• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

saol canım. Anne olunca kapıya mercedes isterim kafadan büyük girdin olaya dedim kocama:) iyi ki evlenmişim aşkımla

aç gözlüüü hatun seniibayanssulusmile bnde tek taş istiom diom bide böle otel gibi bir hastanede doğum yapim diom.bu gidişle çocuk filan yapmaz bu kocişler adamların gözleri korktu be :D
dün bnmkide dio eğer paşam yıldönümümüzde ps3 hediye alırsam hemen bana tektaş alırmış öle diookafamçokkarıştı

aç gözlüüü hatun seniibayanssulusmile bnde tek taş istiom diom bide böle otel gibi bir hastanede doğum yapim diom.bu gidişle çocuk filan yapmaz bu kocişler adamların gözleri korktu be :D
dün bnmkide dio eğer paşam yıldönümümüzde ps3 hediye alırsam hemen bana tektaş alırmış öle diookafamçokkarıştı

ps3 kuma olur başına ben söliimm.
laptopu aldıına pişman olcak benimki haberi yok.
nasıl kaldırcak beni başından bakalım

Ya kızlar hep böyle güzel şeyler yazın nişanlıyım 2 ay kaldı düğünüme hem çok mutluyum hem çok üzüntülü stresli yani öyle salak gibi dolaşıyorum ortalarda:)))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum bir arkadaşım demişti mutsuz insanlarla zaman geçirirsen sende mutsuz olursun diye, şimdi abimle eşi 1 yıllık evliler ve hep tartışıyolar onların sorunları yüzünden kendi nişanlılığımın tadını çıkaramıyorum onların evliliğini kendime genelliyorum ya benim evliliğimde böyle olacak diyorum gwelinlik almaya gittik geçen gün nişanlıma diyorum ki geçen yıl bu zamanlar abimin eşi için gelinlik bakıyoduk şimdiki hallerinie bak, ben bunu söyledikten sonra çok kızdı nişanlım ortada sorun yokken sorun buluyosun dedi ama ne yapayım evlenmeden önce çevremde bunları görmek evlilikten soğutuyo beni şimdi yazılarınızı okudum yıldönümler eşinizi hala çok sevmeniz çok mutlu olmanız falan çok iyi geldi bana da

hem seviyoruz hem kızıyoruz eşlere zaman zaman.
evlilik hep laylaylom değil malesef.
hiç kavga etmiyoruz tartışmıyoruz diyen abartır.
ev olan yerde oluyo böyle şeyler.
ama sevgimiz daha ağır geliyo
ufak tatsızlıkların yanında canım

Ya kızlar hep böyle güzel şeyler yazın nişanlıyım 2 ay kaldı düğünüme hem çok mutluyum hem çok üzüntülü stresli yani öyle salak gibi dolaşıyorum ortalarda:)))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum bir arkadaşım demişti mutsuz insanlarla zaman geçirirsen sende mutsuz olursun diye, şimdi abimle eşi 1 yıllık evliler ve hep tartışıyolar onların sorunları yüzünden kendi nişanlılığımın tadını çıkaramıyorum onların evliliğini kendime genelliyorum ya benim evliliğimde böyle olacak diyorum gwelinlik almaya gittik geçen gün nişanlıma diyorum ki geçen yıl bu zamanlar abimin eşi için gelinlik bakıyoduk şimdiki hallerinie bak, ben bunu söyledikten sonra çok kızdı nişanlım ortada sorun yokken sorun buluyosun dedi ama ne yapayım evlenmeden önce çevremde bunları görmek evlilikten soğutuyo beni şimdi yazılarınızı okudum yıldönümler eşinizi hala çok sevmeniz çok mutlu olmanız falan çok iyi geldi bana da

seni çok ii anlıyorum canımcım.bakma şuan böyleyiz yeri geldğinde birbirimzden kötüsü olmuyor.ne kavgalar ne kavgalar aman allhı.ama ii oldğmz günler tabikide çok.deli gibi seviyoruz birbirimizi hala.o kavgaalrdn sonra bile sımsıkı sarlıoruz birbirmize özür diliorz ve mışıl mışıl uyuyoruz.snn stresini sıkntını anlıorum hepimz yaşadık aynı şeyleri düğününe çok az kalmş.bütün telaş stres hepsi üst üste gelmiş.sn abnleri görme hiç.bakma onlara.sizn yannzda öledrler ama kendi kendilerine kalnca iş değişr.bizide çoğu zaman ailelerimz hep tartşmalı görüor ama bilmioarki yalnzken çok ii z mutluyuz.bnm etrafmdada çok fazla kötü örnek var boşanan aldatan aldatılan vs vs ama bnmkide böle olck die bişi yok.boşver.bugnleriinin keyfini çıakrt bundan 1 sene sonra keşke ozamnlra geri dönsek tadını çıkarsak dersnz.

ahhh evlilik güzel sevdğimz adamla olmak onla uyumak onla uyanmak gözlerini açtığnda onu görmek kokusunu duymak ona dokunmak harikaa....kocamı çoooook seviyorumm ayy aşkım depreşti özledim bn kocamıııı akşam olsaaaopuyorumnanaktan

empatik okdr kavgamıza rağmen hala kocamı gördüğümde içimde kıpraşma oluyor.akşamları yanına gidince sanki sevgiliyzde buluşuo gibi içimde bişiler oluyor.akşam eve geldğinde kapıyı çalnca bian heyecanlanıorummzemuszemus

