorum.
Doğru belki de haklısınız, o zaman adet geciktirici iyi bir fikir olabilir 🥳

Eşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.
Benim de nikah gecesi eşimin kol düğmelerini çıkarma ve gömleğinin düğmelerini açma fantezim vardı :) (ama öyle olmadı) Herşey o gece hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Büyük beklentilere girmeyin, Küçük ayrıntılara takılmayın,. Siz ömür boyu birlikte olacaksınız zaten. Daha güzel günleriniz de olacak. Hem adet gününüz değişkenlik de gösterebilir düğün stresi falan da etkiler. Belki o gün adet olmayabilirsiniz. Olursanız da sorun etmeyin.
😁 ben de romantik bişey düşünmüştüm ama hissedilen duygular; aileden ayrılma duygusallığı, tüm günün deli yorgunluğu, hiçbir şey yememiş olmanın açlığı😁😁

Kişisel kanaatimi söyleyeceğim ama bu sadece benim kişisel düşüncem doktor falan değilim sadece kendi deneyimlerime dayanarak söyleyeceğim Bence adet geciktirici çok zorunda kalmadıkça kullanmayın. Bir kere sekste orgazmı falan baskılıyor ve kuruluk yapıyor. Ayrıca yüksek miktarda hormon içerdiğinden adet düzeninizi bir tepetaklak ediyor. Sinirlilik yapıyor ve takip eden adet dönemi de sancılı geçebiliyor. Bence değmez, herşeyi doğal seyrine bırakın. Bahtınıza ne gelirse, anın tadını çıkartın.

Doğru belki de haklısınız, o zaman adet geciktirici iyi bir fikir olabilir 🥳
Kendi bedensel durumuna göre tercih edilebilir tabiki mesela ben tiroid ilacı kullanıyorum hormon içerikli olduğu için vücudumun hormon düzenini bozacak bir ilaç almam doğum kontrol kapıda hormon olduğu için doğal yöntemlerle korunduk mesela ama sağlıklı bir insansa neden olmasın🤗

Siz de yatıp kalkıp ilk geceyi düşünüyorsunuz sanırım. Tavsiyem adet geciktirici kullanmayın. Ben tatile gideceğim için kullanmıştım, bütün düzenimi bozmuştu. Birkaç gün geç olsun, jartiyerinizi de rahat rahat giyersiniz. Mis.

Ben düğün salonu n dan eve giderken oldum eyvah dedim veee eve gidene kadar gelinlik bile batmıştı 5 gün süren adet 7 gün sürmüştü stresten oluyor 😂😂😂

Aman bende yarın düğün var sandım
Mayısa kadar değişir muhtemelen. Çünlü stres adet döngüsünü çok etkiliyor. Benim düğünden 2 hafta öncesi bitmesi gereken adetim kına gecesi bittiğinde başlamıştı. Sevgili kocama süpriz oldu tabi yapacak bişey yok 😂

Adet geciktiren ilaç var çoğu kadın gerekli durumlarda kullanıyor. Adetin başlama süresinden 3 gün önce ilacı kullanabilirsin ilacı bırakınca adet olursun. Tabi ilacı bırakınca çok kanama ve sancı oluyor yan etkisi bu

Bittikten sonra gelinliğinizi giyer ortamı hazırlar sürpriz yaparsınız. Hem daha güzel işte düğün yorgunluğu da olmaz.

Ben hem ilk zamanlr çocuk istemediğim için hemde ilk gece ve balayını riske atmamak için doğum kontrol hapı kullandım . Kendim düzenlemiş oldum. Hormonlarla oynamak iyi değil ama bu durumda bir ay kullanılabilir diye düşünüyorum.

Niye dert ediyorsun ki adet geciktirici veya dogum kontrol hapi kullanabilirsin:110: benimde kina gunumde adetim baslamisti evlendigimin 3. Gunu bitti stresten bir hafta sonra tekrar basladi balayimiz bir ay sonraydi ordada adet olmustum sonraki tatilimizdede... tarihler net olmadigi icin adet geciktirici kullanamadim ha cokta onemsememistim zaten

Kız hep günü gününü tutuyor mu ? Öyle olsada boşver nolucak. Ben daha çok o gelinlikle pedimi nasıl değişecegimi düşünürdüm herhalde :KK17:

Kız hep günü gününü tutuyor mu ? Öyle olsada boşver nolucak. Ben daha çok o gelinlikle pedimi nasıl değişecegimi düşünürdüm herhalde :KK17:
İnşallah sapma olur da . Öyle çok aman aman kanama olmuyor o yüzden pedi sıkıntı etmiyorum

Gelinlik çıkarmanın büyüsünü okurken güldüm Allah affetsin üstümde gelinlik düğünde kan ter içinde kalmıştım kır düğünü diye skdmsm. Valla hemen kendimi duşa attım sonra da giydim geceliğimi tertemiz😂 gelinliği eve gelir gelmez çıkartıp attım bi köşeye bana tuhaf geldi şimdi.

Benim de düğünüme 2 ay gibi bir zaman kaldı. Korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullanacağım bir sonraki adetimde başlıcam hapa hesapladığım gibi başlayabilirsem adetim düğünden bir iki gün önce bitmiş olacak. Eğer korunmayı da düşünüyorsanız doğum kontrol hapı geciktiriciden daha mantıklı bence, geciktiricinin yan etkileri daha çok diye okuyorum hep.

Bir de nikah tarihi alırken cinsellikle ilgili kısa bir eğitim veriliyor ordaki görevliye de danışabilirsiniz

Back