- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
Inanamıyorum aynı şekilde bu sabah yedide banyoya zor attım kendimi :-( herşeyi çekiyorum ama bulantı beni bezdiriyor bazen
gündüzleri pek olmuyo sadece yemek cnm isteyerek yemiyorum hiçç midem bulanıyo ama çıkarmıyorum
gündüzleri pek olmuyo sadece yemek cnm isteyerek yemiyorum hiçç midem bulanıyo ama çıkarmıyorum
Benimde gunduz olmuyo gece ve sabah erken vakitlerde oluyor ... Ayni şekilde bende cikarmiyorum aşırı ogurme oluyor sadece
Çıkaramama bendede var. Midem gündüz ve gece bulanıyo ama henüz kusma olmuyo...
Fakat öğrendiğim kadarıyla bebek büyürken bu mide bulantıları azalmasına yakın yanı aşermenin tam anlamıyla başlayacağı hafta kusma başlıyomuş ( tabi bu kusamayan ama sadece bulantısı olanlar için)
Benimde gunduz olmuyo gece ve sabah erken vakitlerde oluyor ... Ayni şekilde bende cikarmiyorum aşırı ogurme oluyor sadece
bnm sadece sabah Allahtan 5 te uyanıyorum eğer uyursam tekrar 11 de filan uyanıyorum o zmn pek olmuyo ama uyuyamazsam devam ediyo ben dün çıkardım azıcık eşim sesime uyanmış yazık içim gitti diyo sabah bana pide almış ye diye normalde severim yiyemem dedim kokusu bile acayip geldi
Çıkaramama bendede var. Midem gündüz ve gece bulanıyo ama henüz kusma olmuyo...
Fakat öğrendiğim kadarıyla bebek büyürken bu mide bulantıları azalmasına yakın yanı aşermenin tam anlamıyla başlayacağı hafta kusma başlıyomuş ( tabi bu kusamayan ama sadece bulantısı olanlar için)
Bende sadece ben çıkaramıyorum sanıyordum o zaman bu normal birşey ...
bnm sadece sabah Allahtan 5 te uyanıyorum eğer uyursam tekrar 11 de filan uyanıyorum o zmn pek olmuyo ama uyuyamazsam devam ediyo ben dün çıkardım azıcık eşim sesime uyanmış yazık içim gitti diyo sabah bana pide almış ye diye normalde severim yiyemem dedim kokusu bile acayip geldi
Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ... nBende
Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ...bende gün sayıyorum bulantı için ...aynı şekilde benim eşimde börek falan alıyor yiyemiyorum
Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ... nBende
inşallh geçer cnm benm annem 5 ayıma kadar çektim sende banyoda uyuyakalıyodum diyo
Aynen normal benim ablam ilk gebeliğinde sadece 1 kere çıkardı mesela.... bıraz bu yapı ile alakalı hepimiz aynı şeyleri yaşa mıyoruz malesef. Bünyeden bünyeye değişiyor:))Bende sadece ben çıkaramıyorum sanıyordum o zaman bu normal birşey ...
Aynen normal benim ablam ilk gebeliğinde sadece 1 kere çıkardı mesela.... bıraz bu yapı ile alakalı hepimiz aynı şeyleri yaşa mıyoruz malesef. Bünyeden bünyeye değişiyor:))
Inş en kisa zamanda atlatiriz bulantı olayını ... Bidiklar için cekicez
Anladım biliyorum allah hepimize yardım etsin az kaldı gecicek inş ...bende gün sayıyorum bulantı için ...aynı şekilde benim eşimde börek falan alıyor yiyemiyorum
Bende de bu sabah süt kaynatırken oldu yinede zorla bıraz içtim. Mecbur bebişlerimizin beyni bu ilk üç ayda gelişiyo :))herşey onlar için
hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim
Bende de bu sabah süt kaynatırken oldu yinede zorla bıraz içtim. Mecbur bebişlerimizin beyni bu ilk üç ayda gelişiyo :))herşey onlar için
ben diyetisyen eşliğinde hamileliğimi sürdürcem oda sabah akşam süt yazmış ama ben soğuk seviyorum bide şekersiz şeker kullanmıyorum da
hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim
Walla bendede oldu çiğ köfte de yediğimde dünyalar benim olmuştu :)))) ama canım bişi istesede bn yem emeğe veya onu düşünmemeye çalışıyorum. Malum kg. Dan çok korkuyorum
hiç cnm bişey istedimi ben hamile olduğumu öğrenmeden survivor izliyodum aklıma Hindistan cevizi vurdu aradık bulamamıştık boşver demiştim eşime hamile olduğumu öğrenince aradık bulduk sonra yedim ama bi güzel geldi hiç sorma bir tane yedim[/Q
Ooooo masaallahh.cevizi çok faydalı Ye tabi ama çok kaçırma benim altıncı haftada falan yemek yemem durdu herşeyden az az yedim coktum resmen mesela suanda sorsan canım hiç birşey çekmez ama bi kere can erigi çekti canım ...
Ay bende düşünmüyp değilim diyetisyen ama uyamam gibi geliyor bns. Süt bnde şekersiz ve soğuk seviyorum. Ama şu sıra eşim grip bnmde boğazlarım hafıf acıyo o yüzden sıcak içyim dedim ama içmez olaydımben diyetisyen eşliğinde hamileliğimi sürdürcem oda sabah akşam süt yazmış ama ben soğuk seviyorum bide şekersiz şeker kullanmıyorum da
Walla bendede oldu çiğ köfte de yediğimde dünyalar benim olmuştu :)))) ama canım bişi istesede bn yem emeğe veya onu düşünmemeye çalışıyorum. Malum kg. Dan çok korkuyorum
cnn bişey istedimi ye cnm bebeğin allah korusun biryerine bişey olur kv anlattı geçen akrabaları varmış kadın bişey istemiş eşide almamış bebek doğmuş hertarafı benek benek miş ölmüş sonra allah korusun balım sen istediklerini ye sakın kaçınma doğunca verirsin
Inş benimde canim birşeyler çeker ... Yemek düşününce bile midem bulanıyor
Ay bende düşünmüyp değilim diyetisyen ama uyamam gibi geliyor bns. Süt bnde şekersiz ve soğuk seviyorum. Ama şu sıra eşim grip bnmde boğazlarım hafıf acıyo o yüzden sıcak içyim dedim ama içmez olaydım
ahhh kıyamam yanaşma eşine fazla ilaçta alamassın şimdi zaten yasaklıyız onlara
cnn bişey istedimi ye cnm bebeğin allah korusun biryerine bişey olur kv anlattı geçen akrabaları varmış kadın bişey istemiş eşide almamış bebek doğmuş hertarafı benek benek miş ölmüş sonra allah korusun balım sen istediklerini ye sakın kaçınma doğunca verirsin
Orası öyle ama o ona bağlı değilmiş .... şimdi faydalı nişi oldu mu eşimr dıyorum ama karbonhıdratlar fln oldu mu istemiyorum. Araştırdım çünkü aslındada aşermenin bebeğe etki si yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?