• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk evlilik yıldönümü

Zaten sevgililer günü doğum günü falan hep kendi alıyor yemeğe değişik bişeyler olsun istedim 🤷🏻‍♀️
havalar halaa güzel.güzel bir piknik sepeti hazırla bulunduğunuz yerde varsa göl kıyısı güzel olur.poğaça kek içecek bir de ufak pasta al ya da yaptır.eşine de minik bir hediye al.yemek bitince el ele romantik gezersiniz yanınıza müzik dinleyeceğiniz bir şey de alın .kayınvalide ye hediye almak kısmı espriydi dikkate almayınnn :olamaz:

Eşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira
zor günler her ailede olur sırt sırta verilir ve aşılır.hani o kayınvalidenizi gereksiz bulmuşlar ta çoğu üye.bence bu sıkıntılı dönemde maddi manevi katkısı vardır kadının size.çok rahatsızlık verici bir tip de değilse huyuna gidin idare edin

:KK9:
Bu ara herkes verilerle konuşuyor. Ama verilerin kaynağı ne o önemli.
Bence %10 tatile gidiyor al sana veri😂
ben turizm lisans mezunuyum diyorum onlarca arkadaşım hem otel sahibi hem de oteller de yönetici diyorum tatile gidenler hep belli kesim.diğerleri belki ömründe 1 kez gidiyor ya da tatil bölgesinde akrabası yaşıyorsa sığıntı gibi onun evinde tatil yapabiliyor çocukların hatırına diyorum ben le iddialaşıyor halaaa.tatil yörelerin de zengin olmayan emekli alman ingiliz vs. kişilerin yazlıkları var tapulu.bir çok da ülke gezmişler sohbetlerimiz de öğreniyoruz .bizim ülke de hangi emekli yurtdışına çıkıyor tatil için ya da yazlığı var başka ülke de kendi ülkesin de olanların bile sayısı belli.yüksek gelir elde edip emekli olanların var yazlığı sadece.ülke de orta sınıf kalmamış zengin ve fakir var deniliyor orta sınıf halaa var mesela bizzz:KK53:.15 ila 20 bin bandında.fakir değiliz ama zenginmiyiz şimdi bizz yoooooo.

Son düzenleme:
zor günler her ailede olur sırt sırta verilir ve aşılır.hani o kayınvalidenizi gereksiz bulmuşlar ta çoğu üye.bence bu sıkıntılı dönemde maddi manevi katkısı vardır kadının size.çok rahatsızlık verici bir tip de değilse huyuna gidin idare edin
İntihar etmeme sebep olup kocamdan boşatmaya hastaneden dönüp dikişli olduğum ayakta kalamadığım halde anneme de gidemiyorum ya kapıyı açmayıp arkadaşıma götür orda kalsın boşanacaksınız diyorum diyen Bi tip sence nasıl zararlı mı 😁

havalar halaa güzel.güzel bir piknik sepeti hazırla bulunduğunuz yerde varsa göl kıyısı güzel olur.poğaça kek içecek bir de ufak pasta al ya da yaptır.eşine de minik bir hediye al.yemek bitince el ele romantik gezersiniz yanınıza müzik dinleyeceğiniz bir şey de alın .kayınvalide ye hediye almak kısmı espriydi dikkate almayınnn :olamaz:
Bizde Bi sahil var onda da pazar günü boş yer bulamazsın 😁

Almam ki zaten 😁 kendi bana alsın o kadar katlanıyorum ona 😁

11 ekimde yıldönümü ama kpss sınavı tam 2 hafta sonra olduğu için sınavdan sonra kutlamak istedim çünkü aklı ders çalışmada kalacak bende sonra kutlamayı teklif ettim ama hala Bi plan yok 😁🤷🏻‍♀️

Back
X