• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

evett evete o benimm bennn kaydirigubbakcemile2 hergün sabah 7 de kalkıp süslenip püslenip işe geliorum kahvaltımıda hem araba kullanıp hem yiyorum yolda bayanssulusmile

harikasın canım :)
tebrik ederim,çalışan kadın olmak çok zor ben evde oturdukça daha iyi anlıyorum.
rahatım kafama göre takılıyorum ..

çalışan kadın olmak zor tabi de bazen ben de isyan bayraklarını çekip evimin kadını çocuklarımın anası olucam derken buluyorum kendimi.

aynen amonra cım.bnde bunalıyorum çok sabhın köründe kalk milletin derdini kahrını çek akşam eve git yemekti bulaşıktı sofraydı derken saat oluo 10 bi bakmşn bitmişsin.sıkılıyorum yeter artık diyorum ama olmuyor işte.belki ilerde bebek düşündüümde kesinlkle bırakmak istiyorum.karnım burnmda o halimle çalışabilceğimi sanmıyorum

aynen amonra cım.bnde bunalıyorum çok sabhın köründe kalk milletin derdini kahrını çek akşam eve git yemekti bulaşıktı sofraydı derken saat oluo 10 bi bakmşn bitmişsin.sıkılıyorum yeter artık diyorum ama olmuyor işte.belki ilerde bebek düşündüümde kesinlkle bırakmak istiyorum.karnım burnmda o halimle çalışabilceğimi sanmıyorum

ben de öyle düşünüyorum ama bi de çok sağlamcı bi insanım çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak ayrı bi güven rahatlık veriyo bana. ama çocuk olursa naparım bilmiyorum

ben de öyle düşünüyorum ama bi de çok sağlamcı bi insanım çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak ayrı bi güven rahatlık veriyo bana. ama çocuk olursa naparım bilmiyorum

bende aynı fikirdeyim ama el kadar bebeği de bırakıp gitmek onun ilklerini görememek ne biliyim ya birde hamilelğimzn zor geçtğini düşün insan nasıl çalışır ki o halde

ay ne bileyim ya. ben hamileliğim rahat geçerse doğuma kadar çalışmak istiyorum. sonrasında çalışamam heralde.
anneme bırakamam uzak... üstelik oda çalışıyo.
tanımadığım birine de emanet edemem.
dizimi kırıp oturup bakarım en azından kreşe gidene kadar diye düşünüyorum
anam daha çocuk yok ortada planlara bak

Back