• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

woooww walla sn bilin canım biz uyarımızı yaptık dimi azelyakaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmileİvet ama uzun zamandır sevgililerse yapabülüü sempatiksalakcinni
bende gelebilir miyim :))
eylül 26 da evlilik yıldönümümüz ama dayanamadm geldim
Gel canım gel, benim de 7 ağustos nikah, 26 eylül düğün kaydirigubbakcemile2

benm de 18 ağustos nikah 26 eylül düğün :)))

hoşbuldmm ee napıoz bakalım :D

walla gülüm biz hemşire oluoz,polis oluoz,garson oluoz,hostes oluoz şuan bu aşamadayız.artıkın seç birini kendine :delphin:[/QUOTE]

ay bilmiyorum biri olurum artk da bunlar gece planı gündüz planınız yok mu :)))
26 eylül pazara gelioo
24 saatlk plan lazm bana :)))))

walla gülüm biz hemşire oluoz,polis oluoz,garson oluoz,hostes oluoz şuan bu aşamadayız.artıkın seç birini kendine :delphin:

26 eylül pazara gelioo
24 saatlk plan lazm bana :)))))[/QUOTE]

diomda bni dinleyen yokki hatunlara ilk yıldönümü dedik hepsi coştu dürtmek gerekiomuş heralde bi açıldılar tam açıldılar yok polis yok hizmetçi önlü kfilan banlancaz yaknda kazen gelck süpürcek hepimizi. gündüz planı lazımm gündüzz.akılları toplayn başka yerlerden uleynnn

26 eylül pazara gelioo
24 saatlk plan lazm bana :)))))

diomda bni dinleyen yokki hatunlara ilk yıldönümü dedik hepsi coştu dürtmek gerekiomuş heralde bi açıldılar tam açıldılar yok polis yok hizmetçi önlü kfilan banlancaz yaknda kazen gelck süpürcek hepimizi. gündüz planı lazımm gündüzz.akılları toplayn başka yerlerden uleynnn[/QUOTE]

evet canmcmm hadi düşünelim bizim daha çok var yaa
ne almayı düşünüosn canm

kızlar dün çok mutluydum eşim anneler günü hediyesi laptop almış bana o kadar çok istedim almam unut o fikri diyodu ben de kapamıştım o konuyu. dün birden öyle görünce nasıl sevindim

kıs blue nerelerdesin konu açıon msj atmasan haberimiz yok
şimci sen benden fikir mi istion
28 haziranda ayyy benim evlilik yıldönümümmmm
bak şimdi ter bastı
bana sorarsan şimdiden bebiş antremanlarına başlayın :jeyyar:
28 haziran akşamı koy önüne bi ultrason fotosu baba oluyosuuunn de sarıl öp
ayy bundan iyi evlilik yıldönümümü kutlanır :))))))

kıs blue nerelerdesin konu açıon msj atmasan haberimiz yok
şimci sen benden fikir mi istion
28 haziranda ayyy benim evlilik yıldönümümmmm
bak şimdi ter bastı
bana sorarsan şimdiden bebiş antremanlarına başlayın :jeyyar:
28 haziran akşamı koy önüne bi ultrason fotosu baba oluyosuuunn de sarıl öp
ayy bundan iyi evlilik yıldönümümü kutlanır :))))))

tatlişimmm sarı şekerimm burdayım annemm.kız msn mi yazıom sana özelden nzlsm leden ordn görüşüozz yaaaa.snlede görüşelim.
anaaammm hatuna bak dur bismillah kıs bir analylım şöle evli oldğumuzu tadını çıakrtalım ne bu acelen kısım ne bebeği daha coşmuşun be yawwsempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

kızlar dün çok mutluydum eşim anneler günü hediyesi laptop almış bana o kadar çok istedim almam unut o fikri diyodu ben de kapamıştım o konuyu. dün birden öyle görünce nasıl sevindim

ayy canım çok sevindim güle güle kullan anneler günü hediyeni.allhm inşallh anne oldğundada bebeğinden hediyeler almk nasip etsn sana canım.opuyorumnanaktan

Back