• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelik:s

Mrb kizlar bende 5hafta 3gunluk hamileyim. Keseyi gorduk hayirlisiylA kalp atislari baslasa valla heyecandan olecem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben 2gun once idrar testi yaptm pozitif ckti doktora gitsem ultrasonda gorurmuyuz bebegi. Bide cok kasik agrim var normalmi sizce cok siddetli oluyo ara ara :(

Gittim canim suan yeni glisiyomus 15-20gun sonra gel kalp atuslarini dinlicez dedi cok mutlu oldum darisi isteyenlerin basina

Mrb canm bende dr dan geliyorum. Bende 12 sinde gidicem kalp atislari icin. Nasil bekliyecem bilmiyorum . Hayirlisiyla kalp atislarini da duysak ...

Şanslı güzel anne adayları. Bize de anlatın azcık nasıl hamile kaldınız. :))))

Mrb canm bende dr dan geliyorum. Bende 12 sinde gidicem kalp atislari icin. Nasil bekliyecem bilmiyorum . Hayirlisiyla kalp atislarini da duysak ...

Bende 17sinde falan gtcem cnm insan korkuyo duyamazsam fln diye ama en iyisi icimizi rahat tutmak doktor sana vitanmin hapi verdimi bana verdide bide 15 gun kari koca olmayin dedi sana bisey dedimi ?

Şanslı güzel anne adayları. Bize de anlatın azcık nasıl hamile kaldınız. :))))

Canim ben ilk denememde kaldim cok sukur. Insllh Allah olmayanlarada verir.

Günaydın kızlar.,.Benim 33.haftam bugun bitti.Allaha şükür sadece 50-40 gün falan kaldı maratonumda.,.:51:

allah herkese yaşatsın bu duyguyu eşiniz ve sizin için harika bir mutluluk,ben denememizin 2. ayında kimyasal gebelik tarzı bişey yaşadım 4 gün geciktim daha sonra 20 gün kanamam geldi kesildikten sonra diğer adet dönemim normal 6 gün sürdü,daha sonra doktor korunmanıza gerek yok demişti zaten ilk denemede oldu allah isteyen arzu eden herkese nasip etsin inşallah,o dönemde kansızlığım vardı 2 kavanoz eczaneden aldıgım keçiboynuzu pekmezi yedik eşimle beraber sonradan ögrendik sperm sayısınıda arttırıyormus buda aklınızda bulunsun,duamızı herzaman edelim ama güzel allahım herşeyin çaresini doğaya bahşetmiş bizim görevimiz o mucizeleri araştırıp öğrenmek ve kullanmak eskiden atibiyotik agrı kesici haplarmı vardı

Nasil gidiyo canim zorlaniyomusun?

Erken gelmeyr calisiyor oglusum.Ilk 3 ayimda cddi risk gecirdigimdn cok kan bosaldi ilk aylar hastanede falan yatmistim.Simdi bi sancilarim var normal dogum istitorum ama erken bekliyoruz.Ilk bebisim zaten.

Hayirli olsun cnm insallah sende bebeginde cok saglikli olacaksiniz korkma lutfen oncelikle stres yapma kotu dusunme
. Akinti normaldir doktora gidip muayene olmayacakmisin ? Genelde bu tur olaylar yuzunden doktorlar kan yapici ilaclar kullandirtiyo benim doktorum butun hastalarina doguma kadar kullandirtti iyi bi doktora gorunmelisin doktorun var mi yoksa iyice bi arastir nerelisin belki oralard a doktr onerebilirm . Sakin stres yapma
Canım mesaj attın cvb vermeye çalıştım ama e-postan senin doluymuş mesaj silmeden msjım gitmezmiş bnde burdan cvb vrrım edim

svlymhr .!.:
Slm cnm nasılsın bebişin nasıl kalp atışlarını duydun mu inşallah? Bulantılar felan nasıl kaçıncı haftadasın
Duuyduk çok şükür pıt pıt atıyordu bırazcık büyümüş :))) iilaç verdi doktor enfeksiyon kpmşm idrar yollarından.bazen bulantım çok yoğun oluyo bazen hiç olmuyo ... buda tabi olmadı zaman endişelendrıyo...
Ama demek bu şekildemiş bni m sancılarım dıyıp rahatlatıyorum kendimi.7.5 haftalıkmış daha:) ... bol bol dua edıyo bolbol şükredıyorum

Back