• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece adet 😟

Kızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn 😟😟
Çok istiyorsan ilk gece illa diye eczaneden primolut n ilacı alabilirsin . Adetinden 1 2 gün önce iciyorsun ne kadar ertelemek ıstersen hergun iciyosun 1 sabah 1 akşam biraktiğin gün adet oluyorsun

Dogum kontrol hapi yafa adet geciktirici kullan bide her ayin döngüsü ayni degil ki 31 mayisa denk gelmez adedet tarihin 27 yafa 26 sına denk gelir

Kızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn 😟😟
eğer denk gelirse bir önceki ayın adetinde doğum kontrol hapına başla sonra kutu bitince ara vermeden 2. kutuyada başla nezaman adet olmak istersen 2 gün öncesinde bırakırsın . Benimde denk geliyordu ilk gece için değil ama gelinlikle zor olacağından ve balayında adetli olmak istemediğimden o şekilde yapmıştım

Kullanımı vs ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz
Geciktirici kullanma. Ben korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullanılmasını da doğru bulmuyorum. Vücudun doğal dengesini bozuyor . 1 hafta geç oluversin hiç önemli değil bu kadar düşünüp kafaya takma.

Benimde 30 mayıs düğünüm.30 Araklı’da nişanımdı.nişan öncesi denk gelmesin diye ilaçla ayarladım 4 Ocak’ta olmuştum ama bu ay 1 şubatta oldum 😂 Ahh ahhh söyleyemedim bile nişanlıma bunalıma girmesin şimdiden belki düzelir diye 😂
Ama ben ilişki için değil gelinlikle rezil olmamak için istemiyorum 😞

Bekler illa ama ben gelinlik ve olayın büyüsü felan diye ilk gece ilişki düşündüm hep adetimin böyle denk geleceğini bilemedim 🤷🏻‍♀️ 🙈
Hahah bende böyle düşünüyordum mumlar gelinlik romantik ortam vs diye gece 2 saatlik yoldan gelince aşırı yorulmuştuk hadi yine de deneyelim dedik lanet kızlk zarı baya kalınmış beni çok zorladı o gece yapamadım pek bir şey beklememek gerekiyormuş onu anladım :)

Hahah bende böyle düşünüyordum mumlar gelinlik romantik ortam vs diye gece 2 saatlik yoldan gelince aşırı yorulmuştuk hadi yine de deneyelim dedik lanet kızlk zarı baya kalınmış beni çok zorladı o gece yapamadım pek bir şey beklememek gerekiyormuş onu anladım :)
Kalındı derken nasıl anladınız

[/QUOTE düğünümün olcağı gün düğünün bitmesine 1 saat kala Regl oldum. Gelin için ped arayanlar CIA ajanı gibi çalıştılar sağ olsunlar 😂

Kalındı derken nasıl anladınız
Bir denemede olmadı zaten canım aşırı yanıyordu yapmasına izin veremedim. Ertesi gün acıdan ağlarken eşim zorladı ama çok kan geldi 3 gün kanamam oldu. Tatil bölgesindeydik haftasonuydu kadın doğum doktoru aradım bulamadım. Bana 3 gün kan gelmesi tuhaf geldi korktum sonra baya araştırdım kızlık zarının yapısı kalın olabiliyormuş o yüzden daha çok acı ve kan oluyormuş o şekilde anladım evlenmeden önce bilmiyordum

Canım ben kına gecemde oldum ve sanci dan öldüm dugunumde en güzel günümde düğün günü o gelinlikle o kanamayla düğünü bitirene kadar canım çıktı bitince yaptık bizde öyle olur bos ver

Back