İlk evlilik yıldönümü

Bizde evlilik yildonumunden bir hafta sonra gittik maaş gününe getirdik fazla acilmak istemedik şile tarafinda küçük bir pansiyonda kaldık bir gece gezdik eğlendik hemde hicc oyle pahalı yerlerden değil 150 TL ye bir gece kaldık ve sanırım evlendigimden beri en güzel gecirdigim geceydi öyle birşey yapabilirsiniz hem uyguna gelir kv evdeyken birşey yapamazssiniz ben 6 ay zor dayandım da anamın evine gitmiştim :KK17::KK53:

Tatil meselesini çok buyutenler var ilk evlilik yıldönümü bence özel birşeyler yapılması gerekiyor zaten 1 yıl boyunca kv ile yaşıyor bir gün bile olsa eşi ile biryerde yalnız kalmak o kadar iyi gelicekki evlilikleri tazelenicek biz de aylık 20 bin TL kazanmiyoruz bizimde kazandığımız belli ama ayağımızı yorganimiza göre uzatıyoruz herkes ayağını yorganına göre uzatır çıkın srtik su düşünceden ayrıca eve korona var virüs var sakin yerler çok var biz eşimle gittiğimiz otel uygun ve temizdi araba ile gezdik kimseye temas etmedik mis gibi uyguna tatilimizi yaptık geldik evimize

Ya bunlar nasıl veriler allahaşkına 😂Allahtan tüik var da üşenmedim baktım geçtiğimiz yıl 3.çeyrekte 10 milyon kişi seyahate çıkmış. Bunların da %18i gezi amaçlı. %67 yakınlarına ziyaret için seyahat etmiş. Ha bu arada bu seyahate çıkanlar da en çok akraba ve arkadaş evinde kalmışlar kredi çekip otellerde değil.

Ülkenin %80i tatile çıkmayı bırak deniz bile görmemiştir muhtemelen. Millet yemek için ekmek bulamıyor konuştuğumuz konulara bak gerçekten 🤦🏻‍♀️
:KK9:
Bu ara herkes verilerle konuşuyor. Ama verilerin kaynağı ne o önemli.
Bence %10 tatile gidiyor al sana veri😂

Son düzenleme:
Ya bunlar nasıl veriler allahaşkına 😂Allahtan tüik var da üşenmedim baktım geçtiğimiz yıl 3.çeyrekte 10 milyon kişi seyahate çıkmış. Bunların da %18i gezi amaçlı. %67 yakınlarına ziyaret için seyahat etmiş. Ha bu arada bu seyahate çıkanlar da en çok akraba ve arkadaş evinde kalmışlar kredi çekip otellerde değil.

Ülkenin %80i tatile çıkmayı bırak deniz bile görmemiştir muhtemelen. Millet yemek için ekmek bulamıyor konuştuğumuz konulara bak gerçekten 🤦🏻‍♀️
Ben de haberlerde izlemiştim İstanbul da yaşadığı halde deniz görmeyen 300.000 e yakın çocuk olduğu. Kaldıki bunlar tatile gidecek. Benim baba tarafım hiç tatil yapmaz mesela. Tatil denen şey onlar için yazları köye gitmek. Hepsinin de maddi durumu iyidir. Bir dönem Çalıştığım köy okulunda 200 küsür öğrenci vardı. Her sene tatil başında sorardım neler yaptınız diye. Tatile gittik diyen 3-5 kişi olurdu. O da şehir merkezindeki akraba ziyareti. Yaş ortalaması 14 olup hiç deniz görmemiş bir sınıfım vardı. Gerçekler acı ülkenin büyük bir kısmının tatil anlayışı sadece akraba gezmesi. Nerde kredi çekip tatile gidecek değil mi?

kaynanaya hediye alın ne de olsa onun da ilk evlilik yıldönümü oluyor aynı evde yaşadığınız için :KK53:
Kız nikah günü yıldönümü de işten geldiğim gibi sokakta oturuyordu gel gel öpeyim seni oğluma aldım bugün dedi ve beni kutladı :olamaz:

Ağva, Abant veya Sapanca da güzel bir otelde yer ayırt. Ah ne güzeldir şimdi oralar. Gidin bi gece kalın başbaşa
Ah aahhh balayına bile gitmedik ki maddiyattan.. Biz biraz evlenmek zorunda kaldığımız için aniden oldu herşey

Kayin valide belki anlayisliysa bir gunlugune bi tanidikda veyada kizinda kala bilir eyer anlatirsniz anlarsa o ozel gununuzu benim esim olsa cikmazda disari otelede gitmez ayirtsamda yer ben sizin durumunuzda olsam yapcagim tek sey olur bi pasta yaptiririm hediyesini alirim kendi odamda kendimce kutlamaya calisirim en azindan
Kaynanam gitmez Bi yere zaten virüs var diye oğlanlar yasak koymuş kendisine evden çıkmayacak diye

