• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece adet 😟

Ben de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarma 🙈
gelinlik fakan yine çıkarırsınız canım onu sıkı tı etme 😂😂😂😂🙈 normal normal böyle şeyler bakarsın çok stres edersin geç adet olursun bana hep böle dediler stres ediyosun kesin geç olur diye inşAllah geç olur diyodum ama yok tam gününde oldu😂 çokta utanmıştım ilkdefa yanyana yatyosun ama malum..Yok yok düşünme geçer gider 😃😃 ben şuan hamişim mesela 🤰 o günleri gülerek hatırlıyorum her ne kadr stresli geçmiş olsada.

Canım benimde öyle denk gelmişti. İlşkiden değil ama balayında hasta olmak istememiştim ne havuz ne deniz giremiycem bide sancılı olup yatıyorum genelde diye. Ben doğum kontrol hapı kullanıp bırakarak 1 hafta önceye geçirmiştim. Kına günümde temizlenmiştim. Balayında rahattım çok.

Geciktirici içersin benimki de 20 gün gecikmişti şimdi durur durur düğün günü olur diye geciktirici kullandım o iş için değil gelinlikle zor olur diye
gelinlikle hiç zorluğu yok canm inan ben çok rahattım gelinlikde.Ayrıca geciktiriciyi hiç önermiyorum kesinlikle hormonlarla oynamak tehlikeli oluruna bırakılmalı☺️

Geciktirici içersin benimki de 20 gün gecikmişti şimdi durur durur düğün günü olur diye geciktirici kullandım o iş için değil gelinlikle zor olur diye
Kullanımı vs ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz

gelinlik fakan yine çıkarırsınız canım onu sıkı tı etme 😂😂😂😂🙈 normal normal böyle şeyler bakarsın çok stres edersin geç adet olursun bana hep böle dediler stres ediyosun kesin geç olur diye inşAllah geç olur diyodum ama yok tam gününde oldu😂 çokta utanmıştım ilkdefa yanyana yatyosun ama malum..Yok yok düşünme geçer gider 😃😃 ben şuan hamişim mesela 🤰 o günleri gülerek hatırlıyorum her ne kadr stresli geçmiş olsada.
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah . Ya bende heves ettim o gece gelinlik felan ilişki

Canım benimde öyle denk gelmişti. İlşkiden değil ama balayında hasta olmak istememiştim ne havuz ne deniz giremiycem bide sancılı olup yatıyorum genelde diye. Ben doğum kontrol hapı kullanıp bırakarak 1 hafta önceye geçirmiştim. Kına günümde temizlenmiştim. Balayında rahattım çok.
Bana detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyım

Neden öyle dediler anlamadım ama seni çok iyi anladım.. ben de o gün regldim. Geciktirici falan mı kullansam diye düşündüm sonra vazgeçtim.. doğum kontrol hapı keza öyle ilkten hemen bozmayalım dedik.
İlle cinsellik gerekmez bir hafta sonra olsun onda değildim yani..
gelinlikle alt değiştirmek falan ağrısı sancısı çoook sıkıntılıydı. Bir de balayı tabi deniz tatili..
İnşallahh denk gelmesin.

Bana detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl kullanmalıyım
Ben yasmin hapı almıştım kullanmıştım 15 gün sonra bırakmıştım. Bıraktıktan 2 3 gün sonra adet oluyorsun zaten. O şekilde ayarlamıştım ama ne kadar doğru bilemem tabi. Kimide geciktirici kullanıyor kullandığın sürece olmuyorsun ondada. Eczacıya danışabilirsin ne yapman gerektiği konusunda yönlendirir.

hahah vala ben kına gecemde adet olmuştum acaip stresli bi durum kendimi hiç rahat hissetmemiştim uyurken bile.Ama eşine anlatmalısn tabi gün gün değişiklik gösteriri ana eğerki düğün gününe denk gelirse sıkıntı yapma eşinin hoşgörülü olacağını sanıyorum
Isterse olmasın :KK53:

Neden öyle dediler anlamadım ama seni çok iyi anladım.. ben de o gün regldim. Geciktirici falan mı kullansam diye düşündüm sonra vazgeçtim.. doğum kontrol hapı keza öyle ilkten hemen bozmayalım dedik.
İlle cinsellik gerekmez bir hafta sonra olsun onda değildim yani..
gelinlikle alt değiştirmek falan ağrısı sancısı çoook sıkıntılıydı. Bir de balayı tabi deniz tatili..
İnşallahh denk gelmesin.
İnşallah

Ben de hep evlendiğimiz gün ilişki diye düşündüm gelinlik vs çıkarma 🙈
Eşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.
Benim de nikah gecesi eşimin kol düğmelerini çıkarma ve gömleğinin düğmelerini açma fantezim vardı :) (ama öyle olmadı) Herşey o gece hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Büyük beklentilere girmeyin, Küçük ayrıntılara takılmayın,. Siz ömür boyu birlikte olacaksınız zaten. Daha güzel günleriniz de olacak. Hem adet gününüz değişkenlik de gösterebilir düğün stresi falan da etkiler. Belki o gün adet olmayabilirsiniz. Olursanız da sorun etmeyin.

Ya ilk gece kelimesi çok kıro diğil mi 😁 nikahınızı kıyın öncesinde yapın kaçamağınızı :rolleyes:
Beraber geçirecekleri ilk gece sonuçta daha nasıl tabir etsin ki 🤷🏻‍♀️ Birde neden rahat rahat yapmak varken gizli gizli yapıp kendisini tehlikeye atsın herşey vaktinde güzel diye düşünüyorum.

Eşinize söyleyin durumu. Adetiniz bitince birlikte olursunuz.
Benim de nikah gecesi eşimin kol düğmelerini çıkarma ve gömleğinin düğmelerini açma fantezim vardı :) (ama öyle olmadı) Herşey o gece hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Büyük beklentilere girmeyin, Küçük ayrıntılara takılmayın,. Siz ömür boyu birlikte olacaksınız zaten. Daha güzel günleriniz de olacak. Hem adet gününüz değişkenlik de gösterebilir düğün stresi falan da etkiler. Belki o gün adet olmayabilirsiniz. Olursanız da sorun etmeyin.
Çok teşekkürler ☺️

Ben de ilk geceyi atlatınca adet olmustum , hem de balayında berbat bir şeydi 😄

Back