• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelik:s

Cok mu cekistirdik eslerimizi ne :) allah seninde gonlune gore versin insallah hic uzulmezsin cok mutlu olursun

Cok mu cekistirdik eslerimizi ne :) allah seninde gonlune gore versin insallah hic uzulmezsin cok mutlu olursun
Allah daha da güzel günler nasip etsin Mahir Bebekle sana ve kocan a:)) birazcık oyle oldu. Yükseleni ney belki onun özel likleri vardır?
Bnimki de terazi yükselenide terazi mükkemmeliyetçidr...
Allah hepimize klaylık versin ;)) AMİİİN

Allah daha da güzel günler nasip etsin Mahir Bebekle sana ve kocan a:)) birazcık oyle oldu. Yükseleni ney belki onun özel likleri vardır?
Bnimki de terazi yükselenide terazi mükkemmeliyetçidr...
Allah hepimize klaylık versin ;)) AMİİİN

Amin cnm allah sana ve kocana da bebeginizle guzel gunler nasip eder insallah. Bilmiyorm bakmadim bi bakiyim merak ettim :))

Bu sabah kuvetli bi hapşırma akabınde kasıklarım ağırdı biraz midem de fazla bulandı. Şimdi yataltan çıktım çok korktum eşim felaket telalı gibi idi dün dikkat et bak hapşırmada bilr bebek düşüyor diyince. Sabah çok korktum.

Esin seni korkutmus ya :-) allahın izniyle birşey olmaz ... Bende korkmuştum hapsirirken acabaa birşey olurmu diye ama karnimi tutarak hapsiriyorum

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18::49:

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18::49:

Hoşgeldin Canim benim allah hayirli etsin bende ıstanbulda yaşıyorum ama mutlaka vardır ankaradan doktor bilen birileri :-)

Canım hoşbulduk. Öncelikle hayırlı olsun bebişin stresden ve kendini fazla yormamaya dıkkat et bnce. 5 eğer 1500 geçti ise bthcg testi vajinal ultrasyonla görüle bilir :))) ... Ankara lı değilim canım :(( İstanbuldayım ben . Ankara ile ilgili bu sitede illaki tavsiye edenler vardır canım bi araştır bnce

saol cnm ilglendgn için sen hangi hastaneye gdiyosn lina kadın dogum diye bi yer varmıs yenimahallede bilgin var mı :49::emir_bebek::nazar::emir_bebek:[/QUTE]

Maalesef hiç ankarayi bilmem duymadım da öyle bi hastane :-( ben istanbulda kartalda umut hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum

Back