ilk dişler geliyor mu? :))

bizimde dişimiz cikti bugunnnn :lepi: :lepi: :lepi:

belki daha önceden cikti da anlamadim..gerci daha 2-3 gün önce kontrol etmiştik bişi yoktu :) ama bugun bi battiiii elimeee nasil heycanlandim anlatamam sonra porselen kaşikla kontrol ettim ve çit çit çittttt :lepi: alt-ön sag dişi cikti :)

yarin kutlamasini yapicaz D

maşallah serramızaaaa

bızımkıde dun cıktııııııı çokkk mutluyum kızlarrrr zemuszemusönden incimiz çıkmış ama salyaları dahada arttı tabı meger huysuzlugu ondanmıs cok mutluyummm çok şükürrr darısı basınıza kızlarrrrhihoyyyt

incileriniz hayırlı olsun kızlar.
ben geçenlerde bayağı bir yaygara yapmıştım dişimiz çıktı diye ama bizimki de daha çıkmamışkaydirigubbakcemile3 ben çıktı sanmıştım. doktor kontrolümüzde gösterdim,daha görünürde yok dedi:kedi: boşuna yaygara yapmışımlülülülülülü

Hayırlı olsun kuzularımın dişleriiii :lepi: Darısı başımıza a.s.

Allah canını almasın senin deli karu boşuna yaygara yaptın he kaydirigubbakcemile3

anammm çoğunun dişi çıkmış ooh hayırlı uğurlu olsun

berkeninde 5 parmağı birden ağzında geziyor fena kaşınıyor sanırım sormayın uzun zamandır böle.

dün baktım alt damağı beyazlamış bizde çıkarmaya gün sayıyoruz sanırım...

çıkartsında diş hediği yapcaz oğluşuma paşama kuzumaaaa

birde bu rahatlatması için sürülen diş jelleri varya kızlar ondan sürekli sürmeyin onlar direk karaciğeri etkiliyormuş. doktor dedi.nadiren sürün süren varsa

hayırlı olsun kızlar siz çıkarttınız bakalım bizde sırada bekliyoruz bizimkinde eller ağızda biz tetikteyiz ama hala bişey yok ne bulursa ağza alıyor bizim tosbaaa, bir an önce çıksada rahatlasak.

bizim de çıktııııııııııııı tam 5 ay 14 günlükkeeennn :))))) çok tatlı ya alt ön sol dr sağ da epey kabarmış yakında çıkar dedi :))))

ay hadi hayirli olsunnnn bengicim :))) güle güle kullaninmi desek ne desek

gülsahcim bide burda tebrik edeyim hayirli olsun durucuga :)

hadi bakalim siradaki pirinçleri bekliyoruzzz

Tüm diş çıkaran kuzularıma maşallah darısı çıkartamayan kuzularımıza ve oğluma.Sorunsuz geçer umarım.

kızlar bebeciklerin dişleri hayırlı olsun. ama biz daha çıkaramadık:))) ortalığı yaygaraya vereli nerdeyse 2 ay olacak:))) herkes çıkardı bi biz kaldık! çizgiler var alt damağında ama dişler pırtlamadı daha içinden

Boranında altta ıkı dışı cıktı.Ama cok zorlandı.Umarım cıkarmayan bebişler kolayca kurtulur.Zaten bu cocuğun bır seyı kolay olsa sasarımmmm....

kızlar ayın 22sinde damla su prensesimin ilk incisi çıktı dünde 2. dişi çıktı.kızım kocaman oldu artık çok heyecanlandım ilk dişinin fark edince yağmurda olduğu gibi damla sudada ben farkettim dişleri birer gün arayla iki diş.çok mutluyuz:)

efet efttt gelıoooo cokk guselll cok heycanlıııı..yagızında ılk dişi patladııı sukurr alttan ılk gelıyoooooooo
gorunce cok mutlu oldum ya manyak bişiii annelık ne tuhaff ne guzel bı duygu kızlarrr yaaaa...bardaklqa su werıyorum çıt çıt ses gelıyo bayılıorummmmm valla sırf o sesı duymak için cay bardaı ılke verıyom suyunuuu kuzucukumunnn:))))

kızlar serrosun 2.dişide cikti :)))) gene altta..alt sol cikti şimdide :)

Boranında altta ıkı dışı cıktı.Ama cok zorlandı.Umarım cıkarmayan bebişler kolayca kurtulur.Zaten bu cocuğun bır seyı kolay olsa sasarımmmm....

Oy maşallah kuzularıma a.s. Kalan dişlerde sorunsuz pıt diye çıkıverir inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…