• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

Selam kızlar a.s süper fikirler çıkmış valla kostüm olayını değerlindiricem :sırnaşık şey tabi ucuza mal etmek gerek bu işi :sm_confused: benimde 1 ay sonra ilk evlilik yıldönümüm, birazda romantik fikirler verirseniz onlarıda değerlendiriyim :içelim: henüz hiçbişeye karar veremedim çünkü :uhm:

Derincim, az ye kız o zaman, 9 aya kadar iyice şişeceksin, ama bu şişme hamilelikten olmayacakkaydirigubbakcemile3

şu anda beni yıktın geçtin parça parça ettin..
Böhüüüüüü :umursamaz:

Kız ben seni sanki daha uzun zamandır evli biliyorum akannehir

niye öyle bir izlenim bıraktım ki acaba :kedi:

annem sn daha tazee gelinsinnnnkaydirigubbakcemile3

Tazecğim,çıtırcığım 26 yıllık bir çıtırcık kaydirigubbakcemile3

kızlarr vaya süper bir site buldum bütün o aradğnz kostümler var .hostetes kolejli kıza liseliye kdr hemşire filan hemde model model veee en fazla 50 tl yaaa

Selam kızlar a.s süper fikirler çıkmış valla kostüm olayını değerlindiricem :sırnaşık şey tabi ucuza mal etmek gerek bu işi :sm_confused: benimde 1 ay sonra ilk evlilik yıldönümüm, birazda romantik fikirler verirseniz onlarıda değerlendiriyim :içelim: henüz hiçbişeye karar veremedim çünkü :uhm:

yok yavrum bizim hatunlar zıvanadan çıktılar kafaları başka yerde öyle romantik şeyler düşünemiolar.ee hak vermek gerek şimdi kuzucuklar daha anca 1 sene olck evleneli hele DERİNSSS o da 3 aylık ablasıııı:teytey:

yok yavrum bizim hatunlar zıvanadan çıktılar kafaları başka yerde öyle romantik şeyler düşünemiolar.ee hak vermek gerek şimdi kuzucuklar daha anca 1 sene olck evleneli hele DERİNSSS o da 3 aylık ablasıııı:teytey:

haklısın şeker, topic ilk evlilik yıldönümü olunca anca böyle şeyler çıkar zaten kaydirigubbakcemile3

Back