Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daha da güzel günler nasip etsin Mahir Bebekle sana ve kocan a:)) birazcık oyle oldu. Yükseleni ney belki onun özel likleri vardır?Cok mu cekistirdik eslerimizi ne :) allah seninde gonlune gore versin insallah hic uzulmezsin cok mutlu olursun
Allah daha da güzel günler nasip etsin Mahir Bebekle sana ve kocan a:)) birazcık oyle oldu. Yükseleni ney belki onun özel likleri vardır?
Bnimki de terazi yükselenide terazi mükkemmeliyetçidr...
Allah hepimize klaylık versin ) AMİİİN
Bak bak:))) aminnnn canım hepimizeeAmin cnm allah sana ve kocana da bebeginizle guzel gunler nasip eder insallah. Bilmiyorm bakmadim bi bakiyim merak ettim :))
Bu sabah kuvetli bi hapşırma akabınde kasıklarım ağırdı biraz midem de fazla bulandı. Şimdi yataltan çıktım çok korktum eşim felaket telalı gibi idi dün dikkat et bak hapşırmada bilr bebek düşüyor diyince. Sabah çok korktum.
Ay :) sorma ya sonra kızdım ona akşam eve gelinceEsin seni korkutmus ya allahın izniyle birşey olmaz ... Bende korkmuştum hapsirirken acabaa birşey olurmu diye ama karnimi tutarak hapsiriyorum
Ay :) sorma ya sonra kızdım ona akşam eve gelince
Al bizden okadar sağolsun ellerıyle beslyim tabak çanakları makineye dızdı :)))) pek bi rahat oldu böyle :)))))Kıyamam ya benimkide bazen düşüncesizin önde gideni olur sağolsun bazende anlayıştan kırılır bi denge tutturamadik
Al bizden okadar sağolsun ellerıyle beslyim tabak çanakları makineye dızdı :)))) pek bi rahat oldu böyle :)))))
merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
Hahahah vallahi yaa benimkide yemekleri hazirliyor sömüreliiiiiiim onları
Canım hoşbulduk. Öncelikle hayırlı olsun bebişin stresden ve kendini fazla yormamaya dıkkat et bnce. 5 eğer 1500 geçti ise bthcg testi vajinal ultrasyonla görüle bilir :))) ... Ankara lı değilim canım ( İstanbuldayım ben . Ankara ile ilgili bu sitede illaki tavsiye edenler vardır canım bi araştır bncemerabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
Hoşgeldin Canim benim allah hayirli etsin bende ıstanbulda yaşıyorum ama mutlaka vardır ankaradan doktor bilen birileri
saol cnm ilglendgn için sen hangi hastaneye gdiyosn lina kadın dogum diye bi yer varmıs yenimahallede bilgin var mı [/QUTE]
Maalesef hiç ankarayi bilmem duymadım da öyle bi hastane :-( ben istanbulda kartalda umut hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum
bulantı ve baş dönmesi kaçıncı haftada başladı acaba?
Ov senin ki daha fazla :)) geçerrr geçer :)) olumsuz düşünme
vallahi pek geçicek gibi durmuo ama tabii olumsuzu çağırmamk lazım :)
Olumlu düşün bebiş için..... bende bu hafta çok kötüym ama napalım bebişler için herşey