• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

Ben 11 haftalikken kürtaj oldum kalbi durduğu için.kan pihtilasmasi olduğu anlaşıldı. Şimdi 20 haftalık hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Bunun için özel bi test mi yapıldı ? Biz de patolojiye yolladık ama kromozom Analizi için dediler . Bu hamileliğinde Nasıl bir yol izledin ? Bi tedavi süreci yaşadın mı ? Tam olarak ne oluyor kan pıhtılaşması ?

Biliyorum canım Allah hepimize sabir versin
Benim hiç halim yok daha bayram temizliği var bnm elim ayağam tutmuyor
Haftaya cuma da kontrolüm var bakalım kaç ay korunmam gerekecek sana ne dedi doktorun cnm
Bana da 1 hafta sonra gel kontrole dedi doktorum . İlaçlarını kullanıyorum şimdilik arada bi Ağrı'm oluyor . Bir de leke şeklinde koyu renkli hafif kanamalar.

Bunun için özel bi test mi yapıldı ? Biz de patolojiye yolladık ama kromozom Analizi için dediler . Bu hamileliğinde Nasıl bir yol izledin ? Bi tedavi süreci yaşadın mı ? Tam olarak ne oluyor kan pıhtılaşması ?
Benim de pataloji sonucunda bir anormallik yok denmisti.Daha önce de bir düşüğüm olduğu için ozele gitmeyi tercih ettim kurtajdan sonra.Dr.um kandan bakılan genetik test istedi.onda çıktı pihtilasma olduğu.coraspin ve folidoce kullanmaya başladım.hamile kaldigimda da clexane iğneye başladık.ilaç ve iğne tedavisiyle 20. Haftaya kadar geldim.kan pihtilasmasi olduğunda gebelik ilk aylarda normal seyrinde ilerliyor,bebek büyümeye başladıkça pihtilasmadan dolayı yeterince kan gitmediginden buyuyemiyor ve tedaviye baslanmazsa kalbi duruyor.

Ben varım ilk düşüğüm 10 haftalık kalbi durdu. Başından beri geri geliyordu. 2. İşe 6 haftalıktı kese bile oluşmadan düştü. 2.den sonra sadece 1 ay korundum. Sonra yine hamileydim. Şuan sayılı günler kaldı. İnş. Sağlıkla kucağımiza alırız. Sana tavsiyem çok dr a gidip kafanı bulandirma. Bir Dr a güven ve onunla devam et. Üzülüyorsun eminim ama asla umutsuzluğa kapılma allah büyük ve hayat mucizelerle dolu; )

Ilk cocugunu kalp atisi durmasi ,gelişim geriliği gibi kaybedip de 2. yi saglikli doguran cok ama tam tersi de mevcut takildi mi takilan benim gibi .3 gebeligim oldu arka arkaya hepsinin kalbi durdu .gelisim geriligi oldu .8 haftalik iken alindi.yapacak hir sey yok arastirmalari yapip yilmadan usanmadan deneyecegiz .

Ilk cocugunu kalp atisi durmasi ,gelişim geriliği gibi kaybedip de 2. yi saglikli doguran cok ama tam tersi de mevcut takildi mi takilan benim gibi .3 gebeligim oldu arka arkaya hepsinin kalbi durdu .gelisim geriligi oldu .8 haftalik iken alindi.yapacak hir sey yok arastirmalari yapip yilmadan usanmadan deneyecegiz .
Biz patolojiye yolladık . Sorun neyse araştırıyoruz . Eşim ile genetik testlerimizi bile yaptırmayı düşünüyoruz . Tabi bi noktadan sonra Allah'ın takdiri . Zor ama yapacak hiçbirşey yok . :(

Ben varım ilk düşüğüm 10 haftalık kalbi durdu. Başından beri geri geliyordu. 2. İşe 6 haftalıktı kese bile oluşmadan düştü. 2.den sonra sadece 1 ay korundum. Sonra yine hamileydim. Şuan sayılı günler kaldı. İnş. Sağlıkla kucağımiza alırız. Sana tavsiyem çok dr a gidip kafanı bulandirma. Bir Dr a güven ve onunla devam et. Üzülüyorsun eminim ama asla umutsuzluğa kapılma allah büyük ve hayat mucizelerle dolu; )
Benimkinin gelişimi çok iyidi . Doktor ilk kontrolde kalp atışlarını çok sağlıklı buldu . Kesen tutunma yeri de harika demişti . Kalbi durduğunda bile doktor tam haftasına ölçüm yaptı . Ebatları iyidi . Eli kolu herşeyi oluşmuştu yavrumun . Ama erken veda etti . İnşallah ümit çok deneyeceğiz yılmadan .

