• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelik:s

vajinal mi duydun üstten duymuyunca demişsin cnm inşallh cnm

Evet üsten duymadık doktor istersen vajinalb bakalim dedi bende olur dedim içinden duydu geçen haftada üstten duyduk kalp atışlarını ekranda görebiliyorsun çok Guzel birşey

Evet üsten duymadık doktor istersen vajinalb bakalim dedi bende olur dedim içinden duydu geçen haftada üstten duyduk kalp atışlarını ekranda görebiliyorsun çok Guzel birşey

hmmm inşallh bnmde duyulur yerimmm ben onu yaa çok tatlıdır başlıca bir mucizeler bebişler rabbimin bize verdiği en büyük nimet kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm

hmmm inşallh bnmde duyulur yerimmm ben onu yaa çok tatlıdır başlıca bir mucizeler bebişler rabbimin bize verdiği en büyük nimet kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm[/QUOT
Evet büyük mucize allahın hikmeti ...inş 25 yaşındayim ve birbuçuk yıllık evliyim Canim ... Sen peki ?

hmmm inşallh bnmde duyulur yerimmm ben onu yaa çok tatlıdır başlıca bir mucizeler bebişler rabbimin bize verdiği en büyük nimet kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm[/QUOT
Evet büyük mucize allahın hikmeti ...inş 25 yaşındayim ve birbuçuk yıllık evliyim Canim ... Sen peki ?

bende birbuçuk olucak işte 21 yaşındayım martta girdimm nerelisin

Ohh içim rahatladı bian korktum ... Bende kontrol edeyim nerden bakmam gerekli banada soylermisiniz :-)
İnternetten baktım $Screenshot_2014-03-13-19-03-46.jpg bak ek te gönderdim canım :)

Back