- Konu Sahibi blueangel1771
http://www.bursaicgiyim.com/?sid=77
komik bunlar kız kocalar için linke bakın
yuhh len bu neee nerelere girdn sn böleeedelikafadulden aayy çok utandım lenn:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.bursaicgiyim.com/?sid=77
komik bunlar kız kocalar için linke bakın
kızlar ben kaçar haftasonu olamıcam burda pazartesi görüşürüz öpüldünüz
yuhh len bu neee nerelere girdn sn böleeedelikafadulden aayy çok utandım lenn:kedi:
aynı site de yanda öle vardı bakiverdim merak işte naparsın neyse kızlar herkese kolay gelsin[/B]
hoşçakal canım kaydirigubbakcemile5
derinnsss bak bekliom bni polis yapçannkafamçokkarıştı
sen narinsin be bebişim..
lolita liseli kız vs daha uygun sana hihoyyyt
kızlar bunlar nasıl isterseniz temin edebilirim hihoyyyt
daha çeşitleri var p.tesi koyarım diğerlerinide isterseniz :teytey:
:roflol:
sorumlusu kim bunların Azelya mı
Yoldan çıkattı bizi sırnaşık şey
ama yaa almak istiorum soktunuz bikerem aklıma azelye ve amonra
kızlarr vaya süper bir site buldum bütün o aradğnz kostümler var .hostetes kolejli kıza liseliye kdr hemşire filan hemde model model veee en fazla 50 tl yaaa
kız mutfak önlüğünü giysek çıplakkene daha etkili hemide bedeva bunların yarısı yok ki yawww...
derinss polis yapcak beni zatiii
Abowww geçmişi oku oku bitmedi, benden sonra coşmuşsunuz, süpersiniz iyi güldüm hee :lepi:
:kedi:Fena mı yaptım, beyler bayram etcek :roflol:
Bence kesinlikle al, benim kafama fena yattı, kesinlikle alcam zemuszemus
Sağol canım burdan alcam ucuzmuş boshayallersmile
Bak bu kesinlikle çok etkili, aynısını benimki bana dediydi, giyeriz bi ara dedim unuttum, haftasonu önlüklen sofra hazırlayım tam geliş saatinde :roflol:
hehehe süpersiniz kızlar,bayıldım kışkırtıcı düşüncelerinize:jeyyar:
ben de 27 gün sonra ilk gecemde uygulayayım hehehe:jeyyar:-tatlicadiarzu-:roflol:
Ayyy olmas ilk geceden :roflol::roflol:İlk gece masum ol, içindeki şeytanı daha sonradan pörtletirsin canım :jeyyar:hehehe süpersiniz kızlar,bayıldım kışkırtıcı düşüncelerinize:jeyyar:
ben de 27 gün sonra ilk gecemde uygulayayım hehehe:jeyyar:-tatlicadiarzu-:roflol:
Ayyy olmas ilk geceden :roflol::roflol:İlk gece masum ol, içindeki şeytanı daha sonradan pörtletirsin canım :jeyyar:
şişşt hayır sakın haalmaz: sn uyma daha bize annem sonra herif dicek sn nerden bilion böle şeyleri.öle dünden kocaya meraklısıymş gibi atlama herife ağırdan sat kendini bırak o sana işve cilve yapsın ilerleyen zamanlarda yaaprsın sn bunları ilk gece sakın yapim deme.yüzgörümlüğünüde unutma kız bn unutmştumda hemen atıvermiştim duvağı kafamdanaklinialirimsmile:roflol:
Ayyy olmas ilk geceden :roflol::roflol:İlk gece masum ol, içindeki şeytanı daha sonradan pörtletirsin canım :jeyyar:
:kedi::roflol:O bilir benim ne fena olduğumu,hiç masumluklar beklemez:jeyyar:
O bilir benim ne fena olduğumu,hiç masumluklar beklemez:jeyyar: