• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk evlilik yıldönümü bu defa anlaşılır yazıyorum 😁

Ya valla ne diyecegimi sasirdim inanin cok uzuldum halinize. Ben de evliyim kv.ile yasayip kapiya tik yapip odaya daldigini dusundum cinnet geciririm herhalde. Umarim atanir ve en onemlisi umarim ayri eve cikmayi kabul eder esiniz ve cok mutlu olursunuz. Kv.ye evlilik yildonumumuzu 3umuz kutlayalim ne de olsa 3 kisilik bir evlilik yaptik deyin belki utanir.
Eşim annesinin neler çektirdiğinin farkında olduğu için ayrı atanmadak da ayrı eve kesin çıkacak diyor o da farkında herşeyin

Eşim bu sınav geçsin eğer atanırsam içinde kalan her şeyi yapacam ilk iş olarak diyor.. Tatile gidip balayı da yapacaz düğünde alınan takıları da alacam diyor o da üzülüyor çünkü hayallerimi biliyordu hatta beraber hayal kuruyorduk evlenince neler yapıp nerelere gezecepimizi konuşuyorduk üzülüyor bende belli etmemeye çalışıyorum ne yapalım Allah sonumuzu hayır etsin
Allah gönlüne göre versin kuzum az çok tanıyorum seni ama bu kadarını bilmiyodum Allah yardımcınız olsun inşallah atanır eşiniz gidirsiniz

Allah gönlüne göre versin kuzum az çok tanıyorum seni ama bu kadarını bilmiyodum Allah yardımcınız olsun inşallah atanır eşiniz gidirsiniz
Amin kuzum inşallah.. Bebek için uğraşmicam dedim ya sana yeni yıla kadar.. Sebebi buydu işte doktor ameliyat falan diyor eşim de sıkıntıdan olmuyordur diye ısrarcı bakalım artık hayırlısı

Amin kuzum inşallah.. Bebek için uğraşmicam dedim ya sana yeni yıla kadar.. Sebebi buydu işte doktor ameliyat falan diyor eşim de sıkıntıdan olmuyordur diye ısrarcı bakalım artık hayırlısı
Haklı olabilir eşin stres sıkıntı çok etkiliyo diye duymuştum bende sadece yumurtlama takibi için test aldım bi onları denicem bakalım hayırlısı ocakta 1 sene doluyo sonra doktıra gidicem inşallah gerek kalmaz doktora ikimiz içinde

Haklı olabilir eşin stres sıkıntı çok etkiliyo diye duymuştum bende sadece yumurtlama takibi için test aldım bi onları denicem bakalım hayırlısı ocakta 1 sene doluyo sonra doktıra gidicem inşallah gerek kalmaz doktora ikimiz içinde
İnşAllah kuzum bizim de ocak gibi Bi sene doluyor düşünmeye başlamanın

İşte bütün bu sıkıntılar sonucu eşim nasıl yüzümü güldürmeye uğraşıyorsa bende biraz olsun uğraşmak istiyorum onun için...

İşte bütün bu sıkıntılar sonucu eşim nasıl yüzümü güldürmeye uğraşıyorsa bende biraz olsun uğraşmak istiyorum onun için...
Ben evde romantik bi akşam yemeği düşünüyorum bi eşim bi ben yabancı memleketkeyiz şuan öyle imkan yok maalesef burda hediye o bana alsın😊 Sende belki istediği ilgisi olan bişey varsa ona yönelik bişey alabilirsin mesela.

Eşim bu sınav geçsin eğer atanırsam içinde kalan her şeyi yapacam ilk iş olarak diyor.. Tatile gidip balayı da yapacaz düğünde alınan takıları da alacam diyor o da üzülüyor çünkü hayallerimi biliyordu hatta beraber hayal kuruyorduk evlenince neler yapıp nerelere gezecepimizi konuşuyorduk üzülüyor bende belli etmemeye çalışıyorum ne yapalım Allah sonumuzu hayır etsin
Insallah atanır diyelim o zaman❤

Ben evde romantik bi akşam yemeği düşünüyorum bi eşim bi ben yabancı memleketkeyiz şuan öyle imkan yok maalesef burda hediye o bana alsın😊 Sende belki istediği ilgisi olan bişey varsa ona yönelik bişey alabilirsin mesela.
Herga gi bişeye ilgisi yok aksesuar adına hatta cüzdan bile taşımaz o yüzden bulmak zor oluyoe

Ben sizi rahatsız etmem odamda otururum der de sürekli gelecek bişey lazım mı diye. Eskiden kapıyı çalmadan içeriye yatak odama bile giriyordu diye kavga ediyordum şu an Allah var çalıyor Bi tık yapıp dalıyor içeri
Sonra millet anneyle oturmak istemeyince kötü gelin ilan ediliyor. E rahatsız ediyorsun işte.

Sonra millet anneyle oturmak istemeyince kötü gelin ilan ediliyor. E rahatsız ediyorsun işte.
Biz evlenmek zorunda kalmasak eşim hayatta aynı evde oturtmazdı beni hep derdi ben annemi tanıyorum neler olacak biliyorum diye

Evimizde TV malesef yok kaynanam da çıkmaz Bi yere düğün gecesi bile evdeydi sabaha kadar bizimle oturdu ilk kahvaltı ilk akşam yemeği hep dibimdeydi
Niye bu evliliğe çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Onu da kaynananız mi istiyor?

En güzeli yatak odan da birşeyler yap kv ile yasarken gece 1 de felan diğer kocalarim uyuduğu zaman mutfağa gider patates kızartması felan yapardım o zamanlar bu çok romantik bir an olarak kalırdı bizde yatak odasında biseyler yerdik telefondan film izlerdik cips felan çok romantik oluyordu şuan romantik gelmiyor çünkü eşimin yüzünü göremiyorum 😁

Niye bu evliliğe çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Onu da kaynananız mi istiyor?
Hangi kaynana istemez ki? Ama tabi ki onun için değil kendimiz için istiyoruz Allah aşkına hepimiz mi lüks villalarda doğduk da evde TV yok diye çocuk mu yapmayacaz?

En güzeli yatak odan da birşeyler yap kv ile yasarken gece 1 de felan diğer kocalarim uyuduğu zaman mutfağa gider patates kızartması felan yapardım o zamanlar bu çok romantik bir an olarak kalırdı bizde yatak odasında biseyler yerdik telefondan film izlerdik cips felan çok romantik oluyordu şuan romantik gelmiyor çünkü eşimin yüzünü göremiyorum 😁
Öyle yapacam sanırım 😁

Back
X