Patol
Biz patolojiye yolladık . Sorun neyse araştırıyoruz . Eşim ile genetik testlerimizi bile yaptırmayı düşünüyoruz . Tabi bi noktadan sonra Allah'ın takdiri . Zor ama yapacak hiçbirşey yok . :KK43:
Aslinda patolojiye gondermek dusukten sonra rutin bir seydir ..önemli olan dusugun genetige yollanmasi kimi doktorlar gondermeyi teklif etmiyorlar tabi ordan da her zaman saglikli bilgiler alinmayabilir ama ben gonderdim saglikli bir gebelikmiş genetik ozru yokmus

Arkadaşlar merhaba , ilk gebeliğimdi ve 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu . Kürtajla aldı doktor . Patolojiye yolladık ama mol gebelik olma ihtimali yüksek . 7+3 te kalp atışlarını duymuştuk ve gayet sağlıklıydı . Tek anormal şey beta hcg 3-4 kat artıyordu . Ve son dönemde birşeye çok üzülmüştüm . Bu durumu yaşayanınız ve daha sonra sağlıklı hamilelik geçireniniz var mı ? Ya da çocukları olan? Lütfen yardım .
Canım bende 1 kalp atışı alamamak birde kimyasal olmak üzere 2 düşük yaşadım genetik testler yapıldı şu anda tekrar hamileyim bi nedenini araştırın derim tabi nedensiZ de olabilir takdiri ilahi inşallah en kısa sürede iyi haberler alırsın

Kızlar yeni duyduğum birşey daha var . Sübyan diye birşey söylüyorlar :/ ben de hamileyken kötü rüyalar görüyordum ve bir gece karabasan basmıştı .

Canım bende 1 kalp atışı alamamak birde kimyasal olmak üzere 2 düşük yaşadım genetik testler yapıldı şu anda tekrar hamileyim bi nedenini araştırın derim tabi nedensiZ de olabilir takdiri ilahi inşallah en kısa sürede iyi haberler alırsın
Can'ım yarın kontrolüm var . Patolojiden sonuç ne Zaman gelir hiç bilmiyorum . Siz genetik testleri Nasıl yaptırdınız? Benim sadece annem bana hamileyken bir ilaç kullanmış ve o yüzden bir elimin parmakları tam gelişmemiş . Ama bu genetik olmuyormuş .

Can'ım yarın kontrolüm var . Patolojiden sonuç ne Zaman gelir hiç bilmiyorum . Siz genetik testleri Nasıl yaptırdınız? Benim sadece annem bana hamileyken bir ilaç kullanmış ve o yüzden bir elimin parmakları tam gelişmemiş . Ama bu genetik olmuyormuş .
Çünkü normal bi yapıya sahipken bir ilaç gelişimi engellemiş .

Hastsneye göre değişir ben o dönemde patoloji labında çalıştığım için arkadaşlar acil çıkarmışyı sanırım 10 güne çıkıyır benim ilk kalbi atmadığından kürtajla dlınan parca tıbbı genetiğe gönderilmilti ikincide kimyasal olunca kendim gittim zaten dosyam vardı eşim ve benden kan alındı karyotip analizi ve pıhtılaşmaya bskıldı bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum şu anda inşallah sende yakın zamanda olumlu yanıt alursın

Hastsneye göre değişir ben o dönemde patoloji labında çalıştığım için arkadaşlar acil çıkarmışyı sanırım 10 güne çıkıyır benim ilk kalbi atmadığından kürtajla dlınan parca tıbbı genetiğe gönderilmilti ikincide kimyasal olunca kendim gittim zaten dosyam vardı eşim ve benden kan alındı karyotip analizi ve pıhtılaşmaya bskıldı bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum şu anda inşallah sende yakın zamanda olumlu yanıt alursın
İnşallah Can'ım benim . Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . Hayırlı uzun sağlıklı ömrünüz olsun . Bizim de yüzümüzü güldürsün Rabbim .

İnşallah Can'ım benim . Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . Hayırlı uzun sağlıklı ömrünüz olsun . Bizim de yüzümüzü güldürsün Rabbim .
Amin canım inşallah şu mübarek günlerde Allah isteyen herkese nasip etsin ben çok üzülmüştüm rüyalarıma giriyordu en umudumu yitirdipim anda hamile oldupumu ögrendim psikoloji çok öbemki

Amin canım inşallah şu mübarek günlerde Allah isteyen herkese nasip etsin ben çok üzülmüştüm rüyalarıma giriyordu en umudumu yitirdipim anda hamile oldupumu ögrendim psikoloji çok öbemki
Benim de psikolojim şu sıralar pek normal değil .herkes birşey söylüyor . İyice kafamı yoruyorum . Şundan mı bundan mı oldu diye işin içinden çıkamıyorum . Kötü rüyalar görüyorum . Bir de bu bedensel engelime kafa yoruyorum . Hiç genetiğimde alakası olmamasına rağmen . Yani karmakarışığım .

Back
X