Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun doktora gitcem ins gorur ya cok heycanliyimmKasig agrisinin olmasi normal canim rahim büyüyor yani gelisiyor
Bugun doktora gitcem ins gorur ya cok heycanliyimm
Hayirli olsn canm.Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.
Gittim canim suan yeni glisiyomus 15-20gun sonra gel kalp atuslarini dinlicez dedi cok mutlu oldum darisi isteyenlerin basina
Mrb canm bende dr dan geliyorum. Bende 12 sinde gidicem kalp atislari icin. Nasil bekliyecem bilmiyorum . Hayirlisiyla kalp atislarini da duysak ...
Mrb canm bende dr dan geliyorum. Bende 12 sinde gidicem kalp atislari icin. Nasil bekliyecem bilmiyorum . Hayirlisiyla kalp atislarini da duysak ...
Şanslı güzel anne adayları. Bize de anlatın azcık nasıl hamile kaldınız. :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben ilk denememde kaldim cok sukur. Insllh Allah olmayanlarada verir.
Amin . Benm 8. Ay Allahm ..
Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla verir insallaah..
Günaydın kızlar.,.Benim 33.haftam bugun bitti.Allaha şükür sadece 50-40 gün falan kaldı maratonumda.,.
Nasil gidiyo canim zorlaniyomusun?
Erken gelmeyr calisiyor oglusum.Ilk 3 ayimda cddi risk gecirdigimdn cok kan bosaldi ilk aylar hastanede falan yatmistim.Simdi bi sancilarim var normal dogum istitorum ama erken bekliyoruz.Ilk bebisim zaten.
Canım mesaj attın cvb vermeye çalıştım ama e-postan senin doluymuş mesaj silmeden msjım gitmezmiş bnde burdan cvb vrrım edimHayirli olsun cnm insallah sende bebeginde cok saglikli olacaksiniz korkma lutfen oncelikle stres yapma kotu dusunme
. Akinti normaldir doktora gidip muayene olmayacakmisin ? Genelde bu tur olaylar yuzunden doktorlar kan yapici ilaclar kullandirtiyo benim doktorum butun hastalarina doguma kadar kullandirtti iyi bi doktora gorunmelisin doktorun var mi yoksa iyice bi arastir nerelisin belki oralard a doktr onerebilirm . Sakin stres yapma
Duuyduk çok şükür pıt pıt atıyordu bırazcık büyümüş :))) iilaç verdi doktor enfeksiyon kpmşm idrar yollarından.bazen bulantım çok yoğun oluyo bazen hiç olmuyo ... buda tabi olmadı zaman endişelendrıyo...svlymhr .!.:Slm cnm nasılsın bebişin nasıl kalp atışlarını duydun mu inşallah? Bulantılar felan nasıl kaçıncı haftadasın