• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta sonra tekrardan regl

Gecmis olsun, Allah tez zamanda sifasini verir ihsallah. Stres yapma kendini uzup daha cok hasta olursun.
Ben ilk mesajinda bir seye takildim aslinda onun icin cevap yazmak istedim. Cuma adetim bitti cumartesi lazere gittim demissin, benim bildigim adet bitiminden 4 gun sonra gerekliymis bana oyle demislerdi, aklinizda bulunsun.

Teşekkür ederim , inşallah .
Evet lazerdekilerde 1 hafta sonra ideal dedi ama ben gitmek zorundaydım oyüzden gittim.

Geçmiş olsun canım.Üzülme inşallah güzel bi tedaviyle kurtulursun kistten.
Çok korkulacak bi şey olduğunu sanmıyorum ama tahlillerden sonra anlaşılır sanırım.Benim arkadaşımda da vardı kist 6 cm.Onun adetleri çok ağrılı ,yoğun ve mide bulantılı geçerdi.Çok şükür tedaviyle kurtuldu kistten.Sen de kurtulursun.İçini ferah tut canım.

Ablan için de başın sağolsun :50:

Sağol canım allah razı olsun :(
İnşallah hemen kurtulutum ben biraz evhamlıyım buluttan nem kaparım .

benimde çamaşırım leke oldu bu hafta 2. oldu bu durum cumartesi günü doktora gidicem canım kist vardı ama ilaç vermemişti sanırım benimde ilaç almam gerekecek :)

Suan ben de ayni durumdayim arkadasim.
Gecen hafta cuma bitmisti pazartesi tekrar basladi.ilk defa boyle birsey oldu bana da.
17 nisana randevu aldim gidecegim.bakalim ne cikacak.
Daha erken gidersen sonucu bana da bildirirsen sevinirim.
Ben de cok korkuyorum :(

Suan ben de ayni durumdayim arkadasim.
Gecen hafta cuma bitmisti pazartesi tekrar basladi.ilk defa boyle birsey oldu bana da.
17 nisana randevu aldim gidecegim.bakalim ne cikacak.
Daha erken gidersen sonucu bana da bildirirsen sevinirim.
Ben de cok korkuyorum :(

Ben gittim bugün zaten 4 cmlik kistim var ultrasonla baktı.
Yarında sabahtan doppler ultrason ve kan tahlillerim var iyi mi kötü mü bakılcak.

ALLAH sağlık ,şifa versin hepinize ,cümlemize kızlar AMİN ,
bende neredeyse 3 aydır adet olmuyorum en son aralıkta olmuştum sanırım stresli olduğum dönemlerde hep gecikiyorum nedense:31:

Kızlar dopplerden kesin sonuç 5 cm . Doktor kontrol altında tutcaz bu ay adetn bitince gel dedi . İlaç yazmıyorum kötüyse bişeye yaramaz büyüyormu bakcaz dedi.
Küçük de değil ya :(
Dahası var 6 ay önce prolaktinim 49 du ilaç kulandım daha ilaç biteli 1 ay olmuştu bu kan tahlillerinde onada baktık ve o yükselmiş 56 olmuş boşuna ilaç kullanmışım :(
Endişe ediyorum çocuk sahibi olamam mı ben :14:

Yahu bu forumdakilere neler oluyor böyle :ssz: ben dahil bu ay içinde gördüğüm ara kanama yaşayan 7. kişi sizsiniz...

Havalardan oluyor filan diye avutmak istiyorum kendimi :ssz:

canım adet düzensizliği dışında bi şikayetin var mıydı kist olduğunu öğrenmeden önce
çene bölgesinde sivilcelenme tüylerde artış vs gibi?
kendim için soruyorum da yanlış anlama lütfen

Üzülme canım emin ol yalnız değilsin, henüz doktora gidemedim randevu tarihini bekliyorum ama şuan prolaktinim 93 ve yüksek ihtimal bende de kist çıkacak, reglden sonra 3. kez kanamam oldu :ssz:

Benimde prolaktin 56 acaba kist mi yükseltiyor prolaktini ?

canım adet düzensizliği dışında bi şikayetin var mıydı kist olduğunu öğrenmeden önce
çene bölgesinde sivilcelenme tüylerde artış vs gibi?
kendim için soruyorum da yanlış anlama lütfen

Çene bölgemde sivilcelenme var canım evet .
Ama tüylenme yoktu.

Prolaktinim 6 ay önce 47ymiş 49 değil şuan 56 olmuş .
Ve ben düşsün diye 6 ay boyunca nalet olası bir hormon ilacı kullandım .
Acaba prolaktinin yükselme sebebi kist mi yoksa kistin oluşma sebebi prolaktinin yüksek olması mı ?
Bunu doktora sormak o an aklıma hiç gelmedi. :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Prolaktinim 6 ay önce 47ymiş 49 değil şuan 56 olmuş .
Ve ben düşsün diye 6 ay boyunca nalet olası bir hormon ilacı kullandım .
Acaba prolaktinin yükselme sebebi kist mi yoksa kistin oluşma sebebi prolaktinin yüksek olması mı ?
Bunu doktora sormak o an aklıma hiç gelmedi. :31:

Dur ben bu soruyu doktora gidince sorayım bakayım :34:

Dur ben bu soruyu doktora gidince sorayım bakayım :34:

Canım sen ne zaman gideceksin ?
Bana kadın hastalıkları doktorum bugün prolaktin için Endokrinolojiden randevu almamı söyledi.
Bende aldım 19 nisanda gideceğim. Adetim bitince de bu ay tekrardan kadın hastaıklarına gitcem bir değişim var mı kistte diye.

Canım sen ne zaman gideceksin ?
Bana kadın hastalıkları doktorum bugün prolaktin için Endokrinolojiden randevu almamı söyledi.
Bende aldım 19 nisanda gideceğim. Adetim bitince de bu ay tekrardan kadın hastaıklarına gitcem bir değişim var mı kistte diye.

Ben ayın 15inde gideceğim canım jinekoloğuma, artık endokrinolojiye gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum :50::50: Çünkü gidince yine ilaç verecek ve hipofiz mr'ı isteyecek. İlacı kullanınca düşüyor bırakınca tekrar artıyor benimki ne hikmetse bir türlü tedavinin sonucunu alamıyorum ve ilacın bir sürü yan etkisi var :ssz:

Ben gittim bugün zaten 4 cmlik kistim var ultrasonla baktı.
Yarında sabahtan doppler ultrason ve kan tahlillerim var iyi mi kötü mü bakılcak.

Cok gecmis olsun canim yeni gordum cevabini
Insallah kolaylikla atlatirsin
Bende de kesin kist cikacak :S Allah yardimcimiz olsun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back