• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk evlilik yıldönümü

Ah aahhh balayına bile gitmedik ki maddiyattan.. Biz biraz evlenmek zorunda kaldığımız için aniden oldu herşey
Hımm anladım canım ama başta belirtmeliydin bunları. Şahsen ben kayınvalıdem evde dışarda bıseyler yapmak istedigin için öyle önerilerde bulundum. Başta yazsaydın yazmazdım öyle kaçamak.

Hımm anladım canım ama başta belirtmeliydin bunları. Şahsen ben kayınvalıdem evde dışarda bıseyler yapmak istedigin için öyle önerilerde bulundum. Başta yazsaydın yazmazdım öyle kaçamak.
Valla herkes haklı olarak isyan etmiş bende yeni konu açıp belirttim 😁

Eşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira
Öyleyse ikinizin de sevdiği masrafsız bişey düşünmelisiniz. Ben her zaman piknikten yanayım . İkinci evlilik yildonumumuzde kokoreç yemeğe gitmiştik yarım ekmek😁.
Maaşınız gerçekten çok az Allah kolaylık versin öncelikle inşallah feraha çıkacağınız zamanlar en kısa sürede gelir.
Bence piknik en mantıklısı evde yiyeceğiniz yemekleri hazırlayın en yakın açık alana gidin. Kv yi de alın bence çünkü bu şartlarda evlenmissinjz ve onun evinde kalıyorsunuz muhtemelen böyle bi günde başbaşa vakit geçirmek tabiki hakkınız ama kendisini kötü hisseder. Neticede size evini açmış . Siz geceyi odanızda güzel bitirin. Maddi zorluklar geçiyo inanın hatta öyle bi geçiyo ki nasıl geçtiğini anlamiyosunuz ve dönüp bakınca vay be ben ne günler görmüşüm diyosunuz

Şöyle ki maddiyat iyi olmadığı için ailem istemedi evliliği kendi istedikleri kişiyle de evlenmem deyince beni bu kapıya alın size hediyem olsun diye bırakıp gittiler en ucuz şekilde evlendim yatak odası takımı hariç herşey düğün takılarıyla ödendi sıfırı yani
Allah o ailene ne hakediyorsa onu yaşatsın inşallah.

Böyle bir evliliğin yıl dönümünü kutlamak bile saçma o zaman.

Çocuk musunuz?
Yoo değiliz bu evliliğe itildim diye yerine mahrum kaldım herşey den bu ilk kutlamalar da ömür boyu hafızada kalacak şeyler

Öyleyse ikinizin de sevdiği masrafsız bişey düşünmelisiniz. Ben her zaman piknikten yanayım . İkinci evlilik yildonumumuzde kokoreç yemeğe gitmiştik yarım ekmek😁.
Maaşınız gerçekten çok az Allah kolaylık versin öncelikle inşallah feraha çıkacağınız zamanlar en kısa sürede gelir.
Bence piknik en mantıklısı evde yiyeceğiniz yemekleri hazırlayın en yakın açık alana gidin. Kv yi de alın bence çünkü bu şartlarda evlenmissinjz ve onun evinde kalıyorsunuz muhtemelen böyle bi günde başbaşa vakit geçirmek tabiki hakkınız ama kendisini kötü hisseder. Neticede size evini açmış . Siz geceyi odanızda güzel bitirin. Maddi zorluklar geçiyo inanın hatta öyle bi geçiyo ki nasıl geçtiğini anlamiyosunuz ve dönüp bakınca vay be ben ne günler görmüşüm diyosunuz
Hayır canım ne işi var yanımda zaten sürekli dibimizde bari özel günlerde başbaşa kalalım evini açmak zorundaydı çünkü kendisi bu bölmeyi size verecem hiç de karışmam dediği için aileme nişan konusu açtım ve bu durumdayım

Evlilik yildonumunden daha büyük sorunlarınız var.
850 TLye mi çalışıyorsunuz? Sigortanız falan var mı?
Evet sınav önemli ama hem çalışıp hem sınava hazırlanan insanlar bir sürü var. Eşiniz acilen iş bulsun ve kendi düzeniniz için birikime başlayın.

O kadar çektim ki kendisinden kaç defa evi bırakıp gittim ama gidecek kapı olmayınca geri döndüm mecbur
Bende 6 ay kaldım ve yine şanslısın tek kv var evde benim 2 görümce 2 kayın kayinpeder kayinvalide hep beraber yaşadık illallah ettim namusuna iftira attılar telefonuma karıştılar uyumama karıştılar çocuk yapmam bile yasaktı 😂 diğer gelini gözümün önünde öpüp seviyorlardı dayanamadım gittim annemin evine ayrılmak istiyorum diye 3 ay ayrı kaldıktan sonra eşim evi ayırdı beni aldı yanına şuan da hala bazen laf yapıyorlar eşim çok şükür cevaplarını vermeye başladı beni savunmaya başladı

Bende 6 ay kaldım ve yine şanslısın tek kv var evde benim 2 görümce 2 kayın kayinpeder kayinvalide hep beraber yaşadık illallah ettim namusuna iftira attılar telefonuma karıştılar uyumama karıştılar çocuk yapmam bile yasaktı 😂 diğer gelini gözümün önünde öpüp seviyorlardı dayanamadım gittim annemin evine ayrılmak istiyorum diye 3 ay ayrı kaldıktan sonra eşim evi ayırdı beni aldı yanına şuan da hala bazen laf yapıyorlar eşim çok şükür cevaplarını vermeye başladı beni savunmaya başladı
Her zaman söylemişimdir önemli olan eşin tavrı en önemlisi

Amin valla esin bir işe girsin borçla ikinci el Alin kendi eviniz olsun biz 15 bine evi duzduk herşeyi ile beyaz eşyalarım 0 TV 0 halı ve mutfak eşyalarım sıfır sadece koltuk takımı yatak odası perdeler vs hepsi ikinci el yeni gibi kimse anlamıyor ikinci el olduğunu tam bir yeni gelin evi evim çok şükür eşinin mesleği var mı

Back
X