• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

kızlar bunlar nasıl isterseniz temin edebilirim hihoyyyt

daha çeşitleri var p.tesi koyarım diğerlerinide isterseniz :teytey:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $thumb.jpg
    $thumb.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 53
Abowww geçmişi oku oku bitmedi, benden sonra coşmuşsunuz, süpersiniz iyi güldüm hee :lepi:

:roflol:
sorumlusu kim bunların Azelya mı :delphin:
Yoldan çıkattı bizi sırnaşık şey

:kedi:Fena mı yaptım, beyler bayram etcek :roflol:
ama yaa almak istiorum soktunuz bikerem aklıma azelye ve amonra

Bence kesinlikle al, benim kafama fena yattı, kesinlikle alcam zemuszemus

kızlarr vaya süper bir site buldum bütün o aradğnz kostümler var .hostetes kolejli kıza liseliye kdr hemşire filan hemde model model veee en fazla 50 tl yaaa

Sağol canım burdan alcam ucuzmuş boshayallersmile

kız mutfak önlüğünü giysek çıplakkene daha etkili hemide bedeva bunların yarısı yok ki yawww...
derinss polis yapcak beni zatiii

Bak bu kesinlikle çok etkili, aynısını benimki bana dediydi, giyeriz bi ara dedim unuttum, haftasonu önlüklen sofra hazırlayım tam geliş saatinde :roflol:

Abowww geçmişi oku oku bitmedi, benden sonra coşmuşsunuz, süpersiniz iyi güldüm hee :lepi:

:kedi:Fena mı yaptım, beyler bayram etcek :roflol:

Bence kesinlikle al, benim kafama fena yattı, kesinlikle alcam zemuszemus

Sağol canım burdan alcam ucuzmuş boshayallersmile

Bak bu kesinlikle çok etkili, aynısını benimki bana dediydi, giyeriz bi ara dedim unuttum, haftasonu önlüklen sofra hazırlayım tam geliş saatinde :roflol:

allhhımm alemsin kısım yaaa mutfak önlüğüü:roflol: allh iiliğinizi versn emi sizin:roflol:
kısım 50 tl bile çok doğru düzgün bişide yok bunlarda.bn almıcam burdan.bak diğer sayafa nzlsam ın yaynlağı iki resm var ya gecelik o kırmızı kurdeleli olandan bnce süpr olur hizmetçi kıyfaeti fiatıda ii alcm bn onu.yanındaki pembeliden ise zati var bnde kocişim bayıldıaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

hehehe süpersiniz kızlar,bayıldım kışkırtıcı düşüncelerinize:jeyyar:
ben de 27 gün sonra ilk gecemde uygulayayım hehehe:jeyyar:-tatlicadiarzu-:roflol:

ben de 27 gün sonra ilk gecemde uygulayayım hehehe:jeyyar:-tatlicadiarzu-:roflol:

şişşt hayır sakın haa:olmaz: sn uyma daha bize annem sonra herif dicek sn nerden bilion böle şeyleri.öle dünden kocaya meraklısıymş gibi atlama herife ağırdan sat kendini bırak o sana işve cilve yapsın :D ilerleyen zamanlarda yaaprsın sn bunları ilk gece sakın yapim deme.yüzgörümlüğünüde unutma kız bn unutmştumda hemen atıvermiştim duvağı kafamdanaklinialirimsmile:roflol:

Ayyy olmas ilk geceden :roflol::roflol:İlk gece masum ol, içindeki şeytanı daha sonradan pörtletirsin canım :jeyyar:

şişşt hayır sakın haa:olmaz: sn uyma daha bize annem sonra herif dicek sn nerden bilion böle şeyleri.öle dünden kocaya meraklısıymş gibi atlama herife ağırdan sat kendini bırak o sana işve cilve yapsın :D ilerleyen zamanlarda yaaprsın sn bunları ilk gece sakın yapim deme.yüzgörümlüğünüde unutma kız bn unutmştumda hemen atıvermiştim duvağı kafamdanaklinialirimsmile:roflol:

Ayyy olmas ilk geceden :roflol::roflol:İlk gece masum ol, içindeki şeytanı daha sonradan pörtletirsin canım :jeyyar:

O bilir benim ne fena olduğumu,hiç masumluklar beklemez:jeyyar:

Back