[Aslında onun farkındayım mutlaka sıkıntılar olacak evden ayrılma yeni bir hayat uyum süreci falan filan üzüldüm dün akşam nişanlıma, hiç benimle ilgilenmiyosun sıkıntılarını anlıyorum ama başkalarını düşünelim derken zamanımız geçip gidiyo dedi sersemledim bir an , haklıydı haklı yani ben böyle konuşunca ona güvenmediğimi düşünüyo ama öyle değilki çok seviyorum onu eskiden çok güzel hayallar kurardım evliliğe dair abimin bu olayından sonra hayallerimde psikopatça olmuş şimdi onu farkediyorum abimin şu anda eşiyle ettiği her kavgayı ben hayalimde nişanlımla ediyorum içimden olumsuz diyaloglar oluşturuyorum sonra sudan sebeplerle tartışıyorum nişanlımla anlamıyo oda ne yapacağını bilemiyo herşey düzelecek diyo uzağız diye böyle düşünüyoosun boşuna kuruntu ediyosun diyo ama anlayan kim.. sağolun kızlar bu grubu çok sevdim sizle takılıcam artık inşallah düğünden sonra da herşey çok güzel olur ve sizlerle paylaşırım öpüldünüz hepiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[Aslında onun farkındayım mutlaka sıkıntılar olacak evden ayrılma yeni bir hayat uyum süreci falan filan üzüldüm dün akşam nişanlıma, hiç benimle ilgilenmiyosun sıkıntılarını anlıyorum ama başkalarını düşünelim derken zamanımız geçip gidiyo dedi sersemledim bir an , haklıydı haklı yani ben böyle konuşunca ona güvenmediğimi düşünüyo ama öyle değilki çok seviyorum onu eskiden çok güzel hayallar kurardım evliliğe dair abimin bu olayından sonra hayallerimde psikopatça olmuş şimdi onu farkediyorum abimin şu anda eşiyle ettiği her kavgayı ben hayalimde nişanlımla ediyorum içimden olumsuz diyaloglar oluşturuyorum sonra sudan sebeplerle tartışıyorum nişanlımla anlamıyo oda ne yapacağını bilemiyo herşey düzelecek diyo uzağız diye böyle düşünüyoosun boşuna kuruntu ediyosun diyo ama anlayan kim.. sağolun kızlar bu grubu çok sevdim sizle takılıcam artık inşallah düğünden sonra da herşey çok güzel olur ve sizlerle paylaşırım öpüldünüz hepiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

adamı bıktırısın valla
şunu bilir şunu söylerim adamların ne güzellik ne beceri ne hamaratlık umurlarında değil
afedersin evi mok götürsün
umurlarında değil yeter ki evde güleryüzlü biri olsun
benim içinde geçerli suratı asık sürekli sıkıntılı bi tiple aynı evde yaşayamam
bişeye üzülürüz geçer gider
evliliyken hele hiç çekilmez evde 5 karış suratla gezen biri
iyi düşün iyi olsun.

bence kuşadasi süper bi plan hem yakında aynı gün bile işten biraz erken çıkıp yapabilirsin yalnız odada özel sürprizlerde hazırla birde alacagın hediye kalıcı bi hediye olsun özel bişey ikiniz içinde mesela baktıkça birbirinizi hatırlayacağınız bişey mesela cüzdan olabilir içinde resimlerinizin oldugu ,veya güzel bir resminizi poster yaptırabilirsin büyük boy

off yaaa kocam aradı şimdi bodruma gidiomuş 4 saatlk yol tee gece gelcek eve ya bide kalırsa of yaa napçam ben zatn korkuom evde tek başıma kalıncaaa yaaaaaaa:sinifsinif:mafoldumben

adamı bıktırısın valla
şunu bilir şunu söylerim adamların ne güzellik ne beceri ne hamaratlık umurlarında değil
afedersin evi mok götürsün
umurlarında değil yeter ki evde güleryüzlü biri olsun
benim içinde geçerli suratı asık sürekli sıkıntılı bi tiple aynı evde yaşayamam
bişeye üzülürüz geçer gider
evliliyken hele hiç çekilmez evde 5 karış suratla gezen biri
iyi düşün iyi olsun.

Evet çok haklısın ben de farkındayım zaten suratım azıcık aasık olsa sinirden deliye dönüyo anlamıyorum yani suratım asıksa sebebi o değilsse hoş olmuyo yani

Evet çok haklısın ben de farkındayım zaten suratım azıcık aasık olsa sinirden deliye dönüyo anlamıyorum yani suratım asıksa sebebi o değilsse hoş olmuyo yani

güleryüzlü neşeli bıcır bıcır ol. benim kocam ben gülünce benden daha çok gülüyo
ama ben azcık morali bozuk olayım azcık surat yapayım onunda suratından yanına yaklaşılmıyo
ister istemez ruh halleri insanların birbirine yansıyo.

Back