• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelik:s

gündüzleri pek olmuyo sadece yemek cnm isteyerek yemiyorum hiçç midem bulanıyo ama çıkarmıyorum

Çıkaramama bendede var. Midem gündüz ve gece bulanıyo ama henüz kusma olmuyo...
Fakat öğrendiğim kadarıyla bebek büyürken bu mide bulantıları azalmasına yakın yanı aşermenin tam anlamıyla başlayacağı hafta kusma başlıyomuş ( tabi bu kusamayan ama sadece bulantısı olanlar için)

Benimde gunduz olmuyo gece ve sabah erken vakitlerde oluyor ... Ayni şekilde bende cikarmiyorum aşırı ogurme oluyor sadece

bnm sadece sabah Allahtan 5 te uyanıyorum eğer uyursam tekrar 11 de filan uyanıyorum o zmn pek olmuyo ama uyuyamazsam devam ediyo ben dün çıkardım azıcık eşim sesime uyanmış yazık içim gitti diyo sabah bana pide almış ye diye normalde severim yiyemem dedim kokusu bile acayip geldi

Çıkaramama bendede var. Midem gündüz ve gece bulanıyo ama henüz kusma olmuyo...
Fakat öğrendiğim kadarıyla bebek büyürken bu mide bulantıları azalmasına yakın yanı aşermenin tam anlamıyla başlayacağı hafta kusma başlıyomuş ( tabi bu kusamayan ama sadece bulantısı olanlar için)

Bende sadece ben çıkaramıyorum sanıyordum o zaman bu normal birşey ...

bnm sadece sabah Allahtan 5 te uyanıyorum eğer uyursam tekrar 11 de filan uyanıyorum o zmn pek olmuyo ama uyuyamazsam devam ediyo ben dün çıkardım azıcık eşim sesime uyanmış yazık içim gitti diyo sabah bana pide almış ye diye normalde severim yiyemem dedim kokusu bile acayip geldi

Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ... nBende

Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ...bende gün sayıyorum bulantı için ...aynı şekilde benim eşimde börek falan alıyor yiyemiyorum

Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ...bende gün sayıyorum bulantı için ...aynı şekilde benim eşimde börek falan alıyor yiyemiyorum

Bende de bu sabah süt kaynatırken oldu yinede zorla bıraz içtim. Mecbur bebişlerimizin beyni bu ilk üç ayda gelişiyo :))herşey onlar için

hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim:56:

hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim:56:

Walla bendede oldu çiğ köfte de yediğimde dünyalar benim olmuştu :)))) ama canım bişi istesede bn yem emeğe veya onu düşünmemeye çalışıyorum. Malum kg. Dan çok korkuyorum

hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim:56:[/Q

Ooooo masaallah :-) h.cevizi çok faydalı Ye tabi ama çok kaçırma :-) benim altıncı haftada falan yemek yemem durdu herşeyden az az yedim coktum resmen mesela suanda sorsan canım hiç birşey çekmez ama bi kere can erigi çekti canım ...

ben diyetisyen eşliğinde hamileliğimi sürdürcem oda sabah akşam süt yazmış ama ben soğuk seviyorum bide şekersiz şeker kullanmıyorum da
Ay bende düşünmüyp değilim diyetisyen ama uyamam gibi geliyor bns. Süt bnde şekersiz ve soğuk seviyorum. Ama şu sıra eşim grip bnmde boğazlarım hafıf acıyo o yüzden sıcak içyim dedim ama içmez olaydım :51::54:

Walla bendede oldu çiğ köfte de yediğimde dünyalar benim olmuştu :)))) ama canım bişi istesede bn yem emeğe veya onu düşünmemeye çalışıyorum. Malum kg. Dan çok korkuyorum

cnn bişey istedimi ye cnm bebeğin allah korusun biryerine bişey olur kv anlattı geçen akrabaları varmış kadın bişey istemiş eşide almamış bebek doğmuş hertarafı benek benek miş ölmüş sonra allah korusun balım sen istediklerini ye sakın kaçınma doğunca verirsin

cnn bişey istedimi ye cnm bebeğin allah korusun biryerine bişey olur kv anlattı geçen akrabaları varmış kadın bişey istemiş eşide almamış bebek doğmuş hertarafı benek benek miş ölmüş sonra allah korusun balım sen istediklerini ye sakın kaçınma doğunca verirsin

Orası öyle ama o ona bağlı değilmiş .... şimdi faydalı nişi oldu mu eşimr dıyorum ama karbonhıdratlar fln oldu mu istemiyorum. Araştırdım çünkü aslındada aşermenin bebeğe etki si yokmuş

Back