Maddi durumunuzu ve yaşam tarzınızı yazsaydınız daha sağlıklı önerilerde bulunurduk aslında.
Şöyle ki maddiyat iyi olmadığı için ailem istemedi evliliği kendi istedikleri kişiyle de evlenmem deyince beni bu kapıya alın size hediyem olsun diye bırakıp gittiler en ucuz şekilde evlendim yatak odası takımı hariç herşey düğün takılarıyla ödendi sıfırı yani

Asgari ücret 2300 lira. Yani belki verir tabiki konu sahibi ama ben maddi durumu yerinde olan kimsenin kayınvalidesiyle oturacağını düşünmediğim için bana fazla geldi bu öneriler.
Eşim kpssye hazırlanıyor sınav 25 Ekim büyük ihtimal sınavdan sonra kutlarız benim de aylığım 850 lira 🤷🏻‍♀️

Siz kendi yaşam şartlarınızla bakıyorsunuz olaya bence :) Herkes olaya bizim baktığımız yerden bakmıyor gecelik 300 400 lira parası olsa dahi verecek kaç kişi vardır konu sahibi gelenekselliğinde yaşayan? Ekmek yoksa pasta yesinler tarzı bi öneri olmuş sizinki. Ama tabi belli ben yanılıyorumdur sizin dediğinizi mantıklı bulur yapar konu sahibi. Konuyu açmış gitmiş ceremesi bana kaldı konunun 🤪
Bu kadar cevap geleceğini tahmin edemedim 😁 aylığım 850 lira eşim çalışmıyor şu an kpss ye çalışıyor 25 Ekim sınavı

Bizde evlilik yildonumunden bir hafta sonra gittik maaş gününe getirdik fazla acilmak istemedik şile tarafinda küçük bir pansiyonda kaldık bir gece gezdik eğlendik hemde hicc oyle pahalı yerlerden değil 150 TL ye bir gece kaldık ve sanırım evlendigimden beri en güzel gecirdigim geceydi öyle birşey yapabilirsiniz hem uyguna gelir kv evdeyken birşey yapamazssiniz ben 6 ay zor dayandım da anamın evine gitmiştim :KK17::KK53:
O kadar çektim ki kendisinden kaç defa evi bırakıp gittim ama gidecek kapı olmayınca geri döndüm mecbur

Keşke çalışıyor musunuz onu da belirtseydiniz yani az çok ekonomik durumunuz nasıl ona göre tercihler sunulur. Arkadaşlar biseyler önermiş onlar zaten oldukça maliyetli. Pansiyon bile tutsanız o aylık fatura ödemeleri vs gecikir ekonomik durumunuz iyi değilse.
Ben daha masrafsız önerilerde bulunmaya calisicam. Eğer eşiniz her gün eve geliyorsa bir gün öncesi giyeceği kıyafetlerin ceplerine falan küçük küçük notlar yazın gün içinde farklı yerlerde bulabileceği notlar. Yani ön cepler ,arka cepler , gömlek cebi vs. Bugün sizin de evlilik yildonumunuz olduğunu unutmayın kendinizi yoracak , mutsuz edecek şeyler yapmayın. Kv keşke başka yere gidebilse bir günlüğüne ama imkan yoksa yapacak bişey yok. Siz yatak odanızda küçük hazırlıklar yapabilirsiniz. Umarım kv densiz değildir de odanıza girmiyordur. Akşam başbaşa güzel bi yürüyüş yapabilirsiniz termos varsa çayınızı vs de koyun. Yanına atıştırmalık şeyler hazırlayabilirsiniz.

Aslında eşiniz işten çıkarken dışarda buluşup başbaşa piknik de yapabilirsiniz.

Keşke çalışıyor musunuz onu da belirtseydiniz yani az çok ekonomik durumunuz nasıl ona göre tercihler sunulur. Arkadaşlar biseyler önermiş onlar zaten oldukça maliyetli. Pansiyon bile tutsanız o aylık fatura ödemeleri vs gecikir ekonomik durumunuz iyi değilse.
Ben daha masrafsız önerilerde bulunmaya calisicam. Eğer eşiniz her gün eve geliyorsa bir gün öncesi giyeceği kıyafetlerin ceplerine falan küçük küçük notlar yazın gün içinde farklı yerlerde bulabileceği notlar. Yani ön cepler ,arka cepler , gömlek cebi vs. Bugün sizin de evlilik yildonumunuz olduğunu unutmayın kendinizi yoracak , mutsuz edecek şeyler yapmayın. Kv keşke başka yere gidebilse bir günlüğüne ama imkan yoksa yapacak bişey yok. Siz yatak odanızda küçük hazırlıklar yapabilirsiniz. Umarım kv densiz değildir de odanıza girmiyordur. Akşam başbaşa güzel bi yürüyüş yapabilirsiniz termos varsa çayınızı vs de koyun. Yanına atıştırmalık şeyler hazırlayabilirsiniz.

Aslında eşiniz işten çıkarken dışarda buluşup başbaşa piknik de yapabilirsiniz.
Eşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira

Back
X