- Konu Sahibi Birnazenin
-
gelinlik fakan yine çıkarırsınız canım onu sıkı tı etmeBen de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarma
gelinlikle hiç zorluğu yok canm inan ben çok rahattım gelinlikde.Ayrıca geciktiriciyi hiç önermiyorum kesinlikle hormonlarla oynamak tehlikeli oluruna bırakılmalıGeciktirici içersin benimki de 20 gün gecikmişti şimdi durur durur düğün günü olur diye geciktirici kullandım o iş için değil gelinlikle zor olur diye
Bende balayindan donerken olmustum adetKızlar bugün adet oldum . Düğünüm de 31 Mayıs ben şuan strese girdim ilk gecesinde adet olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfenn
Kullanımı vs ile ilgili detaylı bilgi verebilir misinizGeciktirici içersin benimki de 20 gün gecikmişti şimdi durur durur düğün günü olur diye geciktirici kullandım o iş için değil gelinlikle zor olur diye
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah . Ya bende heves ettim o gece gelinlik felan ilişkigelinlik fakan yine çıkarırsınız canım onu sıkı tı etmenormal normal böyle şeyler bakarsın çok stres edersin geç adet olursun bana hep böle dediler stres ediyosun kesin geç olur diye inşAllah geç olur diyodum ama yok tam gününde oldu çokta utanmıştım ilkdefa yanyana yatyosun ama malum..Yok yok düşünme geçer gider ben şuan hamişim mesela o günleri gülerek hatırlıyorum her ne kadr stresli geçmiş olsada.
Bana detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyımCanım benimde öyle denk gelmişti. İlşkiden değil ama balayında hasta olmak istememiştim ne havuz ne deniz giremiycem bide sancılı olup yatıyorum genelde diye. Ben doğum kontrol hapı kullanıp bırakarak 1 hafta önceye geçirmiştim. Kına günümde temizlenmiştim. Balayında rahattım çok.
Ben yasmin hapı almıştım kullanmıştım 15 gün sonra bırakmıştım. Bıraktıktan 2 3 gün sonra adet oluyorsun zaten. O şekilde ayarlamıştım ama ne kadar doğru bilemem tabi. Kimide geciktirici kullanıyor kullandığın sürece olmuyorsun ondada. Eczacıya danışabilirsin ne yapman gerektiği konusunda yönlendirir.Bana detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyım
Isterse olmasınhahah vala ben kına gecemde adet olmuştum acaip stresli bi durum kendimi hiç rahat hissetmemiştim uyurken bile.Ama eşine anlatmalısn tabi gün gün değişiklik gösteriri ana eğerki düğün gününe denk gelirse sıkıntı yapma eşinin hoşgörülü olacağını sanıyorum
İnşallahNeden öyle dediler anlamadım ama seni çok iyi anladım.. ben de o gün regldim. Geciktirici falan mı kullansam diye düşündüm sonra vazgeçtim.. doğum kontrol hapı keza öyle ilkten hemen bozmayalım dedik.
İlle cinsellik gerekmez bir hafta sonra olsun onda değildim yani..
gelinlikle alt değiştirmek falan ağrısı sancısı çoook sıkıntılıydı. Bir de balayı tabi deniz tatili..
İnşallahh denk gelmesin.
Eşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.Ben de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarma
Beraber geçirecekleri ilk gece sonuçta daha nasıl tabir etsin kiYa ilk gece kelimesi çok kıro diğil minikahınızı kıyın öncesinde yapın kaçamağınızı
10 numara cevapBeraber geçirecekleri ilk gece sonuçta daha nasıl tabir etsin kiBirde neden rahat rahat yapmak varken gizli gizli yapıp kendisini tehlikeye atsın herşey vaktinde güzel diye düşünüyorum.
Çok teşekkürlerEşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.
Benim de nikah gecesi eşimin kol düğmelerini çıkarma ve gömleğinin düğmelerini açma fantezim vardı :) (ama öyle olmadı) Herşey o gece hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Büyük beklentilere girmeyin, Küçük ayrıntılara takılmayın,. Siz ömür boyu birlikte olacaksınız zaten. Daha güzel günleriniz de olacak. Hem adet gününüz değişkenlik de gösterebilir düğün stresi falan da etkiler. Belki o gün adet olmayabilirsiniz. Olursanız da sorun etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?