zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bizimde dişimiz cikti bugunnnn :lepi: :lepi: :lepi:
belki daha önceden cikti da anlamadim..gerci daha 2-3 gün önce kontrol etmiştik bişi yoktu :) ama bugun bi battiiii elimeee nasil heycanlandim anlatamamsonra porselen kaşikla kontrol ettim ve çit çit çittttt :lepi: alt-ön sag dişi cikti :)
yarin kutlamasini yapicazD
maşallah serramızaaaa
bızımkıde dun cıktıııııııçokkk mutluyum kızlarrrr zemuszemusönden incimiz çıkmış ama salyaları dahada arttı tabı meger huysuzlugu ondanmıs cok mutluyummm çok şükürrr darısı basınıza kızlarrrrhihoyyyt
incileriniz hayırlı olsun kızlar.
ben geçenlerde bayağı bir yaygara yapmıştım dişimiz çıktı diye ama bizimki de daha çıkmamışkaydirigubbakcemile3 ben çıktı sanmıştım. doktor kontrolümüzde gösterdim,daha görünürde yok dedi:kedi: boşuna yaygara yapmışımlülülülülülü
bizim de çıktııııııııııııı tam 5 ay 14 günlükkeeennn :))))) çok tatlı ya alt ön sol dr sağ da epey kabarmış yakında çıkar dedi :))))
kızlar serrosun 2.dişide cikti :)))) gene altta..alt sol cikti şimdide :)
Hayırlı olsun kuzularımın dişleriiii :lepi: Darısı başımıza a.s.
Allah canını almasın senin deli karu boşuna yaygara yaptın he kaydirigubbakcemile3
kızlar serrosun 2.dişide cikti :)))) gene altta..alt sol cikti şimdide :)
Boranında altta ıkı dışı cıktı.Ama cok zorlandı.Umarım cıkarmayan bebişler kolayca kurtulur.Zaten bu cocuğun bır seyı kolay olsa sasarımmmm....
kızlar ayın 22sinde damla su prensesimin ilk incisi çıktı dünde 2. dişi çıktı.kızım kocaman oldu artık çok heyecanlandım ilk dişinin fark edince yağmurda olduğu gibi damla sudada ben farkettim dişleri birer gün arayla iki diş.çok mutluyuz:)
efet efttt gelıoooo cokk guselll cok heycanlıııı..yagızında ılk dişi patladııı sukurr alttan ılk gelıyoooooooo
gorunce cok mutlu oldum ya manyak bişiii annelık ne tuhaff ne guzel bı duygu kızlarrr yaaaa...bardaklqa su werıyorum çıt çıt ses gelıyo bayılıorummmmm valla sırf o sesı duymak için cay bardaı ılke verıyom suyunuuu kuzucukumunnn:))))