- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim[/Q
Ooooo masaallahh.cevizi çok faydalı Ye tabi ama çok kaçırma benim altıncı haftada falan yemek yemem durdu herşeyden az az yedim coktum resmen mesela suanda sorsan canım hiç birşey çekmez ama bi kere can erigi çekti canım ...
kız demem eriği çok severim yaz gelsene poşet poşet alsak ben tuzlayıp yemeği seviyorummm yok cnm zaten bir tane yedim sonra cnm istemedi kalanı eşim yedi sonra
hmmmmm ama olsun aşermek güzel bişey bence nazımız geçiyo azıcıkOrası öyle ama o ona bağlı değilmiş .... şimdi faydalı nişi oldu mu eşimr dıyorum ama karbonhıdratlar fln oldu mu istemiyorum. Araştırdım çünkü aslındada aşermenin bebeğe etki si yokmuş
İnş çeker canım bi yandan güzel oluyo o canının çektiği şeye kavuştğun an ki mutluluk başka oluyomuş bizzat yaşadım :) umarım yaşarsın :) ki yaşıyacaksndırda....:)))Inş benimde canim birşeyler çeker ... Yemek düşününce bile midem bulanıyor
ahhh kıyamam yanaşma eşine fazla ilaçta alamassın şimdi zaten yasaklıyız onlara
Ya kızlar benim bu telefon sapitti kimin alıntı yaptığını anlayamıyorum yada siz hizlisiniz4
Inş benimde canim birşeyler çeker ... Yemek düşününce bile midem bulanıyor
geçer cnm bu zmnlar inşallh yaza şöyle karnı burnunda güzel hamileler olarak gezip tozarız
7
hmmmmm ama olsun aşermek güzel bişey bence nazımız geçiyo azıcık
Orası öyleeee:)))) iyi oluyo biraz koşsun canım bebek taşıyoruz ağrı çekiyoruz:)) şimdi koşturmucazda ne zaman ypcaklar kocalarmz ama dimi :)
kız demem eriği çok severim yaz gelsene poşet poşet alsak ben tuzlayıp yemeği seviyorummm yok cnm zaten bir tane yedim sonra cnm istemedi kalanı eşim yedi sonra
Vallahi ya bak erik istedi simdi senin gibi tuzlayip yesem poset poset
Bnim teldede onu yaşıyorum bazen :))))))Ya kızlar benim bu telefon sapitti kimin alıntı yaptığını anlayamıyorum yada siz hizlisiniz4
İnş çeker canım bi yandan güzel oluyo o canının çektiği şeye kavuştğun an ki mutluluk başka oluyomuş bizzat yaşadım :) umarım yaşarsın :) ki yaşıyacaksndırda....:)))
evet katılıyorum sanki bir yerin yarımmış tamamlanmış gibi hissediyosun zevkle yiyosun
İnş çeker canım bi yandan güzel oluyo o canının çektiği şeye kavuştğun an ki mutluluk başka oluyomuş bizzat yaşadım :) umarım yaşarsın :) ki yaşıyacaksndırda....:)))
O günü bekliyorumhep merak ederdim nasıl birşey diye ...
Vallahi ya bak erik istedi simdi senin gibi tuzlayip yesem poset poset
kızzz deme geçen akrabann kızı aşeermiş erik 6 tanesi 40 liraydı alalımda o bnm dişimn kabuğuna gitmez valla ben pcden yazıyorum ama alıntılar karışıyo bugün
Walla tattığın an ::)) kelimelerin bile yeteesiz olduğunu öğrencrn andır bnceO günü bekliyorumhep merak ederdim nasıl birşey diye ...
kızzz deme geçen akrabann kızı aşeermiş erik 6 tanesi 40 liraydı alalımda o bnm dişimn kabuğuna gitmez valla ben pcden yazıyorum ama alıntılar karışıyo bugün
6 tane kirk lirami ?? Hay maş... Istahim kaçtı o zamanevet alıntılar karisti
Orası öyleeee:)))) iyi oluyo biraz koşsun canım bebek taşıyoruz ağrı çekiyoruz:)) şimdi koşturmucazda ne zaman ypcaklar kocalarmz ama dimi :)
evettttttgece kaldırıp söylemem ama gündüz isterim alır bnmki sağ olsun hamile olmadan öncede öyleydi isterdim alırdı
40 lira mı :)) ay dişi geç oturur mideye o erikten çok 40 lira
Walla tattığın an ::)) kelimelerin bile yeteesiz olduğunu öğrencrn andır bnce
Inş inş gorucem o günleri sabırla bekliyorum
6 tane kirk lirami ?? Hay maş... Istahim kaçtı o zamanevet alıntılar karisti
aynen cnm netten baktık 6 tane 40 yazıyodu biz yazı bekleyelim en iyisi o zmn bol bol yerizz
evettttttgece kaldırıp söylemem ama gündüz isterim alır bnmki sağ olsun hamile olmadan öncede öyleydi isterdim alırdı
Bnimkide öyle, yemek de yapmış oldu mutfağa vs. Yardım ediyo gerçi yapardı ama hamile olunca daha fazla yapıyo herifcağızım :))buda pek bi işime geliyor:)
aynen cnm netten baktık 6 tane 40 yazıyodu biz yazı bekleyelim en iyisi o zmn bol bol yerizz
Bncede :)) hanımlar sizlere katılıyorum
Zaten farz oldu yazı beklemek ... Kırk lira fazla altı tane için ... Benim esimde alır sağolsun ama gece kaldıramam kız kıyamam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?